![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו SX75
|
הבנתי שניתן לכוון. בתוך תוכי אני כנראה מסרב לקבל את זה שצריך להתעסק עם הפלאגים כדי להפוך אותם לסוג אחר שנמכר וקיים בשוק. ואפילו באותו מחיר.
במידה והעלות הסופית תהיה זהה, האם תעדיף "לחלטר" שעון קומפרסיה או לקנות אחד מוכן? אני מבין שאתה עסוק. ולכל אחד מאיתנו את הצרות שלו. אני מבין ומכבד. הכל כמובן בצחוק
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
זאת התגובה האחרונה שלי להיום. האחרונה משתי סיבות.
האחת שאני עייף. השנייה שלא תיתן לי בראש. ![]() התגובה האחרונה שלך, היא הוכחה לפדנטיות מוגזמת. ![]() אני מתייחס למרווח הפלג. תגיד מה לדעתך עושים המוסכים בב"ש כשהם עושים כל יום טיפולים ?. אל תמשוך אותי בבקשה לוויכוח בנושא הזה. איש הישר בעיניו יעשה. לילה טוב. דוד.
|
|
|
|
#3 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
צטט:
וגם אני עשיתי קומבינה מפלאג ישן שאוכל להיתחבר אליו עם שעון לחץ ולבדוק קומפרסיה כל אחד והעדפותיו
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
אני יודע שבמוסכים אצלנו משתמשים בפלאגים לא לפי הגדרת יצרן (לא מדבר בכלל על מקורי)
אני לא מדבר פה על מומנט סגירה של בורג בדשבורד, שסביר להניח שגם את זה הגדיר היצרן. אלא על אביזר שלוקח חלק חשוב במערכת ההנעה. שאלתי במוסך ההוא שהייתי לפני הטסט. והוא אמר לי שלמכוניות חדשות הם שמים פלאג שמתאים במיוחד לאותו רכב. לא יודע אם מקורי או תחליפי. המסקנה היא שהרכבת פלאג שלא תואם את הגדרת היצרן היא תוצאה של זלזול ברכב ישן מתוך הנחה שעוד כמה חודשים ימצא עצמו במגרש גרוטאות. אני מבין את מה שאתם אומרים, שאתם מכוונים את הפלאג. אם זה כ"כ פשוט, ויעיל באותה מידה כמו לקנות את אותו פלאג במרווח הנכון, מדוע יצרני הפלאגים טורחים לייצר פלאגים עם מרווחים שונים? אין פה שום מניע כלכלי, הרי הפלאגים השונים עולים אותו מחיר. ואפילו להיפך, היצרן פלאגים היה מעדיף לייצר עם פס ייצר אחד. פלאג אחד שניתן לכיוון וזהו.
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
מתן, עכשיו חזר אלי בעל החנות חלקים לאחר שבירר אמר, אין לי את הפלגים וכבלי ההצתה שאתה רוצה, ואין לי אפשרות להזמין אותם.
יש לו כבלי הצתה USA שהסוכן שלהם BS. לטענתו כל המוסכים מזמינים אצלו לפיאט את הפלגים שהעלתי בתמונה. אולי תנסה אצל סודאי. דוד.
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
דוד יש לי הרגשה שאתה סתם בודק אותי.
טוב, ניצחת. נשים פלאגים שאתה בוחר ונכוון אותם.
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
לא. באמת שאני לא בודק אותך. מה התחלנו עם חשדות ?.
![]() הנה לך מס' הטל' של החנות 08-6640020. אתה מוזמן לצלצל ולשאול אותו, אם דיברתי איתו וחזר אלי. שאל אותו כאילו על חלק אחר, ודרך אגב שאל אם דיברתי איתו. מקווה שלא נגיע לזה שוב. ![]() דוד.
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
אתה לא באמת מצפה ממני להתקשר.
ברור שאני מאמין לך. רק חשבתי שאתה מותח אותי כדי לבדוק מה אעשה.
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| עבודה בפוטושופ שלי ל-HGT אולי בקרוב גם אמיתי. או שסתם חלום רטוב. | KHGT | פיאט כללי | 7 | 16-05-12 22:02 |
| ממיר קטליטי וצריכת דלק | komoto | פונטו - טכני | 3 | 30-12-10 16:15 |
| הוספת פראפלו וצריכת שמן - ספייס 01 | Ron_Dadon | פונטו - טכני | 7 | 25-06-09 23:26 |
| פונטו ספייס - פלאג פלסטיק מעל בולם קדמי - תפקידו ? | student | פונטו - טכני | 4 | 03-05-08 19:13 |
| מנוע מקרטע, פלאג עם אבנית, הלך ראש? | איתי_ | אונו - טכני | 5 | 15-03-08 23:50 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד