![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Cupra R
|
אממ..
זאת בידיוק הסיבה.. למה אנשים בורחים מהמוסכים המורשים..
הם הכי יקרים.. (בכול זאת מורשים). בעלי רכב מחפשים שהרכב שלהם יקבל את תשומת הלב. שיהיה טיפול מעולה. אכפתיות. אחריות על עבודתם. אבל לצערי אנחנו שומעים על הרבה דברים.. כמו חוסר לקיחת אחריות.. זלזול ברכב. או אפילו הכי גרוע.. עובדים על הלקוח בעיינים כמו במקרה הזה.. (שבסך הכול היתה תקלה במשהו קטן, אבל הם פשוט החליטו להחליף קלאצ חדש). אבסורד. אבל מה שמעודד שמוסכים פרטיים לרוב... עושים עבודה נהדרת... יחס.. לקיחת אחריות..וממש עד למצב של איתור תקלות... חיבור רכב למחשב.. החלפת צמיגים לטסט ולהחזיר לקודמים.. שטיפה של המנוע.. ניקוי של פנסים עם חומר (אנג'ל אייז).. ועוד.. שאני לא זוכר. וכול זה בחינם. כך לפחות אצלי.. באמת אני מבסוט מהמוסך שלי. ממש כול דבר קטן.. אני פשוט מתקשר טלפונית לבעל המוסך.. ומקבל כיוון במקום. אני לא בטוח אם מוסך מורשה היה מעניק לי יחס כזה. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו אקטואל
|
דניס אשמח לדעת מה המוסך שלך.
אני מוכן לנסוע למרכז בשביל לקבל יחס כזה (וחוץ מזה אני גם ככה פעם בחודש נוסע מרכזה) |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Cupra R
|
אממ..
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
אורן שרותי רכב
וכאן פרטיו של אורן: www.musach.co.il/details.asp?id=570
הוא מקצוען ומוכשר בכל תחומי הרכב, מכונאות, חשמל, דיאגנוזה, מיזוג אויר, ריתוך, מטלורגיה וכל תחום טכני שהוא ויש לאורן ידע טכני נרחב (למרות שהוא צעיר). בברכה - רפי לין
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| תקלה בדוושת הגז-נורה נדלקה. | shacharlevy013 | פונטו - טכני | 5 | 30-08-10 13:53 |
| אבחון ממוחשב לבעיית מחשב ההגה | Assi | פונטו - טכני | 8 | 24-07-10 05:15 |
| נורה של מערכת הזרקה, אבחון ועלויות תיקון | ronesbones | פונטו - טכני | 18 | 06-03-09 20:37 |
| בעיה בדוושת הגז | yzman80 | פונטו - טכני | 1 | 25-01-09 19:31 |
| רעידות בדוושת הברקס | geniasa | טמפרה - טכני | 2 | 19-08-08 17:08 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד