![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
יש מצב שהמצבר ריק ואז אין לך סטרטר רק מכה קטנה בדוק עם פוטנציומטר מתח של המצבר
האם נבדק כיוון הטיימינג במדוייק אם הוא יצא מהכיוון בכלל אז המנוע יתפס חד משמעי שלב הבא אם תקין אז לפתוח ראש מנוע לפרק סעפת פליטה ולהוציא את סעפת יניקה קומפלט עם הראש לראות מה קורה בבוכנות ומשם לקרטר להחליף חלקים סה"כ אתה מחליף אטם ראש אם תצטרך אתן לך בוכנה יש לי מיותר נערך לאחרונה על ידי yair068 : 13-01-11 ב 20:26. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 1.1 , פגו' 306
|
המצבר חדש (חודש וחצי),ניסיתי להניע עם מצבר אחר אך לא עזר.
איך אני מכוון טיימינג? פעם אחרונה שנעשה לפני חודשים ולא על ידי.
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
יש לך שני סימונים
אחד על ראש המנוע ישנו חריץ על שעה 9 ונפגש עם גלגל הקמשפט שגם לו יש סימון הסימון השני באיזור הגיר על גלגל התנופה גם שם יש סימון (חריץ) עליך לסובב את גלגל הקאמשפט עד שיתגלה הסימון וצריך להיות על 0 אם לא הבנתה קח פרויקט מצולם http://punto.org.pl/informacje/silnikifire/183 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 1.1 , פגו' 306
|
מובן...קישור והסבר מובנים....
אני יעשה את עכשיו,בשבוע האחרון לפני שנתקע המנוע יצאו טיפות מעטות של מים קצת שחורים כאלה מהאגזוז [שהאוטו רק הניע] זה הפסיק אחרי כמה דקות,יש קשר למקרה? במידה וזה לא הטיימינג,יש מקום שבוא אפשר לקנות בוכנות עם חדשוות לפונטו?
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| אונו 1.4 - מנוע התחמם + הופעת "טחינה" (כ"ע) | solomon yacov 111 | אונו - טכני | 35 | 30-12-10 17:14 |
| פונטו ספייס 2001, טורים "נופלים" לסרק מתחת ל-2500 סל"ד | fugazi | פונטו - טכני | 16 | 07-10-10 14:52 |
| "טרטל" - "קולור מג'יק פלוס" לצבע מטאלי | Ron_Dadon | שיפורים וקוסמטיקה | 0 | 04-04-09 16:48 |
| לראשונה: חובב מותג "פיאט" שלח מכתב ליצרן באיטליה עם עלילות סמל"ת- וקיבל תשובה | stio | פיאט כללי | 3 | 10-12-08 12:11 |
| כך צוות לוח "יד 2" מייעצים: "פונטו ELX לא אמינה, לא סחירה, הגיר נוטה לתקלות" | stio | פיאט כללי | 14 | 24-09-08 09:00 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד