![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
צטט:
כאשר הרכב נכבה, לא מניע, אין סטרטר/ מנוע תפוס, כתוצאה של חדירת מים לצילינדר ויש סימני מים באגזוז. כדי להגיע למוסך או לבית, ואין ביטוח גרירה. צריך לפרק את הפלגים לתת סטרטר ולראות איזה צילינדר מעיף מים. באותו צילינדר לא מחזירים את הפלג, ונוסעים על שלוש פלגים. ושוב אלה דברים שלומדים מהניסיון ולא כתובים באף מקום. 068יאיר, אל תדאג, אני מגלה רק חלק מהסודות. ![]() לא גילתי מה עושים כאשר יוצאים לפיקניק, ובסיום מגלים שנוזל מים מאחד הפקקים של הראש או המנוע. מוכן לשמוע הצעות. ![]() דוד.
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: היה היתה ספייס ולא תהיה יותר
|
צטט:
אם יש ארגז כלים בשלף (ממנו הוצאת בוקסה מאריך וידית לפרק את הפלאגים) אז יכול להיות שיש גם פרופוקסי בתוכו. מרוקן את המים , מנקה את הפקק וסביבו עוטף אותו בשכבה דקה של פרופוקסי שם עוד סטייק על האש ומניח לפרופוקסי להתייבש. ממלא מים מנקז אויר ונוסע למוסך.. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
יש כלים ואפילו סכין, אבל אין פרופוקסי. גיבסון חשבת שאם העניין היה לסתום עם פרופוקסי, הייתי מעלה את זה כטיפ ?.
![]() דוד.
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
למה הוספת סכין לכלים אני חושד שכאן "טמון הכלב"
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
יאיר אתה משתפר מיום ליום, כמו יין ישן נושן.
![]() נכון שכאן טמון הכלב, אני לא בטוח שאתה יודע על איזה "כלב מדובר". Matansab, ציפור קטנה לחשה לי שאתה בוגד. ![]() למה ? לא דיברת איתי מילה על הפג'ו 206 של החבר שלך. אם עדיין אקטואלי צור איתי קשר. תודה רבה על העזרה שהגשת לי הבוקר, בהזמנת הסקנר. דוד.
נערך לאחרונה על ידי davidmzr : 24-02-14 ב 15:20. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: היה היתה ספייס ולא תהיה יותר
|
זהו מצאתי.
אכן הסכין זה המפתח לפתרון - 1. מתקשר למנכ"ל פיאט העולמית מסדר לו טיסה עם אלאיטליה לארץ. 2. כנראה שהמזוודה תיעלם בדרך הם אלופים בלאבד מזוודות. 3. מסדר לו מונית פיאט (אין חיה כזו זה כמו להגיד מטוס בלי כנפיים או פיאט עמידה) ישר לפיקניק. 4. מזמין אותו לסטייק כשר וול דאן (סוליה מהגהינום) 5. הגיע שלב הסכין - מגייר אותו מהיסוד. 6. מוציא את הפקק מהמנוע - ואוטם היטב עם שאריות הגיור (יש פה הנחה סמויה ומחמאה גדולה אבל נזרום) 7. נוסע למוסך , נפטר מהמנכ"ל בדרך אצל סמל"ת. משאיר לו שמן מנוע שיהיה לו מה לשתות שלא יתייבש. 8. למוסכניק שיטפל יהיו שתי ידיות אחיזה לשלוף את הפקק הזמני , אם עושים עבודה שיהיה כמו שצריך. דוד , הסכין הפילה אותך היית צריך להתאפק. עכשיו כל סודות המקצוע נפרצו. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
דוד זרוק איזה עצם ל"כלב הטמון"
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מנוע לא מתחמם | matansab | פונטו - טכני | 14 | 16-08-12 12:07 |
| מנוע מתחמם + מאוורר תקול + מנורת מנוע דולקת עזרה ! | dekel | פונטו - טכני | 22 | 02-08-11 01:14 |
| מנוע מתחמם.. בבקשה עזרה! | lee194 | פונטו - טכני | 31 | 24-11-10 22:07 |
| מנוע מתחמם | Zakash | פונטו - טכני | 7 | 22-09-10 12:11 |
| בעיה - בבקשה עזרה (רכב מתחמם) | anidjar1 | אונו - טכני | 1 | 17-08-10 20:22 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד