![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: Punto ELX
|
צטט:
![]() כמובן מי שזה לא המקצוע שלו מאוד קל לעבוד עליו ועוד כשאתה תלוי באוטו ויש לך משפחה וילדים אתה רוצה לטפל באוטו כמה שיותר מהר ,באמת חבל שדופקים לך מחיר ואתה מצפה שיעשו לך עבודה טובה אבל בדיעבד פשוט שוחטים אותך ועושים עבודה על הפנים זה נורא מעצבן ומכעיס. אני בעצמי איש מחשבים וכשהטיפול הוא שטותי לא נעים לי אפילו לגבות כסף במיוחד מאנשים דלי יכולת נורא כאב שזה ככה מי שמניאק וגנב מצליח ומי שישר אוכל חצץ. אל תדאג נעלבתי רק קלות הכל ברוח טובה (אחלה פורום ואנשים טובים)
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
יפה הנחתה את המנוע על הקרטר עדיף לשים חתיכת עץ
צלם את חגורת הטיימינג וקפל לשניים נראה אם צריך להחליף שיפוץ ראש לוקח חצי יום כך שאתה נותן בבוקר מקבל אחה"צ דאג שיעשה כיוון שסתומים |
|
|
|
|
|
#3 | ||||
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו S60
|
צטט:
צטט:
לדעתי אם מטפלים בכמה מערכות בו זמנית, יהיה קשה יותר לאבחן אח"כ בעיות שאולי תהיינה בסוף הטיפול, לכן עדיף לטפל בכל דבר בנפרד. אין לי מושג מה העלות של מזרק חדש (אולי מישהו מחברי הפורום יודע), לכן כדאי לברר תחילה מחיר של מזרק חדש (גם חליפי) וללכת לפירוקייה, להתמקח על מחיר ולקנות אצל מי שהכי משתלם. בכל מקרה, אל תטפל בכל חלקי המנוע, טפל בבעיה הספציפית וסגור עניין, כרגע ראש המנוע והמזרק. צטט:
נ.ב. כמעט כמו בכל תיקון יש להתמקח על מחיר כדי לא לשלם יותר (סתם לידיעה, ברוב המכונים שיפוץ כללי לראש מנוע עומד בממוצע על 450ש"ח). לא לשכוח אח"כ לבדוק שכל הברגים ישנם. צטט:
אפשרות שניה, להכניס מברג שטוח רחב לשיניים שבין גלגל התנופה והסטרטר כדי שהקראנקשפט לא יזוז, לרסס מעט WD-40 על הבורג ואז לשחרר (לא לשכוח שם את המברג).
בדיקה והחלפת תרמוסטט עשה זאת בעצמך (מצולם). שיפוץ ראש מנוע פונטו עשה זאת בעצמך (מצולם). מדריך החלפת משאבת מים וכיוון טיימינג - עשה זאת בעצמך (מצולם) מדריך הכנה לטסט לרכב עשה זאת בעצמך מדריך ניקוי מערכת הקירור ברכב, החלפת נוזל קירור וניקוז אוויר עשה זאת בעצמך (מצולם) מדריך בדיקה והחלפת הנורות בלוח המחוונים ותיקון נורת בלם היד הסוררת שלא נדלקת נערך לאחרונה על ידי mechtech : 27-04-12 ב 14:00. |
||||
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו S60
|
צטט:
אבל אתה צודק שיש לא מעט בעלי מקצוע (וגם סתם אנשים) שבגלל שהם "מצליחים", מרשים לעצמם להיות מניאקים! חברס.. כדי להמנע ממצבים כאלה ושלא "ידפקו" אותנו, צריך לעשות סקר שוק לפני שקונים, מתקנים וכו', גם כשאין זמן ולחוצים, כי אחרת פשוט אנחנו נותנים למצבים כאלה לחזור על עצמם שוב ושוב. ובימינו.. למרות שעדיין ישנם אנשים הגונים שמצליחים להשאר שכמותם בעולם של שחיתות, אסור לסמוך על אף אחד, הרי לא ניתן אפילו לנשיא המדינה להכנס למעלית עם האישה שלנו, נכון? סוף שבוע נפלא שיהיה..
בדיקה והחלפת תרמוסטט עשה זאת בעצמך (מצולם). שיפוץ ראש מנוע פונטו עשה זאת בעצמך (מצולם). מדריך החלפת משאבת מים וכיוון טיימינג - עשה זאת בעצמך (מצולם) מדריך הכנה לטסט לרכב עשה זאת בעצמך מדריך ניקוי מערכת הקירור ברכב, החלפת נוזל קירור וניקוז אוויר עשה זאת בעצמך (מצולם) מדריך בדיקה והחלפת הנורות בלוח המחוונים ותיקון נורת בלם היד הסוררת שלא נדלקת |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
כנראה שניטרול המצבר שינה קודים
האם יש אזעקה לרכב או קודן נסה לעשות ריסט למחשב הכנס מפתח אורגינלי יתכן שגם הוא עושה את הבעיה |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| רעש של אויר - כנראה בולם? | chesh | פונטו - טכני | 0 | 27-03-10 20:51 |
| האונו למכירה (כנראה) | liorwohl | מכירה | 0 | 20-01-10 20:08 |
| ספייס ELX - רכב התחמם ברמזור ונכבה, כנראה ראש מנוע. הצעות? (כ"ע) | YOSI-BR | פונטו - טכני | 11 | 04-12-09 03:42 |
| אונו 1.4 94 -- טיימינג כנראה נקרע | rotem8866 | אונו - טכני | 7 | 20-11-09 20:06 |
| כנראה מנתק המנוע בפעולה | mgoldst | תמונות וסרטונים - כללי | 2 | 03-07-09 15:26 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד