![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
רעש משטנגות ידית הילוכים
בניוטרל כשאני משחק בידית ההילוכים נשמע רעש של חופש שטנגות
בדקתי וחפרתי והגעתי למסקנה שהחיבור שיוצא מאיזור קיר האש כנראה או שפוגע במשהוא או שהתפוח כדור חופשי אם יש למישהו תצלום או איך אני מפרק את הידית עד לקיר האש ולראות מאיפה הבעיה דוד תתחיל לעבוד ולא יפה לסגור לך טלפון
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו S60
|
בדיקה והחלפת תרמוסטט עשה זאת בעצמך (מצולם). שיפוץ ראש מנוע פונטו עשה זאת בעצמך (מצולם). מדריך החלפת משאבת מים וכיוון טיימינג - עשה זאת בעצמך (מצולם) מדריך הכנה לטסט לרכב עשה זאת בעצמך מדריך ניקוי מערכת הקירור ברכב, החלפת נוזל קירור וניקוז אוויר עשה זאת בעצמך (מצולם) מדריך בדיקה והחלפת הנורות בלוח המחוונים ותיקון נורת בלם היד הסוררת שלא נדלקת נערך לאחרונה על ידי mechtech : 25-06-12 ב 22:52. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
חפרתי אתמול קצת ונראה לי שהבעיה בחיבור המסומן האם הוא הברגה או תפוח כדורי ואיך מגיעים לשם ע"י פירוק כל הידית או אפשרות מלמטה ע"י מסרק ההגה
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 96
|
מנצ"ל את השרשור
יש בתמונה גומיה כזאת (סימנתי באדום) הבנתי שזה מגן מלכלוך שיכנס, על מה הגומיה יושבת בדיוק? היא ממש יבשה אצלי וכבר מראה סימני קריעה. האם כדאי להחליף אותה? |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
לא אין צורך
גם אצלי לא יושבת טוב אין מה לעשות |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו S60
|
לי אישית עדיין לא יצא לפרק, מן הסתם לא אוכל להציע קיצורי דרך, צריך להמתין לדויד שישלוף את השפן מהכובע, או לחברים אחרים.
![]() בדקתי בהיינס אך אין פרטים מדוייקים, צריך להסתכל בשטח ולהחליט מה הגישה הכי נוחה ומהירה. כנראה תותב מסב החלקה עם גומי (בושינג).
בדיקה והחלפת תרמוסטט עשה זאת בעצמך (מצולם). שיפוץ ראש מנוע פונטו עשה זאת בעצמך (מצולם). מדריך החלפת משאבת מים וכיוון טיימינג - עשה זאת בעצמך (מצולם) מדריך הכנה לטסט לרכב עשה זאת בעצמך מדריך ניקוי מערכת הקירור ברכב, החלפת נוזל קירור וניקוז אוויר עשה זאת בעצמך (מצולם) מדריך בדיקה והחלפת הנורות בלוח המחוונים ותיקון נורת בלם היד הסוררת שלא נדלקת נערך לאחרונה על ידי mechtech : 26-06-12 ב 01:24. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
כדי לפרק את מנגנון הידית, יש להרים את הרכב גבוה, לפרק אגזוז ופחית הגנה מאלומיניום.
המנגנון עם הידית יוצאים כלפי מטה. עבודה לא קלה. גם הפירוק מהגה הכוח וההרכבה סיפור מההפטרה. שלא לדבר על הכנסת הבוקסה החדשה לתוך הזרוע, ולאחר מכן לתפוח הכדורי. דוד.
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
נ.ב. מדבריך אפשר לחשוב שניתקתי לך שיחה באמצע.
![]() כן אני סוגר את הנייד לפעמים בצהריים לשעה, ומנסה להרדם. או שוכח לפתוח אותו. ![]() דוד.
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
|
דוד לפי מה שאתה אומר יש חיבור תפוח כדורי שם שלא רואים אותו במתאר ה-EPER של פיאט
יש מצב שהתפוח ישתחרר ולא יהיו לי הילוכים בזמנו פירקתה את התיבה הזאת יש מצב לתצלום |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
|
תאמין לי שניסתי להרים בשבילך את הפונטו לחלקים ולצלם. לא הצלחתי לצלם. צפוף שם.
לא הסתכלתי בסרטוטים שהועלו. יש לי מערכת קומפלט של ידית ההילוכים כולל השטנגות עד הגיר מפורקת. אבל היא נמצאת בין החלקים. יותר מאוחר אנסה לפנות מעט להוציא ולצלם. דוד.
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| ידית הילוכים ב HGT | Sharky | שיפורים וקוסמטיקה | 0 | 07-08-11 19:43 |
| ידית הילוכים מתקלפת | ornalulu | שיפורים וקוסמטיקה | 12 | 19-11-10 11:44 |
| ידית הילוכים hgt | *ניר* | פונטו - טכני | 13 | 26-02-09 21:51 |