![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#16 |
|
Member
הגלגלים שלי: Punto HGT
|
נו אז איך אתם מסבירים את זה?
יכול להיות שאצל שנינו המשאבת מים כבר לא כמו חדשה... וזה בעיקר משפיע כשהיא עובדת לאט... בטורים נמוכים.. אבל עדיין... זה לא אומר שמשהו מקולקל... זה כנראה בלאי טבעי ואני מתאר לעצמי שהכל בנוי ומתוכנן מפיאט כדי שמערכת תגבה מערכת.. בסך הכל הרכב לרוב בנסיעה וגם כשהוא עומד אין סיבה ללחוץ סתם על הגז... וזאת אומרת והסברתי שבתפעול רגיל של הרכב זה לא קורה... רק כשניסיתי להביא אותו למצב הזה בעמידה על ידי לחיצה על גז בטורים גבוהים... אז אני חושב שבסופו של דבר אפשר לחכות ופשוט להחליף את המשאבה כשתיהיה תקלה רצינית או על פי תוכנית הטיפולים... לא ככה? כמו המשפט שאומר.. אל תתקן משהו שעובד...
|
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| אין צופר ואין כריות אוויר... | grandepunto | גרנדה פונטו - טכני | 4 | 05-12-11 21:21 |
| נפל לי חלק קטן באוטו ואין לי מושג מאיפה הוא בא.. | liorwohl | אונו - טכני | 2 | 07-05-08 00:07 |
| מי מוכר שמן גיר 75W80 - חיפשתי במלא מוסכים ואין | פורום הגראז' | 7 | 06-03-07 08:06 | |
| קניתי ספייס sx 2001 ואין לי ספר רכב... | פורום הגראז' | 2 | 17-11-06 19:36 | |
| רחיצת האוטו במכונת שטיפה :האם יכול להגרם נזק לפרונט של האוטו | פורום הגראז' | 6 | 21-04-06 15:46 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד