![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: XTZ
|
מכטק, אני אעבור על כל זה שאני אחזור בלילה.
הלכתי לקרבורטוריסט שעליו הומלץ קודם ועד שהגעתי כבר הייתה נזילה ברורה מהמשאבת מים. היא הוחלפה והתקלה נראה שנפתרה. אני עם היד על הדופק ואסתכל מה בדיוק הולך בזמן הקרוב לראות אם הבעיה נפתרה מהשורש ושזו לא רק תקלה כתוצאה ממשהו רציני יותר. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
הלכת לקרבורטוריסט, או למתקן הרדיאטורים קובי, ששלחתי אותך ?.
בטח שכחת למסור לו ד"ש ממני. נכון. ![]() דוד.
|
|
|
|
#3 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו S60
|
צטט:
נכון שמשאבת מים תקולה תביא להתחממות המנוע עקב מאיץ אכול/מחליק וכמובן בגלל נזילה מציר המשאבה וכו'. אבל מה בנוגע למאוורר שלא עבד כלל גם כאשר מד הטמפ' עבר את חצי הסקאלה? -האם הרדיאטור היה סתום ולכן החיישן לא הכניס את המאוורר לפעולה, ולאחר שביצעו שטיפה זה הסתדר? -האם החליפו חיישן טמפ' ברדיאטור כי היה תקול? בכל מקרה טוב שהחלפת את המשאבה התקולה בזמן וגם התרמוסטט הוחלף לאחרונה. רק שים לב שהמאוורר נכנס לעבודה בשתי המהירויות ושמד הטמפ' לא יעבור את חצי הסקאלה. אם המחוג עובר את החצי המאוורר אמור להוריד אותו חזרה לתחום העבודה האופטימלי. אתה יכול לבדוק את זה בחניה עם מכסה מנוע מורם והמתן לכניסת פעולת המאוורר בהתאמה למד הטמפ'. בחודש הקרוב בדוק נוזל קירור כל יומיים שלושה ושים לב למד הטמפ' בזמן הנסיעה שלא יהיו "הפתעות".
בדיקה והחלפת תרמוסטט עשה זאת בעצמך (מצולם). שיפוץ ראש מנוע פונטו עשה זאת בעצמך (מצולם). מדריך החלפת משאבת מים וכיוון טיימינג - עשה זאת בעצמך (מצולם) מדריך הכנה לטסט לרכב עשה זאת בעצמך מדריך ניקוי מערכת הקירור ברכב, החלפת נוזל קירור וניקוז אוויר עשה זאת בעצמך (מצולם) מדריך בדיקה והחלפת הנורות בלוח המחוונים ותיקון נורת בלם היד הסוררת שלא נדלקת |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: XTZ
|
לא הייתי שם שטיפלו ברכב.
המאורר חזר לעבוד ונסעתי המון עם האוטו בזמן האחרון והטמפ' ומפלס המים נשמרו יפה. אני אשים עין על מפלס המים בזמן הקרוב. תודה. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| בעיית התחממות, מאורר פועל לסירוגין [ פונטו 98 1.2] | /F/I/A/T/ | פונטו - טכני | 10 | 15-09-16 16:32 |
| מאורר פונטו ספייס | YOSI-BR | פונטו - טכני | 1 | 15-12-11 00:34 |
| פונטו 95 | החורף מגיע, והרכב לא נראה לי מוכן בכלל ! | Or Layzer | פונטו - טכני | 4 | 24-09-10 12:11 |
| כשאני נוסע עם מזגן הרכב מאבד מים. פונטו 97 | naorvaknin | פונטו - טכני | 3 | 04-09-10 16:33 |
| מאורר ראדיאטור (פונטו GT) | כושי | פונטו - טכני | 2 | 23-11-08 00:39 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד