![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: PUNTO FUN 2003
|
הגלגל משמיע רעשים בעת נסיעה לאחר החלפת רפידות בלמים
היום לפני רדת החשכה החלטתי להחליף רפידות לבלמים בדיסקים הקדמיים ברכב,
רכשתי סט רפידות של remsa ועל הדרך רכשתי גם שני כובעי גומי לתפוחי ההגה שנראו מעט בלויים ויבשים. לאחר החלפת הכובעון גומי של התפוח הגה בגלגל הימני והלבשת הרפידות בלם סגרתי את ברגי הגלגל ויצאתי לנסיעת מבחן, במהלך העבודה לא פירקתי את בורג המשולש ולא את אום הצירייה גם לא נגעתי בתפוח הגה חוץ מלפרק את האום שמתחבר לנאבה לשם הלבשת כובעון הגומי. התחלתי בנסיעה איטית וישרה ללא סטייה בגלגלים והרגשתי מצידו של הגלגל הימני רעש בכל פעם שהגלגל מסיים סיבוב מלא וגם רעידה ממש קטנה בהגה, כאשר סיבבתי מעט את ההגה לכל צד הרעש מפסיק והוא מופיע כאשר אני שוב מיישר את ההגה. בבוקר אחזור ואפרק שוב כדי לבדוק מהיכן מגיע הרעש, האם יש למישהו עצה או פתרון לבעיה המוזרה לפני שאני שובר את הראש ומבזבז את זמני במקום לנסוע לים ? הרכב הוא פונטו ספייס 2003 גיר ידני
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
בדוק חופש בגלגל. ייתכן שהיה לפני החלפת הרפידות וגומיות התפוחים.
אפשרות נוספת, תוך כדי פתיחת התפוח עיקמת את צלחת הפח לכיוון הדיסק. דוד.
![]() |
#3 |
Senior Member
הגלגלים שלי: PUNTO FUN 2003
|
תודה רבה דוד, נפתרה הבעיה.
הרמתי את הרכב בדקתי חופש בגלגל הימני והכל בסדר, סיבבתי את הגלגל ושמעתי את הרעש, פירקתי את הגלגל וריאתי שהצינור בלם בנקודה מסויימת משופשף מעט (רק סימני שיפשוף סה"כ נסעתי מאות מטרים ספורים ובמהירות נמוכה מאד), לצינור יש תפסן שמקובע לבולם ומה שקרה שבמקום לפתל את צינור הבלם לכיוון הבולם ובית הגלגל הוא התפתל לכיוון הגלגל ולכן כשסובבתי את ההגה הרעש נעלם.
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
בעיה המנוע משמיע רעשים מוזרים. | Alex1441 | פונטו - טכני | 12 | 03-07-11 15:53 |
המברקס מעט חלש לאחר החלפת בלמים מאחור, | YAKOV | פונטו - טכני | 10 | 03-05-11 16:04 |
החלפת רפידות בלמים קדמיים. | YOSI-BR | פונטו - טכני | 3 | 04-10-09 23:54 |
מה רציתי קצת שקט?! (או, רעשים ממצמד בתחילת נסיעה) | matanmelman | פונטו - טכני | 16 | 31-12-08 20:50 |
רעשים בהתחלת נסיעה ועצירה | ran | פונטו - טכני | 8 | 19-10-08 11:11 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד