![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#21 |
|
Member
הגלגלים שלי: ספייס דינאמיק 16V
|
גם לי יש את הבעיה הזו של טורים שרועדים לקראת עצירה(ספייס 06). בנוסף לרעידות הללו של הטורים לקראת עצירה, יש לי תוספת רעידות בזמן שאני מדליק אורות או אורות חירום, כאילו כל מכשיר שצורך חשמל מכביד עוד על המערכת החשמלית של האוטו.
החלפתי לפני כשבועיים-שלושה את חוטי ההצתה, כי היה קרטוע בעת מתן הגז, היה מעין פספוס או השהייה של שנייה ותחושה של דוושת גז שלא מגיבה כראוי, שנפתרה עם החלפת החוטים. נעשה גם ניקוי בית מצערת על ידי ריסוס הספריי, ולא על ידי פירוק. לא ציפיתי שזה יעשה ניסים, אבל חשבתי שהחלפת החוטים תפתור את הבעיה. היא עזרה רק בתחום הגז וההאצה שעכשיו עובדים חלק. לצערי, הרעידות ובעיות הטורים לא נפתרו עדיין. האוטו גם רועד לי כשאני מאט לקראת רמזורים. מן הסתם אין לי כוח להתחיל להחליף חלקים עד שתימצא הבעיה בניסוי וטעייה, אלא למצוא את הבעיה ואז להחליף או לתקן את מה שצריך. בינתיים עוד לא חזרתי למוסך (מורשה מוכר מאוד), אשמח להצעות לבעיות אפשריות, כך שאדע לאן לכוון (מכון הזרקות, מורשה, איזה חלק להחליף/לתקן). |
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פונטו מגמגמת, 2002, 1280 סמ"ק | חנן-ג'יפולוג | פונטו - טכני | 4 | 15-11-10 21:13 |
| קלץ קרמי פונטו ספייס | ברא | שיפורים וקוסמטיקה | 0 | 16-05-09 03:23 |
| פונטו ספייס ELX | אברג'ל ד | קניה | 15 | 01-05-09 00:36 |
| פיאט פונטו ספייס 2001 VS פיאט פונטו ספייס 2003 | פיאט כללי | 3 | 01-05-07 22:19 | |
| פיאט אונו מגמגמת | פורום הגראז' | 16 | 12-05-06 17:23 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד