![]() |
|
![]() |
אונו - טכני טכני - דגמי אונו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
חום מנוע גבוה
החום מנוע מאים לעבור את החצי כשהמזגן לא דולק ועובר את החצי מידי פעם כשהמזגן דלוק בנשיאה עירונית
הוחלף יוניט חום לא עזר הוחלף יוניט מאורר על הרדיאטור הוחלף רדיאטור הוחלף מאורר של הרדיאטור הוחלף טרמוסטט נוזל קירור גרמני באיכות של פראפלו (היה אותו בעיה גם עם פראפלו פשוט יצא לי יותר זול עם הגרמני) החום היה לי רבע +קו עם מזגן או בלי מזגן בנסיעה עירונית באונו של אלי 100 החום הוא רבע +קו בערך ככה זה היה אצלי גם עד שהתחיל הבעיה אשמח לכל עצה ו/או דרך פתרון כולל פרוק ראש בהעדר ברירה תודה יאיר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
התחממות מנוע
איזה שנת ייצור האונו ואיזה מנוע?.
בברכה - רפי לין
![]() |
#3 |
Senior Member
|
הרכב שנת 93 קרבורטור
עם מזגן ישראלי של רסקור |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
התחממות מונע באונו
בדוק שמאורר הרדיאטור פועל בכוון הנכון, כך שהוא שואב אויר מקידמת המכונית, דרך מעבה המזגן והרדיאטור לכיוון המנוע.
בדוק שמאורר המעבה (לא מקורי, אלא תוספת של רסקור) פועל כשהמזגן פועל ושגם הוא בכוון סיבוב נכון: www.musach.co.il/forum/showthread.php?t=3004 אם כל זה תקין, אז צריך לבדוק שלחץ גז המזגן העולה מפעיל, דרך הטרינרי, את מאורר הרדיאטור. הערה - כשמופעל המזגן פועל גם קבוע מאורר המעבה וכשלחץ הגז עולה, אז גם מופעל מאורר הרדיאטור (במזגן רסקור). בברכה - רפי לין
האתר לחיפוש מוסכים ושרותי רכב www.musach.co.il פורום טכני לרכב www.musach.co.il/forum פייסבוק http://www.facebook.com/profile.php?id=600554043 נערך לאחרונה על ידי רפי לין : 11-08-12 ב 12:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
כל מה שכתבה קיים ועובד באופן הנ"ל הרכב נוטה לב יתחמם גם בלי מזגן אך לא כל הזמן אתמול הוא היתחמם בנסיעה בין עירונית
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו 70ies 1.4
|
התחממות מנוע ברכב
היי יאיר,
מה נשמע? חימום ייתר יכול להיות מהסיבות הבאות: 1. חוסר מים בשל דליפת מים בצנרת. 2. חגורת האלטרנטור אינה מתוחה כנדרש וגורמת לכך שפעולת המשאבה לא תהיה יעילה. 3. צינור חסום, או מפותל/מכווץ וגורם לזרימה מוגבלת של נוזל קירור במערכת. 4. טרמוסטט לא עובד כראוי ! (בדוק את נקודת הפתיחה (במעלות) של הטרמוסטט, זה אמור להיות רשום על גוף בית הטרמוסטט) במידה ולא רשום אפשר לעשות ניסויי, להכניס את הטרמוסטט לתוך סיר מים ולהניח על כיריים הגז בבית ולמדוד את הטמפרטורה בה מתחיל הטרמוסטט להתכווץ. 5. מנוע מזייף בשל הצתה לא מתוזמנת. 6. מערכת הפליטה חסומה באופן חלקי. 7. אטם ראש צילינדר שרוף. בדוק תחילה סעיפים: 1, 2, 3, 4 ועדכן.. בהצלחה! אלי |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
הטרמוסטט חדש והוא של חברת VERNT שנחשבים הכי טובים גם בלי טרמוסטט המצב לא היה משהוא
לא חסר מים והרצוע מתוחה ואין צינור מפותל המנוע גם לא מזיף כי אין בעיה בהנעה או כל גימגום חריג אני לא מאמין שהמע' פליטה סתומה באופן חלקי כי אין בעיות שמעידות על כך כמו פעולה לא תקינה של המנוע (תגובה כאילו הוא חנוק וכו') וחוץ מיזה יש חור בקוטר של 2 ממ X 4ממ שכל טסט עד עכשיו לא עולים אליו וזה ממש מול הענים שלהם אין בריחה של מים לכוון השמן או להפיך או וגם לא לתוך הבוכנה כל שהיא אין לי כבר שום מוסג מה יכול לגרום לזה היום בנסיעה מבש להורים שלי הרכב עבד על כמעט מעל לחצי בגלל רמזורים באזור בילו וכשאני נותן גז אז הטמפ' יורדת במקצת אבל זה לא משימנע מהרכב להיתחמם עוד מישהוא איזה רעיון ? הכל יתקבל בברכה דוד יש לך איזה רעיון? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו 70ies 1.4
|
היי יאיר,
צטט:
עם השנים קורה שהכנפיים בתוך משאבת המים, שתפקידם ליצור סירקולציית מים יעילה, נשחקים כתוצאה מחלודה, או שהם מאבדים מיעילותם כתוצאה מהצטברות אבנית קשה וכך נפגמת פעולת סירקולציית המים. אני במקומך מפרק את משאבת המים ועל הדרך בודק את מצב בית המשאבה שאין סתימה. אני כמעט משוכנע שזו הבעיה שיש לך ברכב ! לילה טוב, אלי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 96
|
גם אצלי הוחלף הכל, טרמוסטט, רדיאטור, צינורות חדשים ועדיין בפקקים הרכב התחמם טיפה מעל החצי.
הבעיה הייתה משאבת מים (גם לפי מה שתיארת), הוחלפה לחדשה ועכשיו לא עובר את החצי באף מצב. בנסיעה בין עירונית טיפה מתחת לחצי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
תרגיל יפה כשמתחמם שפוך חצי דלי ישירות על צלעות הרדיאטור אם מתקרר ויורד מד החום הרדיאטור סתום
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
ספייס עשן בסל"ד גבוה | ברא | פונטו - טכני | 7 | 22-11-10 12:17 |
לחץ גבוה במערכת המיזוג | yaniv hgt | פונטו - טכני | 6 | 11-08-09 19:45 |
co2 גבוה בטסט מה סיבה ? | פורום הגראז' | 2 | 15-07-07 19:57 | |