![]() |
|
![]() |
קניה רכבים ואביזרים לקניה. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס elx
|
פונטו ספייס ELX
שלום
אני מעוניין לקנות פיאט פונטו דור שני [ספייס] משנת 2001-2004, מהדגם החזק [80 כ"ס], ידני. הרכב צריך לבוא עם הסטוריית טיפולים מתועדת. ללא תאונות. כל היודע דבר על מקום המצאו, לפנות אלי בפרטית או במייל dna@vmail.co.il בתודה מראש |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
משורר הפורום
הגלגלים שלי: פונטו SX לשעבר. מאזדה 3. רכב שהוא אונייה עם שם של מטוס :)
|
מצטער לנפץ לך את האשליה, אבל אתה חיב"ס. (חי בסרט)
אנשים מחפשים חודשים רכב כמו שאתה מתאר למכירה. אם אתה מצפה שהרכב (או מישהו שראה או מוכר) יפנה אליך, אתה כנראה תקנה אחד בספטמבר 2019.
![]() |
#3 |
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו elx ידנית / מאזדה 6
|
מסכים עם simon377 אני חיפשתי את אותו דגם ולקח לי 3 חודש למצוא רכב במצב טוב ובאזור שלי.
הדגם שאתה מחפש הוא גם הדגם הפחות נפוץ מהשאר, אין מנוס מפשוט לחפש כל יום ביד 2 ואני מתכוון אפילו כמה פעמים ביום. אישית קניתי את שלי 3 שעות אחרי שהעלו את המודעה. שוב אם תחכה שיודיעו לך, אתה באמת תחכה עוד הרבה זמן בהצלחה! ערן
![]() |
#4 |
Senior Member
הגלגלים שלי: bmw
|
לפי מה שאתם מתארים, רכב כזה ימכר, בגלל הביקוש, בכמה אלפים מעל המחירון ה"רשמי". האם כך הדבר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו elx ידנית / מאזדה 6
|
אני אישית במחיר מחירון לא הייתי מוכר את הרכב.
לדעתי עדיף אפילו לשלם עוד 10% מעל המחירון לרכב מטופל כמו שצריך שלא עבר תאונות שגם יחסוך לך ישור קו וגם כאב ראש בהמשך הדרך. עשיתי חיפוש ביד 2 לפני כמה ימים לעזור לחבר, חיפשתי גיר רגיל וראיתי שכמעט כל רכב הינו בעל קילומטראז גבוהה, מהשכרה, או מהדגם עם רמת האבזור הנמוכה ביותר s/young. כמובן שיש חריגים בגלל זה צריכים לחפש.
![]() |
#6 | |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
צטט:
כאלו שמורים מידיים פרטיות נחטפים מהר מאוד. המחירון של לוי יצחק תמיד היה קשקוש אחד גדול. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
קשקוש או לא, אבל במידה והרכב ייגנב או יהיה מעורב בתאונת טוטאל לוסט, סכום הפיצוי מהביטוח המקיף יהיה אותו סכום בדיוק לזה המופיע במחירון לוי יצחק...
אולי אם לרכב היה ק"מ נמוך ו/או מעט ידיים יהיה אפשר לקבל עוד כמה גרושים מהביטוח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס elx
|
תודה
בסדר, הבנתי את הכוון.
אני אמשיך לחפש, בינתיים אקנה חופשי חודשי... האם כדי להרחיב את החיפוש לדור הראשון של הפונטו? יש סיכוי למצוא אחד באותם תנאים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
הגלגלים שלי: punto spice ELX
|
אני הייתי בעלים של ELX 2001 האוטו נמכר תוך 5 ימים... כשאני גר בראשון ובא בחור מהקריות(נסע שעתיים ברכבת) וחזר הביתה עם האוטו... כמובן שנמכר מעל המחירון
![]() |
#10 |
Senior Member
|
מי שמחפש את הELX במצב שמור באמת צריך ל"עמוד על המשמר".
אני אישית נרשמתי בזמנו לשירות SMS של יד-2, שכל מודעה על פונטו ספייס שנת 2001 אוטו' הייתה נכנסת ללוח, הייתי מקבל SMS ישירות עם הפרטים ומספר הטלפון, וכך בסוף קניתי את שלי, בשנייה שקיבלתי את הSMS התקשרתי לבחור (שהיה בהלם חח) וקבעתי איתו בדיקה ליום למחרת, וזאת לאחר שהתקשרתי לפחות ל-10 אנשים בשבוע לפני שהעלו מודעות יומיים-שלושה לפני שהתקשרתי והתשובה הייתה "לא אקטואלי".
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
מחפש אחר פונטו ספייס ELX | קניה | 3 | 02-06-07 22:03 | |
פיאט פונטו ספייס 2001 VS פיאט פונטו ספייס 2003 | פיאט כללי | 3 | 01-05-07 22:19 | |
ספר אחזקה וטיפולים פונטו-ספייס 60 (MK2). | פורום הגראז' | 1 | 26-03-07 09:48 | |
פונטו ספייס - חריקות מוזרות | פורום הגראז' | 14 | 09-03-07 16:51 | |
לוח מחוונים פונטו ספייס | מכירה | 1 | 14-07-06 09:22 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד