![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 96
|
זאת הרזולוציה
רזולוציה של טלויזיה מרובעת וישנה היא עד 576 קווים. בטלויזיות החדשות ובמסכי מחשב המונח HD, ישנם 720 קווים או 1080 קווים וזאת האיכות המירבית. אני לא כל כך בקיא בתחום המצלמות כי בטוח יש יותר טובות משלי ושלי כבר נחשבת ישנה. השמן גיר שיש לי כרגע הוחלף לפני חודשיים או 3 עם הקלאץ' ביחד שעשיתי לשמן 75W90 סינטטי מלא אצל איציק. לא יודע אם זה זה של BG אבל זה היה מהמיכל ששמים לכולם. |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
צטט:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
יאיר, איך זאת מצלמת רוורס, אם הוא העלה סרטון שהרכב נוסע קדימה ?.
![]() דוד.
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו SX75
|
דוד הסרטון שפרסם עידן לא צולם מהמצלמה שלו.
כתוב בפרטי הסרטון שזאת בכלל סובארו. יאיר, יש לך מערכת מולטימדיה עם מסך? כי אם לא אז צריך להוסיף מסך. בעיקרון אתה יכול לסגור את הסיפור עד 300 שקל אם אתה מתקין לבד.
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
ביררתי לך מחירים לחלקים פשוטים בהזמנה מחו"ל:
מצלמת רוורס תעלה לך 10-12 דולר. מסך 4.3 אינטש יעלה 20-25 דולר. כ-120 שקל לחלקים. עם ההתקנה אני מאמין שתסתדר לבד.
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
היום חיטטתי קצת באוטו דטה.
מצאתי את סדר ההצתה בפונטו (מצורפת תמונה) הלכתי לוודא מול מה שקיים אצלי ברכב. חוטי ההצתה של צילינדרים 2-3 היו הפוכים. הפכתי בחזרה, הנעתי, מרגיש אותו דבר. שום שינוי. פתחתי את פתח המילוי של השמן, ומרגיש שיוצא משם די הרבה אויר. ממדיד השמן לא יוצא אויר בכלל. האם מדובר במצב תקין?
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
מה שהרגשת הוא בסדר ברור שתרגיש אוויר מפתח מילוי השמן כאשר המנוע עובד עקב החלל שנימצא בין גל הזיזים למכסה השסתומים תניח את הפקק על הפתח כשהוא משוחרר כאשר הרכב מונע אם הפקק לא עף כלפי מעלה אז אין בעיה ובאופן כללי כל עוד לא יוצא לך אדים מפתח המדיד אז הכל בסדר
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
מתן היקר. לא סביר מה שכתבת.
אם הייו חוטי ההצתה של צילינדרים 2-3 הפוכים. היית מרגיש את זה מיד בנסיעה. הרכב היה מאבד חצי ויותר מכוחו, "ויורק" פעם באגזוז ופעם בסעפת היניקה. דוד.
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| עבודה בפוטושופ שלי ל-HGT אולי בקרוב גם אמיתי. או שסתם חלום רטוב. | KHGT | פיאט כללי | 7 | 16-05-12 22:02 |
| ממיר קטליטי וצריכת דלק | komoto | פונטו - טכני | 3 | 30-12-10 16:15 |
| הוספת פראפלו וצריכת שמן - ספייס 01 | Ron_Dadon | פונטו - טכני | 7 | 25-06-09 23:26 |
| פונטו ספייס - פלאג פלסטיק מעל בולם קדמי - תפקידו ? | student | פונטו - טכני | 4 | 03-05-08 19:13 |
| מנוע מקרטע, פלאג עם אבנית, הלך ראש? | איתי_ | אונו - טכני | 5 | 15-03-08 23:50 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד