|
לגבי שאלתך השניה, ולפני זה אני רק יגיד לרענן שמשום מה עד שאני מסיים לכתוב את ההודעה שלי, הוא יוצא לי מהפורום ומבקש ממני שוב סיסמא ושם משתמש, אז האתר הזה לא נוח לקשישים כמוני! מה לעשות, לנו לוקח זמן לכתוב!
לגבי שאלתך השניה, לגבי מי קירור, מנועי פיאט מאוד מאוד רגישים לעיניין. היות ומדובר בבלוק אלומיניום. על כן, הקפד להשתמש במים יעודיים למערכת קירור המנוע המומלץ על ידי פיאט. פרפאלו, יש גם צבעים צבע אדום וצבע כחול, חיים ידע בדיוק מה מומלץ לרכבך. חייבים להשתמש רק בו.
שוב ראיתי פיאט אונו לא אחת ולא שתיים שנסעו כל חייהן על מי ברז רגילים בלבד, אם המנוע לא מתחמם אז בהחלט זה יגרום לקיצור ימיי משאבת המים, כתוצאה מתפיסת אבנית והכבדה עליה להסתובב. ועל כן, השתמש רק במי קירור יעודיים לפיאט.
לגבי שמן, כאן כבר יש דעות חלוקות, חלק יגידו לך חצי סינטטי, חלק יגידו לך סינטטי מלא, חלק יגידו לך 15 על 40, חלק יגידו לך 10 על 40. גם פה יש חברות חלק יקרות מאוד לג'ריקן חלק זולות מאוד.
טלפון אחד לחיים הוא יגיד לך בדיוק מה מומלץ לרכבך. (אני פשוט נמנע מלהכעיס פה את חבריי לפורום באיזה המלצה גורפת, גם ככה חמים עלי המנהלים כי אומרים שאני גס רוח פה, לך תבין אותם, כולה קיללתי פעם פעמיים שלוש מוסכניקים שעבדו על כמה חברים פה (:
לגבי פילטר שמן, זהו לב המנוע, השתמש בפילטר מקורי, אגב מחירו אינו בשמיים כנגד לתחליפי.
מסנן אוויר אתה יכול להביא תחליפי.
פלאגים, כבר אמרנו מקורי בלבד, ועל פי מספר קטלוגי בדיוק כפי קבע היצרן פיאט.