![]() |
|
![]() |
פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
מנהל
|
האם כדאי להביא טמפרה טורבו ע"י תושב חוזר?
שלום לכולם.
אז כך לאחר ברורים רבים שעשיתי הסתבר לי שבשנות ה90 הובאה לישראל פיאט טמפרה טורבו אחת על ידי תושב חוזר ככל הנראה. הבעיה שלאף אחד לא ידוע מה עלה בגורל הרכב הנ"ל והאם שרד עד היום. האם מישהו ראה את הרכב המדובר ? האם שווה למצוא תושב ישראלי חוזר מאיטליה ולשלם לו שיביא אחת כזאת ? כפי שהבנתי גם כיום רק תושב חוזר יכול להביא איתו מחו"ל רכב בן פחות מ 30 שנה האם זה ריאלי לדעתכם? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: לנצ'ה דדרה
|
לא מדוייק , גם אתה יכול להביא לארץ רכב בן פחות משנתיים ( בכפוף למספר כללים ) מהיכן שאתה רוצה . ( לא דווקא מאיטליה )
אבל למה להיסתבך עם אוטו שמראש אתה יודע שקיימת רק אחת כזו בארץ . ומה עם החלקים עם קורה משהו ? ( אז נכון הפרונט זהה , אבל ברקסים אחוריים , מנוע , מחשב ) אני מבין את ההאבה שלך לטמפרה , גם בעיניי זה רכב טוב , אבל עד לחיפוש של תושב חוזר איטלקי , עד לשליחתו לאיטליה חזרה ![]() לדעתי ממש לא כדאי ... דרך אגב , למיטב זכרוני קיימת תקופת צינון שמונעת מאותו תושב חוזר למכור לך את האוטו ( הכוונה להעברת בעלות ) - אם אני לא טועה - מדובר בשנתיים . אם היה מדובר באספנות נדירה ...אני מבין ...אבל סתם כך להיכנס לצרות ....
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
דוושת התאוצה מפסיקה "להגיב" בזמן נסיעה אונו 94 1.4 | gil | אונו - טכני | 10 | 21-04-08 09:34 |
"ניו קופל sixt"- כדאי לקנות מהם רכב? | stio | רכב כללי | 11 | 20-12-07 21:44 |
380 ק"מ למיכל זה הגיוני? טמפרה 1600 95 ידני... | פורום הגראז' | 0 | 01-09-07 02:12 | |
החלפת רדיו כדאי או לא כדאי? | אודיו | 4 | 15-06-07 09:30 | |
הצפון חוזר ובגדול PART 2 מפגש ב 1.12.06 | פיאט כללי | 0 | 26-11-06 18:34 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד