![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#41 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו S60
|
צטט:
אבל אתה צודק שיש לא מעט בעלי מקצוע (וגם סתם אנשים) שבגלל שהם "מצליחים", מרשים לעצמם להיות מניאקים! חברס.. כדי להמנע ממצבים כאלה ושלא "ידפקו" אותנו, צריך לעשות סקר שוק לפני שקונים, מתקנים וכו', גם כשאין זמן ולחוצים, כי אחרת פשוט אנחנו נותנים למצבים כאלה לחזור על עצמם שוב ושוב. ובימינו.. למרות שעדיין ישנם אנשים הגונים שמצליחים להשאר שכמותם בעולם של שחיתות, אסור לסמוך על אף אחד, הרי לא ניתן אפילו לנשיא המדינה להכנס למעלית עם האישה שלנו, נכון? סוף שבוע נפלא שיהיה..
בדיקה והחלפת תרמוסטט עשה זאת בעצמך (מצולם). שיפוץ ראש מנוע פונטו עשה זאת בעצמך (מצולם). מדריך החלפת משאבת מים וכיוון טיימינג - עשה זאת בעצמך (מצולם) מדריך הכנה לטסט לרכב עשה זאת בעצמך מדריך ניקוי מערכת הקירור ברכב, החלפת נוזל קירור וניקוז אוויר עשה זאת בעצמך (מצולם) מדריך בדיקה והחלפת הנורות בלוח המחוונים ותיקון נורת בלם היד הסוררת שלא נדלקת |
|
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
צטט:
יש לי שני סטים של מזרקים משומשים, במצב טוב שפירקתי לאחר תאונה. אם אני לא טועה, לא ניתן לקנות מזרק חדש אחד. אלא את כל הסט 4. במושב שלך יש שני פירוקיות. נסה למצוא שם, מזרק אחד. אני גם מכיר את המוסך ליד הבית שלך, לפני שנים קניתי ממנו גיר, ממכונית שהייתה בחצר. את הקרנק אתה לא צריך לפתוח. פרק רק את גלגל התנופה ואת האביזרים מסביב ומסור לסמוך. מסור לשמעון ולאברהם בעל העסק ד"ש ממני. דוד.
|
|
|
|
|
#43 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
אז ככה מסרתי היום את הראש לסמוך (מצטער לגבי הד"ש ראיתי את המודעה של באיחור) אך אני אאסוף אותו כנראה רק בעוד שבוע.
אני מצרף לך תמונות של המזרקים אני מקווה שתוכל להבין מזה, אם לא במוצאי שבת אני אשלים את מה שחסר. חוץ מזה איך אתה יודע איפה אני גר בדיוק? יש במושב כמה מוסכים. |
|
|
|
|
|
#44 |
|
Senior Member
|
לא, לא הבנתי כלום מהתמונות. צריך את מה שכתוב, או סימון בצבע שיש עליהם.
גם קוד מנוע יכול לעזור. כנראה שפתחו אצלכם עוד מוסכים. הכרתי רק אחד, ואת הפירוקיות. בעבר הרחוק הסתובבתי הרבה במושב שלך. אפילו כמעט קיבלתי מכות, מאחים של חברה שהייתה לי מהמושב. המשפחה רצו שאתחתן איתה. ברחתי כל עוד נפשי בי. ![]() דוד.
|
|
|
|
#45 |
|
Senior Member
|
איפה נמצא קוד המנוע?כוונתך למספר המנוע? ולגרסה?
MOTORE ENGINE 188A4000 VERSION 188BXA1A 01C על המזרקים לא מצאתי שום סימון בצבע רק חריטות ותבליטים. ממש לאחרונה כל המוסכים סגרו ונשארו רק הפירוקיות. |
|
|
|
|
|
#46 |
|
Senior Member
|
זה אכן קוד המנוע, 188A4000.
עד כמה שידוע לי בעלי הפירוקיות הבנים של שלמה, גרים במושב צמוד לפירוקיות. לא הצלחתי לחשוב מה לעשות. נסה בפירוקיות. דוד.
|
|
|
|
#47 |
|
Senior Member
|
שבוע טוב.
דוד קראתי את ההודעה של כמה פעמים ובכל זאת לא הצלחתי להבין מה כוונתך, אם אפשר שוב בבקשה. |
|
|
|
|
|
#48 |
|
Senior Member
|
שבוע טוב.
כבר פעמיים כתבת "של" במקום "שלך". מה ה-ך במקלדת מקולקל ?. ![]() אתה צודק, נכנסתי ללחץ משום שלא מצאתי איזה מזרק יתאים לך. ברמלה יש שני מכונים לתיקון משאבות ומזרקים. שניהם בני הדודים. אולי יש להם מזרק בודד. את שם הרחוב אני לא יודע. אבל כאשר נוסעים מרחובות לרמלה, מול הכניסה לבסיס פונים שמאלה. בפינה יש פנצ'רמכר ומולו יש מגרש של טרקטורים. בהמשך הרחוב בצד שמאל אתה תראה אותם. כנס לשני הוא יותר מקצוען. המרחק בינהם הוא כ- 200 מ'. דוד.
|
|
|
|
#49 |
|
Senior Member
|
שבוע טוב,
אז ככה יום שישי חזרתי מהלימודים והתחלתי לעבוד על הרכב. בבוקר אספתי את הראש מסמוך וקיניתי את השמן והפארפלו וכל הציוד הנלווה לסיום הטיפול,אחרי שבועיים של ציפייה לסיים עם הטיפול. עבדתי על הרכב ממש עד כמעט כניסת השבת ולא סיימתי נשאר ממש קצת.. עכשיו ניסיתי להניע וההרכב לא מניע.. ובנוסף ישנו רעש מהקופסאה של הפיוזים. של למישהו מושג ממה הרעש? |
|
|
|
|
|
#50 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
כנראה שניטרול המצבר שינה קודים
האם יש אזעקה לרכב או קודן נסה לעשות ריסט למחשב הכנס מפתח אורגינלי יתכן שגם הוא עושה את הבעיה |
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| רעש של אויר - כנראה בולם? | chesh | פונטו - טכני | 0 | 27-03-10 20:51 |
| האונו למכירה (כנראה) | liorwohl | מכירה | 0 | 20-01-10 20:08 |
| ספייס ELX - רכב התחמם ברמזור ונכבה, כנראה ראש מנוע. הצעות? (כ"ע) | YOSI-BR | פונטו - טכני | 11 | 04-12-09 03:42 |
| אונו 1.4 94 -- טיימינג כנראה נקרע | rotem8866 | אונו - טכני | 7 | 20-11-09 20:06 |
| כנראה מנתק המנוע בפעולה | mgoldst | תמונות וסרטונים - כללי | 2 | 03-07-09 15:26 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד