![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספפייס
|
מנוע מתחמם + מאוורר תקול + מנורת מנוע דולקת עזרה !
שלום לכולם
היום נסעתי באוטו מפה לשם ראיתי שמתחיל להתחמם המנוע והמנורות בלוח שעונים התחילו לגמגם . כשראיתי את זה המד חום היה טיפה מתחת ל 3/4 . מה ששמתי לב זה שהמאוורר לא נכנס ... חיכיתי שיתקרר מילאתי מי קירור שאבדו מהלחץ שיצאו מהפקק ונסעתי הביתה עם עצירה כל כמה קילומטר שיתקרר המנוע לא נתתי למד חום לעלות מעל לחצי אחרי שעתיים הגעתי הבייתה . מרחק של איזה 15 קילומטר הממצאים זה שהמאוורר תקול , חיברתי אותו ישירות למצבר ולא עבד .. פירקתי אותו וניסתי שוב לחבר למצבר ושוב לא עבד .. מה שכן הוא זז קשה ואין צפצום ברגע שאני שם לו את האבומטר על מצב זמזם. כל זה והמנורה של המנוע בצבע אדום דולקת ... גם שהמנוע היה קר והתנעתי כדי לשחק עם המאורר להבין למה הוא לא עובד היא עדיין דלקה , למה היא דולקת ועל מה היא מסמנת ? קראתי בספר שזה דולק כאשר מערכת ההזרקה לא עובדת כראוי למרות שהאוטו נסע לי חלק ... אז השאלות : - למה המנורה דולקת ? ולפעמים גם המנורה האדומה של השמן דלקה לי , למרות שיש שמן יש מי קירור יש הכל. - כמה עולה מאוורר חדש וכמה מחלפים ? פחות או יותר כדי שלא יעבדו עלי . - נגרם נזק בלתי הפיך ? למרות שהוא הגיע במד חום רק ל 3/4 - ומה הסיבה שהמאוורר התקלקל ? בלאי רגיל ? האוטו עשה כבר 200K |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
שכחתי להגיד תודה
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
אין צפצוף באבומטר משום שיש בוונטה קצר חלקי. אבומטר מצפצף רק בקצר מלא.
ראיתי בכרספורום או כאן, וונטה לפונטו חדשה באריזה. אמריקאית ב- 500 ש"ח. הוא התחיל ב-800 ש"ח וירד. זה כבר הרבה זמן מפורסם. לדעתי יש מצב להוריד לו עוד. חפש "במכירה" בהצלחה דוד.
![]() |
#4 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
תיבדוק אם יש לך מים בשמן דבר זה מיתבתא בחוסר מים במיכל ו"טחינה" על פקק מילו שמן אם אין לך את ה"טחינה" אז אתה בסדר אם אחרי החלפת המאוורר היא עדין תיתחמם אז תחליף יוניט חום על הרדיאטור ליתר ביטחון ואת הטרמוסטט
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Member
|
צטט:
אחרי שאני ארכיב אותו תעלם לי נורת המנוע שדולקת לי בלוח השעונים ? יש קשר בכלל או שזה עוד תקלה נפרדת ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
קום בחור עצל ולך לנמלה.
![]() הנה לך המודעה. נראה שהבחור גמיש. בעד עוד 100-150 ש"ח לא כדאי לשים משומש. (רמז ![]() לדעתי תסתדר איתו. http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=12056 דוד.
![]() |
#7 |
Member
|
חח , הוא גם גר רחוק ממני וגם חברה שלי כבר שילמה לו את ה 250 שקל ...
לא נורא , את האמת כל פעם שמשהו מתקלקל אני שמח כי אני עושה את זה לבד ואני לומד עוד משהו , זה השכר לימוד שלי . יש לי חודשיים את האוטו כבר החלפתי את המנוע של המשאבת דלק ברקסים ועכשיו המאוורר של הרידאטור והכל עצמאית . רק שלא יתקלקל משהו יקר עד 200 שקל זה בסדר ![]() עכשיו לשאלתי , על ידי החלפת המאוורר המנורה של המנוע האדומה בלוח השעונים אמורה לכבות , או שאין קשר בכלל ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
הגלגלים שלי: VW GOLF 2.0 Manual
|
אין קשר. צריך להיתחבר עם מחשב ולראות מה התקלה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
כמה עולה בדיקת מחשב במורשה ? בלי לעשות כלום רק הבדיקה ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
בדיקת מחשב לא תצביע על בעיית חום מנוע.
דוד.
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
מנוע מתחמם.. בבקשה עזרה! | lee194 | פונטו - טכני | 31 | 24-11-10 22:07 |
מנוע מתחמם | Zakash | פונטו - טכני | 7 | 22-09-10 12:11 |
שאלה לאיש מיקצוע... (רכב מתחמם לאחר החלפת מאוורר מנוע) | eidan26 | פונטו - טכני | 7 | 19-07-10 11:40 |
מנורת מנוע דולקת ורכב רועד (עזרה) | i12z | פונטו - טכני | 6 | 31-03-10 11:56 |
נתקעתי עם האוטו. מנוע מתחמם, מאוורר לא עובד | stio | אונו - טכני | 17 | 24-04-08 18:55 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד