![]() |
התייעצות (בהמשך לשרשור קודם) - האם למכור הרכב לאחר שהגיר נהרס?
היי,
אז כנראה שהגיר הרציף ברכב שלי נהרס. ככה לפחות עושה רושם לפי התרשמות ראשונית של מוסך "שמשון". בהתחשב שמחירון הרכב (יד2) הוא 11,000 ובתכלס אף אחד לא היה משלם יותר מ 10000, ובהתחשב בעובדה שמשיטוט בגוגל תיקון כזה עולה לפחות 5000 שח - האם לא כדאי פשוט למכור את הרכב כמו שהוא? האם מישהו קונה דברים כאלה? מדובר בפונטו ספייס 2002 ELX יד3 עם טסט עד סוף השנה, שגמעה 136000 ק"מ ויש לה פגיעות פח כאלה ואחרות מסביב... מה דעתכם? |
אני נותן 1000 שקל אם אתה מעוניין, הגרר עליי.
|
קדימה עושים מכרז. :)
אני נותן 1200 ש"ח וגרר עלי. אהפוך אותה לגיר ידני, ואעלה פרוייקט בפורום. דוד. |
דוד מה בסוף ? הצלחתם להתחבר ?
|
הצלחנו להתחבר לדור 1 עם הכבל VAGCOM
דוד תראה את הסרטון הבא: https://www.youtube.com/watch?v=fOsNvNc_aaE הוא אומר שבספייס הוא הצליח להתחבר עם הכבל של ה VAGCOM ולא עם הכבל שפירקנו. בתוכנה עצמה אתה צריך לבחור את הדגם של הרכב שלך, את המערכת (מנוע, כרית אויר וכו') ורק אז ללחוץ על Connect. תעקוב לפי הסרטון ואם יש לך זמן פנוי תבדוק אם עובד. אם לא, אבוא יום שישי גם ככה ואנסה לעבוד עפ"י הסרטון. |
לא, לא הצלחנו להתחבר עם הסקנר לספייס. לא בבלוטוט ולא רגיל. לרכב של עידן דור ראשון כן התחברנו. עידן ויאיר עשו את כל מה שאמרת ולא צלח.
ביום שישי שוב החברה אצלי, לא אתן להם לזוז עד שיתחברו לספייס. :) אם יש לך מה להוסיף אשמח מאוד. תודה ל- gibson9655 ו-matansab מב"ש, שניסו לפתור את הבעיה, ולא חסכו זמן ומאמצים. עידן, אם אתה ויאיר לא הצלחתם, איך אני אצליח ?. דוד. |
http://www.fiatforum.com/punto-ii/30...atecuscan.html
רשום כאן שהכבל שפירקנו (ELM) מתאים לאיפוס תקלות ושימוש במחשב הרכב. והכבל VAGCOM KKL מתאים אך ורק למחשב כרית האויר. אנחנו ניסינו את ה ELM הזה והוא רשם Engine Unknown ונתן מספר ID. עם ה VAGCOM לא ניסינו להתחבר למחשב כרית אויר. הבעיה שאנחנו לחצנו קודם כל על Connect. במדריכים רשום שקודם כל צריך לבחור את סוג הרכב, את הנושא, איזה דגם מחשב וכו' ורק אז ללחוץ Connect. מקווה שביום שישי הבעיה תיפטר, אם לא הסיניים יקבלו על הראש. |
עידן- אני מניח שבחרתם את הרכב הנכון ואת האיסיו הבסיסי של בוש כן ?:)
הסתכלתי על התמונה ששלחת אני טועה או שיש שם קבל\נגד דפוק ? שני מימין בתמונה מתחת לג'וק AMS1117 , פס חום מין דפיקה בחלק השמאלי שלו ? או שאני לא רואה טוב בתמונה ? עריכה : קראתי את ההדועה שלך, טוב זה מסביר. אם לא נבחר הרכב והECU הבסיסי , סביר להניח שלא יוכל להתחבר. בעסה שלא שאלתי. |
צטט:
והמכשיר אצל דוד, הוא יוכל לענות על זה. סגרנו את הכבל בכל מקרה אז יצטרך לפתוח מחדש את הברגים למרות שאני לא מאמין שהקבל/נגד דפוק כי המכשיר חדש לגמרי למרות שזה סיני.. |
למטה משמאל. כל הדרך ימינה - מתחת לsystem ומתחת ל ECU.
מתחת לsystem בוחר איזה מערכת להתחבר (מנוע,ABSתהגה חשמלי) מימין מתחת לECU הוא רושם את המודל של המחשב. איך התחברתם לפונטו דור ראשון ? |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 13:10. |