![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
מתן, עכשיו חזר אלי בעל החנות חלקים לאחר שבירר אמר, אין לי את הפלגים וכבלי ההצתה שאתה רוצה, ואין לי אפשרות להזמין אותם.
יש לו כבלי הצתה USA שהסוכן שלהם BS. לטענתו כל המוסכים מזמינים אצלו לפיאט את הפלגים שהעלתי בתמונה. אולי תנסה אצל סודאי. דוד.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו SX75
|
דוד יש לי הרגשה שאתה סתם בודק אותי.
טוב, ניצחת. נשים פלאגים שאתה בוחר ונכוון אותם.
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
לא. באמת שאני לא בודק אותך. מה התחלנו עם חשדות ?.
![]() הנה לך מס' הטל' של החנות 08-6640020. אתה מוזמן לצלצל ולשאול אותו, אם דיברתי איתו וחזר אלי. שאל אותו כאילו על חלק אחר, ודרך אגב שאל אם דיברתי איתו. מקווה שלא נגיע לזה שוב. ![]() דוד.
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו SX75
|
אתה לא באמת מצפה ממני להתקשר.
ברור שאני מאמין לך. רק חשבתי שאתה מותח אותי כדי לבדוק מה אעשה.
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
דווקא כן חשבתי שתצלצל .
גם אני מידי פועם בודק את האנשים איתם אני בקשר. כמובן ללא ידיעתם. הדיבורים הללו לא יקדמו במאום, את הבעיות ברכב שלך. קנה פלגים וכבלי הצתה בב"ש. וצור איתי קשר ביום רביעי, כדי שנבצע ביום חמישי. דוד.
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| עבודה בפוטושופ שלי ל-HGT אולי בקרוב גם אמיתי. או שסתם חלום רטוב. | KHGT | פיאט כללי | 7 | 16-05-12 22:02 |
| ממיר קטליטי וצריכת דלק | komoto | פונטו - טכני | 3 | 30-12-10 16:15 |
| הוספת פראפלו וצריכת שמן - ספייס 01 | Ron_Dadon | פונטו - טכני | 7 | 25-06-09 23:26 |
| פונטו ספייס - פלאג פלסטיק מעל בולם קדמי - תפקידו ? | student | פונטו - טכני | 4 | 03-05-08 19:13 |
| מנוע מקרטע, פלאג עם אבנית, הלך ראש? | איתי_ | אונו - טכני | 5 | 15-03-08 23:50 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד