![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#81 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 96
|
למה בחרת After-cat sensor signal?
יש חיישן בספייס אחרי הממיר? ה 8 שסתומים אצל דוד שראיתי היה לה רק 1. קראתי שאם המתח בין 0.9 ל 1 וולט אז החיישן מתפקד באופן תקין. אנחנו רוצים לבדוק מה קורה כשמנתקים את הקונקטור שלו, כשניתקנו לא קפצה שום תקלה. מעניין אותי אם אנחנו מנתקים אותו, האם זה יראה בגרף שה Pre-cat לא מקבל מתח בכלל ונשאר על 0V בתיאוריה |
|
|
|
|
|
#82 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
תוכל בבקשה להפנות אותי להמלצות..
אני לא מתכוון לקרוא 113 עמודים |
|
|
|
|
|
#83 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: היה היתה ספייס ולא תהיה יותר
|
עידן - אם אתה מנתק את החיישן תמופה לך תקלה,תבדוק.
לא סגור על הממתח אבל הגיוני שיהיה 0. הסיבה שלקחתי את החיישן אחרי הממיר כי רק ההממתח שלו נמצא בפרמטרים של פונטו 16 שסתומים. (יש שני חיישנים אחד לפני ממיר אחד אחרי ממיר ב16 שסתומים) אלי - כולה 113 עמודים. נראה לך ?! זה נמצא בעמוד how to use http://www.multiecuscan.net/HowToUse.aspx |
|
|
|
|
|
#84 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
כבר בדקנו.
כאשר ניתקנו את החיישן, ראינו קו ישר שלא זז(מת), היו מדי פעם קפיצות. אבל הקו היה במגמת מישור. הנענו את הרכב וקפצה תקלה בלשונית errors. דוד.
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| התייעצות לאחר החלפת רדיו דיסק | forum770 | אודיו | 8 | 20-12-12 21:02 |
| התייעצות - תקלה לאחר טיפול במוסך מורשה | IdanK | גרנדה פונטו - טכני | 8 | 18-11-10 19:22 |
| מיואש מהפונטו וחושב למכור- הרכב מתחמם. | shaharmilo | פונטו - טכני | 17 | 07-06-10 18:51 |
| התייעצות בנוגע לטיפולים לאחר רכישת ספייס | JunoBoy | פונטו - טכני | 5 | 11-03-10 09:41 |
| אוסף דעות, למכור את האונו או לא למכור | Liber | פיאט כללי | 12 | 12-12-09 23:05 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד