![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#61 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
פיייייייי אינעל העולם וככה זה בכל פיאט ? איפו מצאתה את זה???
|
|
|
|
|
|
#62 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
שלום,
תודה רבה על המדריך המפורט ואיכותי. ניסיתי קודם כל לאפס את המנוע בשיטה הקלה (חיבור המינוס לפלוס ולמצבר) למזלי הרב זה הצליח והרעש פסק. בנוסף המצבר פרוק לגמרי ואני מקווה שהוא לא גמר את חייו, הוא פחות משנתיים אצלי (יש מצב שיש לי עליו עדין אחריות אני צריך לברר). בנתיים קניתי מזרק משומש אך גיליתי שהוא לא ממש מתאים לרכב מבחינת צבע .המזרק המקורי שלי בצבע ירקרק בהיר ואני קניתי לבן. יום ראשון אני אקנה מזרק מתאים ועל הבוקר אנסה להניע את הרכב. בעזרת השם הפרויקט יסתיים ואוכל להנות מהרכב סוף סוף. להעשרת הידע הכללי, למה לאותו דגם של רכב יש מספר מזרקים שונים? ראיתי סגול לבן ירקרק וכ"ו מה אומר כל צבע? והאם זה עד כדי כך משנה? תודה ושבת שלום. |
|
|
|
|
|
#63 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
שלום,
חזרתי לעדכן, היום גררתי את הרכב לאיפוס התקלה של האיבולייזר והסתבר שהבעיה הייתה שלא הידקתי מספיק חזק את ההערקה של המחשב שמחוברת למצערת וכנראה לא היה מגע. הרכב הניע בקלות יצא קצת עשן לבן מהאגזוז שפסק לאחר כ10 דקות . הרכב כרגע נוסע רק יש לו בעיה אחת והיא חוסר כוח צריכת דלק גבוה וברמזורים הטורים בתחילת הנסיעה יורדים והרכב נכבה . אשמח לעזרה והכוונה לגבי הבעיה. יש לציין שהחלפתי מזרק לרכב שאינו בצבע של שאר המזרקים ואולי משם הבעיה מה דעתכם? שבת שלום, אלי. |
|
|
|
|
|
#64 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
אתה לא יכול להחליף סתם
שים מזרק כתום והרכב יסע כמו שצריך |
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| רעש של אויר - כנראה בולם? | chesh | פונטו - טכני | 0 | 27-03-10 20:51 |
| האונו למכירה (כנראה) | liorwohl | מכירה | 0 | 20-01-10 20:08 |
| ספייס ELX - רכב התחמם ברמזור ונכבה, כנראה ראש מנוע. הצעות? (כ"ע) | YOSI-BR | פונטו - טכני | 11 | 04-12-09 03:42 |
| אונו 1.4 94 -- טיימינג כנראה נקרע | rotem8866 | אונו - טכני | 7 | 20-11-09 20:06 |
| כנראה מנתק המנוע בפעולה | mgoldst | תמונות וסרטונים - כללי | 2 | 03-07-09 15:26 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד