![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#30 |
|
Member
הגלגלים שלי: ספייס דינאמיק 16V
|
עדכון - אתמול בצהריים הרכב לא התניע לי. היה סטרטר אבל לא הניע, גם לא בעזרת כבלים הבוקר. לאחר מכן הגיע מחלץ שהתניע לי את הרכב, פשוט עם עקשנות וסבלנות נתן סטרטר עד שהרכב הניע - בערך 7 ניסיונות.
נסעתי למוסך מורשה ושם בדקו ואמרו שלא ניתן לדעת מה הבעיה, כי הרכב מתניע עכשיו כרגיל, לחזור בפעם הבאה שזה קורה בלי להתניע את האוטו (גרר). לגבי הרעידות - הרעידות מורגשות מאוד בזמן האטה, מעין תחושה שכאילו המנוע מנסה להמשיך לסחוב עם הגז קדימה. ההשערה של המוסך היא שאולי זה קשור לבית מצערת, סיפור לא זול בכלל אם צריך להחליף. בנוסף, יש את הבעיה של נפילת הטורים בזמן עצירה, וגם כשאני מתניע את הרכב, הטורים נעמדים קודם כל על 1100 לכמה שניות, ואז יורדים במכה ל-800. בקיצור, טורים לא יציבים, רעידות של האוטו בזמן שאני עוזב את הגז ומאט. האלטרנטור והמצבר יצאו בסדר בבדיקות ואין איתם בעיה כלשהי. אשמח אם תוכלו לכוון אותי לבעיות אפשריות, כי אני כבר מתחרפן מזה. עדיין לא נהניתי כמו שצריך מנסיעה חלקה בלי שהאוטו קופץ לי. המנוע פצצה, הכל אחלה, רק הבעיה של הטורים ושל הרעידות משגעת אותי. אני רוצה לשים מערכת בקרוב באוטו, ולא בא לי שיתחילו לי בעיות חשמל. |
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פונטו מגמגמת, 2002, 1280 סמ"ק | חנן-ג'יפולוג | פונטו - טכני | 4 | 15-11-10 20:13 |
| קלץ קרמי פונטו ספייס | ברא | שיפורים וקוסמטיקה | 0 | 16-05-09 02:23 |
| פונטו ספייס ELX | אברג'ל ד | קניה | 15 | 30-04-09 23:36 |
| פיאט פונטו ספייס 2001 VS פיאט פונטו ספייס 2003 | פיאט כללי | 3 | 01-05-07 21:19 | |
| פיאט אונו מגמגמת | פורום הגראז' | 16 | 12-05-06 16:23 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד