![]() |
|
![]() |
גרנדה פונטו - טכני טכני - דגמי גרנדה פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: Grande Punto
|
התייעצות - תקלה לאחר טיפול במוסך מורשה
שלום,
היום הכנסתי את הגרנדה למוסך מורשה לטיפול 60,000 ומכיוון שלא יכולתי לפספס יום עבודה לא נשארתי במוסך כדי "להשגיח" על התהליך. כשחזרתי לאסוף את האוטו, מיזוג האוויר זייף - עבד רק על עוצמה 4. בעוצמות 1/2/3 לא הייתה תגובה כלשהיא, לא אוורור ולא קירור. עשיתי "אחורה פנה" וחזרתי למוסך, שם אמרו שהם לא התעסקו במערכת המיזוג בכלל והפנו אותי לחשמלאי ששאל אם האוטו עדיין באחריות (כבר לא). לאחר שיחה בין החשמלאי ואחד העובדים במחסן החלקים - שלא שמעתי את תוכנה - החשמלאי פירק את אחד החלקים באיזור שמאחורי תא הכפפות ו"אלתר" פתרון בעזרת חוט נחושת. ה"אלתור" עבד והמזגן עבד בכל העוצמות, ושוב, מיהרתי לחזור לעבודה ויצאתי מהמוסך. אבל... אחרי שיחה עם מנהל המוסך בעבודה (אדם מאוד מקצועי ואמין איתו אני בקשר טוב) הוא המליץ לי מאוד לחזור למוסך ולהתעקש שימצאו פתרון אחר. במיוחד עקב כך שהגעתי עם מזגן תקין ויצאתי עם מזגן שאינו תקין 100%. חשוב לציין שהמזגן עבד היטב לפני הטיפול - בלי זיופים ובלי תקלות בכלל. חוץ מהלקח לפעם הבאה - לעמוד ולהשגיח שהכל מתבצע כראוי - מה אתם ממליצים לעשות? |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
טיפול תקופתי בפיאט מורשה או במוסך מורשה אחר? | shacharlevy013 | פונטו - טכני | 6 | 22-08-10 23:05 |
חוות דעת על עבודה במוסך מורשה - פונטו 2002 | chesh | פונטו - טכני | 63 | 15-11-09 21:59 |
טיפול 160,000 במוסך מורשה של פיאט. | YOSI-BR | פונטו - טכני | 11 | 03-08-09 13:07 |
רעש מכני לאחר טיפולים במוסך | Anat | פונטו - טכני | 14 | 22-07-09 14:24 |
לקיחת רכב לבדיקה במוסך מורשה | Sergey29 | יעוץ ברכישת רכב | 5 | 06-04-09 10:35 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד