![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: Cupra R
|
אמממ..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
הגלגלים שלי: פונטו ELX
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
לאחר החלפת הפקק, אני כבר מרגיש איבוד מים איטי, כניראה הבעיה לא נפתרה..
במוסך מורשה של פיאט אמרו לי שבדיקה למקור איבוד הנזילה תעלה לי בין 240-320 ש"ח. אני באמת חסר אונים מזה, הייתי במוסך ביום שישי שעבר, הוא חיבר את המשאבת לחץ לפקק של הרדיאטור, נתן לחיצה אחת, הגיעה ללחץ של 18 bar אם אני לא טועה ,ולא מצאנו שום נזילה, לא היה שחרור לחץ. ראש מנוע פסלתי ב95אחוז, אין שום תסמין של ראש מנוע. מה יכול להיות איבוד שלא נמצא בבדיקת לחץ ולא רואים אותו בעין? יכול להיות שהוא לא עשה בדיקת לחץ כמו שצריך? ללכת לשים עכשיו 300 ש"ח כדי שימצאו לי את הנזילה זה המון כסף ועוד בסוף יגידו לי שלא מצאו כלום וישלחו אותי הבייתה..יש לכם עצות או כיוונים? תודה רבה |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
נזית מיים/נוזל קרור
יתכן שיש נזית מיים/נוזל קרור מרדיאטור החימום הפנימי שבתוך המכונית.
נסה לבדוק במגע יד בשטיחי הרצפה באזור שמימין לדוושת הדלק (מתחת לקונסולה המרכזית) ובאותו מיקום גם מצד הנוסע. בברכה - רפי לין
![]() |
#5 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
צטט:
לכן יש את המכשיר הבא, שבודק אם עוברת קומפרסיה למים. כאשר החומר הנוזלי בא במגע עם קומפרסיה, הוא מצהיב. הבדיקה לא יקרה ולוקחת כרבע שעה. (ראה תמונות) קורה לפעמים שהסדק באטם הראש "עובד" כמו שסתום חד כיווני. כשנותנים לחץ הסדק נסתם, ובלחץ הפוך, (ז.א הלחץ של הקומפרסיה) נפתח. לכן כאשר יש חשש שהאטם מדליף, ובדיקת הלחץ לא מראה דליפה, צריך לבדוק במכשיר הנ"ל. דוד.
![]() |
![]() |
#6 | |
Senior Member
|
צטט:
עשיתי בדיקה לוודא שאיבוד המים הוא לא מהפקק, שמתי נייר סופג מסביב לפקק ותפסתי אותו עם גומיה, ככה נסעתי ואז בדקתי אם הנייר רטוב\לח, ולא היו שום תוצאות הנייר נשאר יבש. לפי דעתי הרכב מאבד מים גם בעמידה, זאת אומרת אם הרכב לא בשימוש יומיים אז יש ירידה של מים לפי מה ששמתי לב, זה יכול לתת כיוונים?, נזילה מהצינורות אין לי ב98%. אולי אני קצת מציק עם זה אבל בדיקה מקיפה תעלה לי יותר מ200 ש"ח אז אני מנסה למצוא את זה לבד וללכת להחליף את מה שצריך. תודה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
לא לכולם יש את המכשיר המדובר.
אם אתה מזדמן לרחובות, כנס אלי ונעשה יחד את הבדיקה חינם. דוד.
![]() |
#8 | |
Senior Member
|
צטט:
תודה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
החלפת נוזל קירור | amit2775 | פונטו - טכני | 4 | 16-05-10 15:39 |
ELX 2003 - בדיקת נוזל קירור + רמקולים קדמיים | Suedehead | פונטו - טכני | 3 | 20-09-09 18:19 |
החלפת רדיאטור לאחר החלפת נוזל קירור | lord1 | פונטו - טכני | 14 | 15-02-09 21:52 |
החלפת נוזל קירור. | ronip | פונטו - טכני | 23 | 16-09-08 19:08 |
נוזל קירור לפונטו fun 60 2003. | פורום הגראז' | 11 | 28-03-07 08:20 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד