![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#11 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס 06
|
ממה שאני זוכר צריך לפרק את הפגוש כדי להחליף פנס
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
נכון, צריך לשחרר מעט את הפגוש, אין צורך לפרק לגמריי אלא רק לשחרר את הברגים באותו הצד של הפנס ולמשוך אותו טיפה החוצה.
אני עשיתי את זה אצלי פעמיים, אחד בהחלפת הפנס והשנייה שסידרתי את המינוס לפנס. צריך קפה, מפתח כוכב סט בוקסות קטן וסיגריה.
![]() |
#13 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו S60
|
צטט:
אם הסדק נמצא בתושבת של הפנס, אז אתה יכול לנסות אולי לפרק את הפנס ולהדביק את התושבת שנשברה בדבק אפוקסי עם חיזוק של רשת של חלון. התושבות הללו עדינות מאד ונשברות רק אם יתוש ינסה לנחות שם כדי למצוא פינה חמה. בפעם הראשונה שהתושבת של הפנס בפונטו נשברה לי, קניתי פנס זכוכית חליפי מגל אור ב- 200ש"ח (זה היה לפני קום המדינה). לא מזמן בפונטו הנוכחית שוב נשברה התושבת אז החלטתי הפעם פשוט להדביק אותה, ויצא לא פחות חזק מהתושבת של הפנס המקביל. לגבי חנויות: תבדוק אצל אלי פנסים בע"מ רח' שלמה 38 בת"א. או בגל אור ברח' שונצינו 3 בת"א. או כמו שהציעו החברים לגשת לפירוקיות למיניהן, יש לא מעט גם בכביש דרך השבעה מצומת חולון לכיוון צומת טמפו. בפירוקיות המחיר יכול להיות הרבה יותר אטרקטיבי ומשתלם.
בדיקה והחלפת תרמוסטט עשה זאת בעצמך (מצולם). שיפוץ ראש מנוע פונטו עשה זאת בעצמך (מצולם). מדריך החלפת משאבת מים וכיוון טיימינג - עשה זאת בעצמך (מצולם) מדריך הכנה לטסט לרכב עשה זאת בעצמך מדריך ניקוי מערכת הקירור ברכב, החלפת נוזל קירור וניקוז אוויר עשה זאת בעצמך (מצולם) מדריך בדיקה והחלפת הנורות בלוח המחוונים ותיקון נורת בלם היד הסוררת שלא נדלקת |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס Dynamic
|
היי חברים.
מצאתי לבסוף פנס תחליפי חדש במקום שנקרא אופיר חלפים, המחיר 400 ש"ח כולל מע"מ. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Senior Member
הגלגלים שלי: סיאט לאון 1.8 TSI
|
איתי, קיבלת את ההודעה הפרטית שלי?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
מה מצב הפנסים היום?
אהלן, מנסה להחיות את השרשור, כדי להבין את מצב הפנסים אחרי כמה שנים. עד כמה דהו וכו'?
היום אני מחפש פנסים קדמיים ויש שתי קטגוריות של מחירים - בערך 670 ש"ח לפנס ו-350 ש"ח לפנס בודד. מעריך שההבדלים הם מיצרנים, כשהראשון הוא מקורי או תואם והשני הוא חליפי. לפי המחירים שציינתם, מעריך שזה חליפי ולכן מעוניין לדעת איך הם עומדים במבחן הזמן. תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
ג׳אנטים וצמיגים - ספייס 2005 | Gal.z | פונטו - טכני | 11 | 13-11-12 09:38 |
אנטנה לפונטו ספייס 2005 | MoRtZkInG | פונטו - טכני | 11 | 02-09-12 07:07 |
אלטרנטור (איפה הוא נמצא בפונטו ספייס) | lrl23 | פונטו - טכני | 4 | 07-02-10 09:41 |
תקלות בפונטו ספייס ELX - 2005 | danielzoran | פונטו - טכני | 15 | 20-01-09 17:12 |
ספייס אוטומטית 2005 - 8V או 16V | פורום הגראז' | 4 | 08-09-06 19:04 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד