![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Member
הגלגלים שלי: 500 1.4 16V
|
![]()
שלום חברים,
ברצוני להתיעץ עם חברי הפורם לגבי מחיר הטיפול שנתנו לי במוסך המרכזי. היום הכנסתי את רכבי האהוב פונטו HGT לטיפול 140 אלף + טיימינג. במהלך הטיפול ראו במוסך שיש בעיה באחת מתושבות המנוע ואני כמובן אמרתי להם להחליף לאחר שאמרו לי שהמחיר יהיה 800 ש"ח והבטיחו לי שהתושבות הקיימת במצב גמור... מצורפת רשימת הפריטים של "הצעת המחיר" שהם נתנו לי ורציתי לשאול לדעתכם, יש שם המון חלקים שנראים כאילו הם כפולים... דברתי עם המוסך והם הסבירו לי הכל והיו מאוד נחמדים ואדיבים... ועדין משהו נראה לי קצת מוזר וכמובן שהמחיר הסופי של הטיפול גבוהה עד מאוד! שמן מנוע 4 ליטר 143 ש"ח מסנן שמן ספייס 44 ש"ח חגורת תזמון 147A סלספיד 222 ש"ח מותח חגורה ספייס HGT 386 ש"ח מיסב טיימינג A147 HGT 197 ש"ח חגורה למנוע ספייס HGT 248 ש"ח מותחן חגורה ספייס 120 ש"ח אטם מכסה שסתומים דדרה 18 99 ש"ח סתם 15.71*4 62 ש"ח תושבת מנוע קדמית ספייס 1228 ש"ח ![]() מותח חגורת מנוע DOBLO 194 ש"ח המחירים הללו לא כוללים מע"מ ועבודה. הם רשומים בדיוק כמו השמות שמופיעים בחשבונית שהם שלחו לי. אשמח לשמוע את דעתכם המקצועית האם המחירים הוגנים והאם ניתן לעשות משהו בנדון... יש לציין שהם הציעו לי הנחה אך המחיר עדיין בשמיים בהתחשב בעובדה שאני סטודנט. אני אוסיף ואומר שאני מטפל רק במוסך המרכזי ברמת החייל והשרות שלהם פשוט מצויין! (הרכב עדיין שם ואני אלך לראות מה עשו ולשלם מחר בבוקר) תודה מראש למגיבים ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
נשמע בגדר הסביר. טיפול טיימינג נע סביב ה2000 ש"ח.
מה זה "סתם 15.71*4 62 ש"ח". "סתם" ? ![]() אני אציין גם את השירות שלהם לטובה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto Abarth 2003
|
טיפול במרכזי = לשלם על "סתם".
בתילתן היה עולה לך בידיוק חצי! ואפילו פחות עם עבודה יותר מקצועית ואיכותית!
![]() |
#4 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט בראבו
|
מצטרף לזה שמעליי! חבל על הכסף אצלי היית יוצא הרבה יותר זול! ומבסוט. נ.ב..גם נשיקה היית מקבל
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
שאני אבין :
תילתן הוא גם מורשה יבואן ? עלות שעת עבודה שלהם שונה ? מוזר,חשבתי שהיבואן/יצרן קובע את עלות העבודה על הרכב והחלקים |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
מוסך התלתן
"מוסך התלתן" שבפ"ת, בניהול אבי וגיא, אינו מורשה היבואן והם מתמחים במכוניות איטלקיות ובמיוחד באלפא רומאו והפונטו HGT ובדרך כלל מחיריהם זולים יותר:
http://www.alfa-tiltan.co.il/ בברכה - רפי לין
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
הצעת מחיר לטיפול טיימינג ב-HGT | פיליפ | פונטו - טכני | 41 | 30-10-09 14:13 |
הצעת מחיר להחלפת סט חגורות | command sergeant major | בראבו - טכני | 1 | 05-02-09 17:52 |
הצעת מחיר לצבע+פחחות? | i12z | שיפורים וקוסמטיקה | 6 | 05-01-09 22:29 |
הצעת מחיר להחלפת מנוע | פורום הגראז' | 0 | 28-09-06 20:33 | |
הצעת מחיר | פורום הגראז' | 4 | 11-03-06 22:36 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד