![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#31 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
מעניין כמה עלו לך הבוקסות ?.
דוד.
|
|
|
|
#32 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
2 בוקסות 60 ש"ח
אם כבר איך מרכיבים בלי להוציא את הנשמה http://punto.org.pl/zrobtosam/model1...imk2imk2fl/239 |
|
|
|
|
|
#33 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו elx ידנית / מאזדה 6
|
אם זה משנה. אני יד 3, 134K.
|
|
|
#34 |
|
Senior Member
|
אין מצב ששני בוקסות מחירם 60 ש"ח.
האם אתה מדבר על בוקסות כמו בתמונה, עם המתכת ?. אלה היו בפונטו של dodihob. דוד.
|
|
|
|
#35 |
|
Senior Member
|
דוד כמה עלו 2 הבוקסות
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Senior Member
|
יאיר. שאלתי עכשיו את הבן שלי, אמר ששאל בטלפון את המוכר כמה עולה בוקסה, התשובה הייתה 55 ש"ח. בכל אופן יש חשבונית, אבל אנחנו לא משלמים בזמן משלוח החלק יש לנו קרדיט בחנות.
הבכת אותי מעט. ואם אתה טוען ששתי בוקסות כמו בתמונה מחירם 60 ש"ח. אברר ביום ראשון ואעלה חשבונית. הבן אומר שאולי אכן הוא רשם לנו 55 ש"ח והתכוון לשתי בוקסות. כי בד"כ לא מחליפים אחת. דבר שאני כרגע לא מאמין. בכל אופן אמרתי ל-dodihob. שיבדוק את מחיר החלקים גם במקום אחר ויגיד לי, (כך אני בודק מידי פעם את המוכר שלי) כולל הפעמון שהזמנתי כאשר הוא טען שהרעש מהצירייה. אני שואל אותך שוב, האם הבוקסות שקנית הם כמו בתמונה שהעלתי ?. חשוב לי לדעת. תודה דוד.
|
|
|
|
#37 |
|
Senior Member
|
כנראה שטעיתי אחת עולה 60 ש"ח
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Senior Member
|
אני אוהב "לוודות הריגה" ולא להשאיר ספק.
![]() ביום ראשון נמשיך לדבר, לאחר שאברר שוב. דוד.
|
|
|
|
#39 |
|
Senior Member
|
יאיר, זאת האריזה של הבוקסות.
האם לפי הכתוב עליה אפשר לקבוע את מחיר הבוקסות ?. כתוב בכתב יד 23 Y. אולי הכוונה ל-23 ש"ח ליחידה. אני נוטה לחשוב שאתה צודק. שני הבוקסות היו בתוך האריזה כשהגיעה. ייתכן שהמחיר של 55 ש"ח מתייחס לשתי יח'. נראה לי שאלה הם תוצרת חוץ, בשונה מאלה שקנית תוצרת הארץ של מכו-גום. לא נורא, אם אכן יתברר שכך, אז dodihob הפסיד 55 ש"ח כי שילם 110. (לא בסתם, הוא יקבל חזרה) בקשר לשאלה ששאלת בה"פ, ערן התיידד עם הבן, לכן לא שילם עבודה.ואם בעבודה עסקינן, היה קשה לפרק את הבוקסות במקום האגזוז הפריע, לא רצינו לפרק אותו אז פירקנו את כל המוט והכנסנו את הבוקסות על המלחציים. בגלל בורג שההברגה שלו היתה הרוסה הבורג הסתובב ולא יצא, העבודה לקחה כשעה וחצי. דוד.
|
|
|
|
#40 |
|
Senior Member
|
שתהיה לי בריא 110 ש"ח ועוד להחזיר לו כסף
יש לך מזל שאני אוהב לעבוד אחרת הייתי אצלך ביום ראשון על הבוקר על הבוקסות האלה שאני יודע זה לא קל ועוד קיבל בננות שופרה איפה המזל |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| הגלגל משמיע רעשים בעת נסיעה לאחר החלפת רפידות בלמים | Amit-IL | פונטו - טכני | 2 | 17-09-11 11:59 |
| החלפת בולמים | dodihob | פונטו - טכני | 5 | 11-10-10 19:46 |
| גרנדה פונטו- רעשים לאחר כניסה לבור | טלי | גרנדה פונטו - טכני | 2 | 30-06-10 09:20 |
| החלפת רדיאטור לאחר החלפת נוזל קירור | lord1 | פונטו - טכני | 14 | 15-02-09 20:52 |
| רעשים מהגה או צירייה או בולמים | yair068 | פונטו - טכני | 0 | 10-01-09 23:11 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד