![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#33 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: יונדאי אקסנט
|
ליאור צודק ומפליא שהמכונאי לא עשה את זה על דעת עצמו!
עד היום יצא לי לעשות לא מעט טיימינגים אצל מספר מכונאים ויאמר לזכותם שאף אחד מהם לא חיפף בקטע של המשאבה. טיימינג עושים כל 90 אלף פלוס מינוס אז למה לא להחליף על הדרך גם משאבה אפילו אם היא נראית תקינה? מה עדיף, להשאיר אותה ופתאום לראות שהיא מתחילה לנזול אלף ק"מ אחרי הטימינג ואז לחזור על כל העבודה שוב? נראה הזוי. זה בדיוק כמו לעשות קלאץ' מבלי להחליף את מחזיר השמן האחורי של הקראנק.. המכונאי הנוכחי שלי לא מוכן לשמוע על קיצורי דרך. הוא אומר: "אני עושה עבודה פעם אחת בלבד ולא רוצה לראות אותך עד הטיפול הבא" והוא צודק. אבל כנראה שיש כאלה שכן רוצים שיחזרו אליהם עם תקלות חוזרות כדי לעשות רווחים כפולים.
|
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| אין צופר ואין כריות אוויר... | grandepunto | גרנדה פונטו - טכני | 4 | 05-12-11 21:21 |
| נפל לי חלק קטן באוטו ואין לי מושג מאיפה הוא בא.. | liorwohl | אונו - טכני | 2 | 07-05-08 00:07 |
| מי מוכר שמן גיר 75W80 - חיפשתי במלא מוסכים ואין | פורום הגראז' | 7 | 06-03-07 08:06 | |
| קניתי ספייס sx 2001 ואין לי ספר רכב... | פורום הגראז' | 2 | 17-11-06 19:36 | |
| רחיצת האוטו במכונת שטיפה :האם יכול להגרם נזק לפרונט של האוטו | פורום הגראז' | 6 | 21-04-06 15:46 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד