מועדון פיאט ישראל  

חזור   מועדון פיאט ישראל > פורום מועדון פיאט ישראל > פורום המועדון
עקוב אחרינו ב-RSS

פורום המועדון כל מה שקשור במועדון ובחבריו.

גלריה
תמונות מהגלריה
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

תוצאה של 6.5 שעות של התברסות על הפונטו.

שם:  
צפיות: 
גודל:   

טיפול דיטיילינג לאוטו - התזמון המושלם :)

שם:  
צפיות: 
גודל:   

למכירה פיאט גרנדה פונטו 2008 אוטומטית

שם:  
צפיות: 
גודל:   

my nice spice *מתעדכן*

שם:  
צפיות: 
גודל:   

פיאט פונטו ספייס 2001 SX

מודעות שרות
shimshon
ofer katzav ad

מועדון פיאט בפייסבוק

נושא נעול

כלי נושא הצג מצבים
ישן 30-04-11, 12:46   #1
ליאור23
Senior Member

האווטאר של ליאור23

הגלגלים שלי: z750L
איפה אני לא צודק צביקה? אלה עובדות. אוטוספורט הוא המועדון בין הגדולים בארץ היום לדעתי ועדיין לא גובים שם כסף.
אין לי בעיה לשלם סכום סימלי של 100 ש''ח אבל 200, זה כבר מוגזם. ותראה לי מועדון אחד שבאים למפגשים שלו 50 60 אנשים ואל תגיד לי עכשיו מועדון ה5.
מה שאני אומר זה שהבעיה היא באנשים, אין לי זכות לשפוט את המנהלים כי אני לא יודע איך זה מהצד שלהם.
אבל לקארטינג כל אחד יכל להגיע ולא רק אותם הפרצופים הקבועים.( שהם אחלה אנשים אגב)
ישן 30-04-11, 12:55   #2
צביקוש23
מנהל

האווטאר של צביקוש23

הגלגלים שלי: פיאט 127 , פיאט מריאה
שלח הודעה דרך MSN ל צביקוש23
צטט:
במקור פורסם על ידי ליאור23 צפה בהודעה
איפה אני לא צודק צביקה? אלה עובדות. אוטוספורט הוא המועדון בין הגדולים בארץ היום לדעתי ועדיין לא גובים שם כסף.
אין לי בעיה לשלם סכום סימלי של 100 ש''ח אבל 200, זה כבר מוגזם. ותראה לי מועדון אחד שבאים למפגשים שלו 50 60 אנשים ואל תגיד לי עכשיו מועדון ה5.
מה שאני אומר זה שהבעיה היא באנשים, אין לי זכות לשפוט את המנהלים כי אני לא יודע איך זה מהצד שלהם.
אבל לקארטינג כל אחד יכל להגיע ולא רק אותם הפרצופים הקבועים.( שהם אחלה אנשים אגב)
ההשוואה עם מועדון אוטוספורט אינה נכונה מכיוון שיש להם מקורות מימון אחרים שאתה לא מודע אליהם דבר שלמועדון פיאט אין.

מועדון פיאט ישראל
Israel Fiat Club

הרכבים שבבעלותי: FIAT 127 900L 1979 / FIAT QUBO 1.4 2013
צביקוש23 מנותק  
ישן 30-04-11, 12:59   #3
Sharky
Senior Member

האווטאר של Sharky

הגלגלים שלי: HGT
בעיקרון אני אין לי בעיה לשלם את הכסף הזה.. פשוט אני חדש פה ועוד לא יודע איך זה עובד.. חבר לא חבר. עוד לא כ״כ הבנתי את הפיאט שלי אני אמור לקבל עוד איזה שבועיים אם הכל יסתדר. ( תודה לכל מי שעזר לי אם השאלות הצאירות שלי )
אבל בכל זאת בסכום הזה אפשר לעשות הרבה דברים לחברי המועדון. מסגרות למספר לדוגמא. או כל מיני מדבקות,יש עוד ים רעיונות. פירסום של האתר ועוד. השאלה אם באמת נדרש 200 ש״ח או שאפשר פחות.. עוד פעם אני אין לי בעיה לתת. אבל אני רוצה לדעת הכסף הולך. ובכלל אני לא חבר =_= סתם אומר מה נראה לי *
Sharky מנותק  
ישן 30-04-11, 13:05   #4
צביקוש23
מנהל

האווטאר של צביקוש23

שרקי... קודם כל ברוך הבא (אני מניח שזה אינו שמך האמיתי )

אתה צודק לגמרי.

לגבי כסף כמובן שצריך להיות שקיפות מלאה לחלוטין, לדווח בדיוק על הוצאות והכנסות מועדון.
לאן בדיוק הכסף הלך. כמה יש בקופה . כמה נאסף.

חייב להיות שקיפות מלאה .

יש צורך להרשם כעמותה רשומה, וכמובן לתת לכל אחד קבלה (ובשביל פנקס קבלות צריך כמובן להרשם כעמותה רשומה).

בכסף כמובן אפשר לעשות המון דברים ממדבקות ועד ארועים מוצרים וכל דבר שהדמיון מעלה על הדעת.
לא התכוונתי שזה חייב להיות 200 שקל, אלא כרעיון, כדוגמא.

מועדון פיאט ישראל
Israel Fiat Club

צביקוש23 מנותק  
ישן 30-04-11, 13:12   #5
Sharky
Senior Member

האווטאר של Sharky

כן הא זה לא השם שלי
קוראים לי גלב
אין לי מה להוסיף.. לדעתי אמרת הכל
Sharky מנותק  
ישן 30-04-11, 14:02   #6
איתי398
Senior Member

חברה ההבדל בין ה100 ל200 ₪ דמי חברות במועדון זה לא הבעיה ככה שאין טעם לעלות את הדמי חברות.
האפשרות שתשפר את המצב של המועדון זה המפגשים בערבים בתור התחלה זה יתן הרבה.
ראו דוגמא המפגש שהיה בסופרלנד לפני 3 חודשים (אחלה אירגון יוסי-יהיה נחמד עם תארגן עוד)
הבחור בא אמר יש מפגש על האש כל אחד מה מביא נגמר הסיפור ובסוף הגיע כמות יפה מאוד של אנשים ורכבים
לא חובה על האש,אפשר רק כיבוד קל
ולא חסר מקומות לבצע את זה במיוחד שעכשיו מתחיל קיץ ואין את הבעיה של המזג אויר

עריכה
בשאר המועדונים בסופו של דבר זה מה שמחזיק אותם ...הגיבוש של המפגשים
הונדה קלאב מועדון חזק מאוד כבר הרבה שנים ותשימו לב במאגר התמונות שלהם זה המפגשים בערב
כנ"ל לגבי PSI שלפני שנה וחצי היה מת לגמרי ובסוף החליטו עושים מפגשים בערבי חמישי בוולפסון התחילו ולאט לאט(5 מכוניות בהתחלה) המועדון חזר לרמה גבוהה- אתמול הייתי במפגש החודשי היה 30 רכבים ויותר אנשים קצת כיבוד קל יופי של צל ובאמת אחלה מפגש

נערך לאחרונה על ידי איתי398 : 30-04-11 ב 14:16.
איתי398 מנותק  
ישן 30-04-11, 14:08   #7
stio
כתבנו בצפון

הגלגלים שלי: :
בתור אחד שהיה כאן מיום הקמת המועדון, מס' נקודות:

1. דמי החבר צריכים לרדת ל- 50 ש"ח. כתוצאה מכך התקציב יירד אך חברים נוספים ייצטרפו בגלל המחיר - בצורה כזאת הגרעון ייסתם והקופה תתמלא.
2. להירשם כעמותה רשומה ולהוציא פנקס קבלות - ברור לחלוטין וכמה שיותר מהר. בסה"כ מדובר בסוג של מלכ"ר - אף אחד לא מרוויח כסף פה.
3. בחירות לועד המועדון - אפשרי להעלות סקר בנושא, אם כי גילי ומנהלי הפורום השונים עושים את העבודה בצורה מצויינת.
4. שקיפות מלאה - להנפיק פנקס קבלות, להוציא קבלה לכל חבר מועדון שנרשם עם טווח תאריכים לחברות ומס' רכב. בנוסף בתחילת כל שנה להעלות פוסט עם כל התקציב שנאסף ופירוט לאן הוא הולך.
5. לבקש מחברי הפורום (ללא קשר למי שילם או לא) לשלוח מס' טלפון, יישוב מגורים וסוג רכב (ללא מס' רכב) בהודעות פרטיות למישהו שיארגן את זה - ובמפגש הבא להוציא דף קשר מסודר.
6. חולצות, כובעים ומדבקות רגילות זה לא משהו שיעשה את העבודה - נחמד שיש, לא יותר. מה שצריך לעשות זה להנפיק מדבקה שחורה וארוכה שתתלבש על מסגרת הלוחית רישוי האחורית, מדובר בפרסום מוצלח ולא מכער את הרכב.
7. למנות את צביקה למנהל הטיולים של המועדון - רק בתקופה שצביקה ארגן את הטיולים הם היו מוצלחים ומאורגנים למופת. מדובר באדם המכיר את כל המדינה בזכות עבודתו ומכיר את המסלולים היפים באמת (כמובן אם הוא יהיה מעוניין בכך).
8. להפסיק את המפגש החודשי. ככל שכמות המפגשים עולה - כך כמות החברים המגיעים יורדת. להעביר את המפגש לנתניה (איקאה) ולהתנתק ממועדון אלפא, זה רק מזיק. לעשות את המפגש בתאריך קבוע פעם בחודשיים-שלושה גג.
9. לבדוק את אפשרות ליצור קשר עם סמל"ת כדי להכניס אותם לעיניין - הבנתי שהשירות שלהם השתפר לאחרונה בצורה משמעותית (כל הכבוד) ובשילוב הרחבת היצע הדגמים העיניין הזה יכול להביא להם גם לקוחות חדשים.

כרגע לפי דעתי המועדון פשוט רדום לחלוטין. זה לא מה שהיה פעם.

נערך לאחרונה על ידי stio : 30-04-11 ב 14:30.
stio מנותק  
ישן 30-04-11, 14:15   #8
ליאור23
Senior Member

האווטאר של ליאור23

הגלגלים שלי: z750L
תעביר את המפגש לנתניה ויגיעו פי שניים פחות אנשים, אזור המרכז, ראשלצ או תל אביב זה מצוין.
בשביל לתכנן טיול לא צריך להכיר את הארץ על בוריה.
מה ייתן בחירות לוועד? מה הבעיה עם מי שמנהל אותו עכשיו?
זכור לי שגדעון אמר משהו על כך שסמל''ת לא רוצים להיקשר למועדון כי הם לא יכולים לקחת אחריות על המידע שנרשם פה או משהו כזה, ושיתקן אותי אם טעיתי.
הבעיה היחידה פה היא בחוסר רצון של אנשים להשתתף, ארז ארגן טיול מאוד מכובד שנה שעברה וגם השנה היה על האש שהגיעו הרבה בזכות יוזמה של יוסי.
כל ההצעות שרשמת לא ישנו בכלום את המצב עכשיו.
ישן 30-04-11, 14:19   #9
צביקוש23
מנהל

האווטאר של צביקוש23

צטט:
במקור פורסם על ידי ליאור23 צפה בהודעה
תעביר את המפגש לנתניה ויגיעו פי שניים פחות אנשים, אזור המרכז, ראשלצ או תל אביב זה מצוין.
בשביל לתכנן טיול לא צריך להכיר את הארץ על בוריה.
מה ייתן בחירות לוועד? מה הבעיה עם מי שמנהל אותו עכשיו?
זכור לי שגדעון אמר משהו על כך שסמל''ת לא רוצים להיקשר למועדון כי הם לא יכולים לקחת אחריות על המידע שנרשם פה או משהו כזה, ושיתקן אותי אם טעיתי.
הבעיה היחידה פה היא בחוסר רצון של אנשים להשתתף, ארז ארגן טיול מאוד מכובד שנה שעברה וגם השנה היה על האש שהגיעו הרבה בזכות יוזמה של יוסי.
כל ההצעות שרשמת לא ישנו בכלום את המצב עכשיו.
ליאור ידידי

סמל"ת יכולים מאד להיות בקשר יותר רציני.
ועובדה שעם מועדון אלפא רומיאו הם בקשר ואפילו קשר הדוק מאד.
(מי שראה את השקת האלפא במסגרת מועדון החמש לפני חודש ראה מה זה אירגון של סמל"ת ואירגון רציני)

הכל ענין של רצון.

הם בטח לא ירצו קשר עם מועדון רדום ולא רציני.

קבלות חייבות להינתן לכל אדם ששילם וכמה שיותר מהר יותר טוב (אגב לפי חוק לידיעתך)
חובה לגמרי שקיפות, ודו"ח שלם ומפורט של הוצאות והכנסות .
בוודאי שחובה

לגבי מיקום המפגשים הסטיסטיקה הוכיחה וממשיכה להוכיח ולא ניתן להתווכח איתה.
למיפגשים באיקאה מגיעים הרבה יותר אנשים !! זה מוכח, זה בדוק ולא ניתן להתווכח על הענין הזה!
ככה שאתה טועה ומטעה.

אתה אומר המון דברים שאינך יודע.

וגם לגבי מועדון אוטוספורט לידיעתך יש להם הכנסות ממקורות אחרים, שלמועדון פיאט פשוט אין!לגבי מה שסטיו רשם כל מילה פשוט בסלע!!!!!

מועדון פיאט ישראל
Israel Fiat Club

נערך לאחרונה על ידי צביקוש23 : 30-04-11 ב 14:23.
צביקוש23 מנותק  
ישן 30-04-11, 14:28   #10
Amit-IL
Senior Member

האווטאר של Amit-IL

הגלגלים שלי: PUNTO FUN 2003
אין מה להוסיף על הדברים ש STIO כתב אלא רק להתפלל שחצי מהדברים יעשו וזו תהיה כבר התחלה טובה.
צריך להעיר את המועדון הזה חבל שאנחנו נרדמים כמו סמל"ת, יש כאן מספיק אנשים עם אנרגיה זורמת
50 ש"ח לשנה זה סכום שאתה מוציא ומרגיש מחוייבות למועדון כדבר ראשון ולאחר מכן כמו שציינו כבר קודמי יצטרפו יותר אנשים, 100 ש"ח זה גבולי יותר מזה זה כבר מוריד כמות מצטרפים אולי עם הזמן תהיה אפשרות להעלות מחירים אבל זה צריך להעשות עם התקדמות הפעילות והעמקת הקשר בפורום.

לדעתי הכסף יכול להגיע יותר מפרסומות באתר סתם לדוגמא מדוע מיר וסודאי אינם מפרסמים אצלנו?
ויש עוד המון דוגמאות מוסך שמשון וכו' שהאתר שולח לקוחות על ימין ועל שמאל מגיע לאתר גם קצת קרדיט מהעסקים הנ"ל זה לא הולך לאדם פרטי או לכוונות רווח אלא לקיומו והמשכיותו של המועדון
ואפשר וניתן לפנות לעסקים כאלו בבקשת השתתפות בכיבוד במפגשים לדוגמא ושילוט במקום המפגש עם פרסומות של העסקים בשלטי פלריג או על שימשוניות

חוקי פרסום הודעות