![]() |
|
![]() |
פורום המועדון כל מה שקשור במועדון ובחבריו. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: z750L
|
תעביר את המפגש לנתניה ויגיעו פי שניים פחות אנשים, אזור המרכז, ראשלצ או תל אביב זה מצוין.
בשביל לתכנן טיול לא צריך להכיר את הארץ על בוריה. מה ייתן בחירות לוועד? מה הבעיה עם מי שמנהל אותו עכשיו? זכור לי שגדעון אמר משהו על כך שסמל''ת לא רוצים להיקשר למועדון כי הם לא יכולים לקחת אחריות על המידע שנרשם פה או משהו כזה, ושיתקן אותי אם טעיתי. הבעיה היחידה פה היא בחוסר רצון של אנשים להשתתף, ארז ארגן טיול מאוד מכובד שנה שעברה וגם השנה היה על האש שהגיעו הרבה בזכות יוזמה של יוסי. כל ההצעות שרשמת לא ישנו בכלום את המצב עכשיו.
|
![]() |
#2 | |
מנהל
|
צטט:
סמל"ת יכולים מאד להיות בקשר יותר רציני. ועובדה שעם מועדון אלפא רומיאו הם בקשר ואפילו קשר הדוק מאד. (מי שראה את השקת האלפא במסגרת מועדון החמש לפני חודש ראה מה זה אירגון של סמל"ת ואירגון רציני) הכל ענין של רצון. הם בטח לא ירצו קשר עם מועדון רדום ולא רציני. קבלות חייבות להינתן לכל אדם ששילם וכמה שיותר מהר יותר טוב (אגב לפי חוק לידיעתך) חובה לגמרי שקיפות, ודו"ח שלם ומפורט של הוצאות והכנסות . בוודאי שחובה לגבי מיקום המפגשים הסטיסטיקה הוכיחה וממשיכה להוכיח ולא ניתן להתווכח איתה. למיפגשים באיקאה מגיעים הרבה יותר אנשים !! זה מוכח, זה בדוק ולא ניתן להתווכח על הענין הזה! ככה שאתה טועה ומטעה. אתה אומר המון דברים שאינך יודע. וגם לגבי מועדון אוטוספורט לידיעתך יש להם הכנסות ממקורות אחרים, שלמועדון פיאט פשוט אין!לגבי מה שסטיו רשם כל מילה פשוט בסלע!!!!!
מועדון החמש - מועדון הרכב הקלאסי והאספנות בישראל Israel Classic & Collectors Vehicle Club - The 5 Club מועדון פיאט ישראל Israel Fiat Club הרכבים שבבעלותי: FIAT 127 900L 1979 / FIAT QUBO 1.4 2013 נערך לאחרונה על ידי צביקוש23 : 30-04-11 ב 14:23. |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Senior Member
|
צטט:
לא מעוניין להכנס כאן לכיס של אף אחד אבל לצערי הרב למועדון אוטוספורט/אתר/מגזין כרגע אין מקורות מימון "אחרים", יש כאלה שממנים רק את אחזקת האתר ותו לא. שאר הדברים, הטיולים, סיורים מקדימים לפני כל טיול, קונוסים, מכשירי קשר ועוד ניקנו מכספי המנהלים בלבד.
seat ibiza 20vt נערך לאחרונה על ידי פיליפ : 01-05-11 ב 08:20. |
|
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מועדון
הגלגלים שלי: punto HGT
|
כול פעם אותה חפירה.
מה אתם רוצים יש מספיק פעילות וגם שיש פעם ב... אז גם אנשים עושים טובה שהם באים. אנחנו סתם טוחנים פה מים. יש מפגשים מי שרוצה שיגיע יש מענינים ויש לא מענינים.
#5 |
חבר מועדון
הגלגלים שלי: GP
|
נתניה למפגשים לדעתי זה לא אופציה.
מפגשים במרכז יותר נוחים. ראשון-ת"א-ר"ג מאז שאני כאן הגעתי ל3 מפגשים הגעתי לעל-האש שהיה בסופרלנד, וממש נהנתי הייתי פעם אחת במפגש בהרצליה, ואני ממש לא חושב שאני אלך לשם שוב, היה נורא משעמם! והייתי פעם אחת במפגש בנתניה, שאם זאת לא היתה ההשקה של האבארט' אז אפילו לא הייתי חושב להגיע לשם אם עושים מפגש במרכז, שיהיה במרכז. לא בצפון-מרכז. זה שזה נוח לצפוניים סבבה, אבל מה עם הדרומיים? ולא צריך לעשות מפגש כל חודש, זה מתחיל לשעמם. צריך לעשות מפגש פעם בחודשיים ככה. ושירשמו על המפגש הרבה לפני. אני לדוגמא, אם מודיעים על מפגש שבוע לפני, אני רוב הסיכויים לא אוכל להגיע. אחרי הכל צריך לסדר את זה עם העבודה והכל. כשמודיעים הרבה לפני, אז לא בעיה לשריין את התאריך בלוח שנה, ולסדר את הכל עם העבודה ובקשר לקארטינג שלא הייתי, הייתי מת להגיע! ועדין לא הבנתי למה עשו את זה אחרי החג ולא בחול המועד חול המועד היה יכול להיות מושלם, רוב האנשים שלומדים בחופש ויש גם כאלה שבחופש מהעבודה ובקשר למפגשים בכללי, מיקום המפגש משחק חלק חשוב. |
![]() |
![]() |
#6 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
מקום המפגש בהרצליה מרוחק כ10 דקות נסיעה ממרכז מת"א. זה נחשב מרכז.
תאריך המפגשים החודשיים הוא קבוע, ביום שישי הראשון של כל חודש. |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
קראתי את השירשור ולא הבנתי למה בעצם אתם חותרים.
לדעתי כל שנכתב כאן לא ישנה כהוא זה את המצב. לא ישנה 50 או 100 ₪ לגבות מהחברים או להדביק כתובית במס' הרכב. מה לעשות שאני חושב מעט שונה, לדעתי דבר ראשון שצריך הוא לאחד כוחות. ראיתי ששאר הפורומים של הרכבים כמו מולטיפה, בראבה , גרנה, טיפו וכו' מתים. כמעט שאין פעילות בהם. אני לא איש מחשבים ולא יודע אם ניתן לבצע את זה. אם כולם יהיו בפורום אחד תחת השם "טכני פיאט". העסק יפרח. יהיה לזה קשר עם חברי ומפגשי המועדון. פונים אלי בה"פ הרבה בשאלות טכניות, אני מפנה אותם לפורום פונטו, למרות שלא תמיד מדובר בפונטו. רוב התקלות ברכבים פיאט השונים הם זהים. אז למה להפריד ?. תנו לחברה להרגיש שייכות. גם אני רוצה להירשם כחבר מועדון. לאן אפשר לשלוח את הכסף, נא עדכנו אותי. דוד.
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
מישהו יכול להגיד לי איפה ניתן להשיג דיזה חשמלית?! | saidy278 | פונטו - טכני | 3 | 04-07-10 08:52 |
טיפול 140K + טיימניג לHGT + פרוט הצעת מחיר | etsuitup | פונטו - טכני | 8 | 09-03-10 19:41 |
האם כדאי להביא טמפרה טורבו ע"י תושב חוזר? | צביקוש23 | פיאט כללי | 1 | 12-10-08 18:58 |
אני הולך להחליף 4 בולמי זעזועים לKYB- מה אני צריך להביא למתקין. | 11efraim | פונטו - טכני | 0 | 27-01-08 20:30 |
סליחה אבל רק יכול להגיב להודעות בפורום זה | אתר המועדון | 2 | 02-01-07 03:07 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד