![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו S60
|
שלום יונתן!
זה אכן מצב מבאס ומרתיח (בלשון המעטה), והיה כדאי להימנע ממצב כזה טרם ביצוע העבודה במוסך. האם קיבלת אחריות בכתב מהמוסך כולל פירוט החלקים והעבודה ומהי תקופת האחריות שקיבלת עבור השיפוץ ומה היא מכסה? עלות ממוצעת כוללת לשיפוץ ראש מנוע כ-2500ש"ח. וזה אמור לכלול בדיקה מקיפה של מער' הקירור והחלקים הנלווים כמו רדיאטור, תרמוסטט, משאבת מים, צנרת, חיישנים וכו'.. על פניו, נראה שחיפפו בביצוע בדיקה מקיפה של המנוע בעת השיפוץ. ראש מנוע (שבו השסתומים) לאחר שיפוץ איכותי נורמלי לא נגמר תוך חודשיים, אלא אם השיפוץ נעשה שלא כנדרש. יכולות להיות המון סיבות- אולי החליפו לך רק את אטם ראש המנוע בלי לשפץ כלל, או שהרכיבו ראש מנוע מפירוק שלא שופץ כלל, או פגום ועוד מיליון סיבות אפשריות. מה בדיוק קרה לבלוק המנוע שדורש החלפה- האם נסדק? נתפס? בוכנות גמורות? מה הם אמרו לך? בכל מקרה נראה שהיה פה מחדל, קח את זה כהשערה בלבד וזאת עפ"י המידע שהצגת. אני במקומך הייתי מפסיק את השירות של המוסך והולך לקבל יעוץ מעורך דין, לדעתי יש לך "קייס". נ.ב. מי משלם 5000ש"ח עבור מנוע מפירוק כשעלות הרכב זהה. כמה שילמת כבר למוסך עבור השיפוץ? קיבלת חשבונית?
בדיקה והחלפת תרמוסטט עשה זאת בעצמך (מצולם). שיפוץ ראש מנוע פונטו עשה זאת בעצמך (מצולם). מדריך החלפת משאבת מים וכיוון טיימינג - עשה זאת בעצמך (מצולם) מדריך הכנה לטסט לרכב עשה זאת בעצמך מדריך ניקוי מערכת הקירור ברכב, החלפת נוזל קירור וניקוז אוויר עשה זאת בעצמך (מצולם) מדריך בדיקה והחלפת הנורות בלוח המחוונים ותיקון נורת בלם היד הסוררת שלא נדלקת נערך לאחרונה על ידי mechtech : 15-05-12 ב 18:28. |
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| שריקה מהגיר לאחר שיפוץ.. | עמיתת | פונטו - טכני | 10 | 26-01-12 09:27 |
| בעיה הופיעה לאחר שיפוץ ראש מנוע | borisd | בעלי מקצוע | 4 | 10-02-11 23:31 |
| פעם שנייה תוך חודשיים הלך ראש מנוע | maccabita78 | פונטו - טכני | 14 | 19-07-10 14:53 |
| בעיה בקרבורטור לאחר שיפוץ. טמפרה 1.4 שנת 92. | CartMan2oo5 | טמפרה - טכני | 1 | 19-03-10 15:56 |
| בעיית התחממות פונטו ספייס 2001 לאחר נסיעה קצרה | פורום הגראז' | 2 | 11-04-07 00:09 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד