![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס 03
|
צטט:
הנזילה היא לא מהרדיאטור אלה מפקונג ראש לפי מה שהבנתי אני מנסה להבין איך יצאו כל כך הרבה מים בעמידה? ולמה כשנסעתי למוסך זה לא קרה? |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
עידן שכחת מ. מים ומחזירי שמן.
לפי מה שאמר לו המוסך, "אם אתה רוצה לחזור הביתה, תשאיר ת'פקק חצי פתוח וסע עם מזגן" הדבר מצביע על בריחת קומפרסיה למערכת המים. ז.א שיפוץ ראש. כאשר משאירים את הפקק חצי פתוח, זה עוזר לקומפרסיה להתנקז דרכו, ולזרוק פחות מים החוצה. זאת קומבינה ידועה למכונאי מנוסה, לפתרון זמני וקצר. דוד.
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
נפל הקרבורטור לתוך הרדיאטור עשה שם סמתוכה מכל הפלאגים ...
בהחלט נישמע כמו ראש מנוע יש מצב שיהיה צורך בפסיכיאטר
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: היה היתה ספייס ולא תהיה יותר
|
לפותח השרשור
אם עברת במכון בדיקה לפני הקניה יכול להיות שאתה עדיין באחריות הבדיקה. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Junior Member
|
צטט:
אני מאוד מבולבל, הבריחת קומפרסיה הזאת שיש לי זה משהו שאפשר לחיות איתו או מה? ואני לא מבין איך 2 ליטר מים נשפכו בעמידה? יכול להיות שסתם שכחתי לסגור תפקק עד הסוף? בשורה התחתונה: האוטו מושבת? |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
כן אם זו באמת בריחת קומפרסיה (בדקו לחץ הפוך או איך בדקו ?) ואתה אחרי אירוע התחממות - אם לא תטפל אתה בהקדם גם תרתיח את המנוע ותגרם נזק הרבה יותר גדול מ 3K.
מים נשפכו בעמידה כי אוויר מתהליך הבערה חודר למערכת הקירור מנפח את המים ובונה לחץ גדול מדי שמשתחרר דרך הפקק (הפקק בנוי לנקז מים מעל לחץ של 1 באר כדי למנוע נזק למערכת) אי אפשר לנסוע ככה. אתה יכול להתחיל לקרוא ברשת יש מידע בנושא יותר מאשר על שרה נתניהו. אני מקווה בשבילך ששילמת לפחות הרבה פחות ממחירון ותכין כסף אין לך הרבה אפשרויות לקנות פיאט ישנה בלי שבעל מקצוע או מישהו שמבין עניין יעבר בדיקה זריזה זה משחק מפסיד כמעט בוודאות. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
תודה רבה לכולם, עזרתם לי מאוד..
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Senior Member
|
צטט:
כאשר הרכב נכבה, לא מניע, אין סטרטר/ מנוע תפוס, כתוצאה של חדירת מים לצילינדר ויש סימני מים באגזוז. כדי להגיע למוסך או לבית, ואין ביטוח גרירה. צריך לפרק את הפלגים לתת סטרטר ולראות איזה צילינדר מעיף מים. באותו צילינדר לא מחזירים את הפלג, ונוסעים על שלוש פלגים. ושוב אלה דברים שלומדים מהניסיון ולא כתובים באף מקום. 068יאיר, אל תדאג, אני מגלה רק חלק מהסודות. ![]() לא גילתי מה עושים כאשר יוצאים לפיקניק, ובסיום מגלים שנוזל מים מאחד הפקקים של הראש או המנוע. מוכן לשמוע הצעות. ![]() דוד.
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Senior Member
|
צטט:
אם יש ארגז כלים בשלף (ממנו הוצאת בוקסה מאריך וידית לפרק את הפלאגים) אז יכול להיות שיש גם פרופוקסי בתוכו. מרוקן את המים , מנקה את הפקק וסביבו עוטף אותו בשכבה דקה של פרופוקסי שם עוד סטייק על האש ומניח לפרופוקסי להתייבש. ממלא מים מנקז אויר ונוסע למוסך.. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
|
יש כלים ואפילו סכין, אבל אין פרופוקסי. גיבסון חשבת שאם העניין היה לסתום עם פרופוקסי, הייתי מעלה את זה כטיפ ?.
![]() דוד.
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מנוע לא מתחמם | matansab | פונטו - טכני | 14 | 16-08-12 12:07 |
| מנוע מתחמם + מאוורר תקול + מנורת מנוע דולקת עזרה ! | dekel | פונטו - טכני | 22 | 02-08-11 01:14 |
| מנוע מתחמם.. בבקשה עזרה! | lee194 | פונטו - טכני | 31 | 24-11-10 22:07 |
| מנוע מתחמם | Zakash | פונטו - טכני | 7 | 22-09-10 12:11 |
| בעיה - בבקשה עזרה (רכב מתחמם) | anidjar1 | אונו - טכני | 1 | 17-08-10 20:22 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד