![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: .
|
כפתור AC במזגן דולק קבוע, זה בעייתי ?
טוב אז ככה, משום מה הכפתור AC של המזגן דולק לי קבוע, כלומר לחוץ, אני לא מצליח ללחוץ שוב ושזה לא יהיה דולק.
זה ממש לא מפריע לי כי גם ככה מתי שאני מדליק את המזגן זה רק על קירור. החימום לא עובד ועל איוורור אני לא אדליק את המזגן. השאלה שלי האם זה בעייתי שזה לחוץ קבוע ? האם מתי שהמזגן לא דלוק זה עושה משהו ? וזה בסדר שמדליקים את המזגן ישר זה דלוק על AC זה לא גורם שום נזק ? אם זה גורם למשהו אני אפרק את הקונסולה ואראה מה הבעיה בכפתור, אבל אם זה לא גורם למשהו אני פשוט אשאיר את זה ככה מהסיבות שציינתי למעלה. תודה רבה.
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו S60
|
אם כפתור AC של המזגן דולק קבוע, אז הקלאץ' הנמצא בפולי של המדחס הופעל וכתוצאה המדחס נכנס לעבודה ויחד איתו גם המפוח הנמצא ביחידה הפנימית וזאת ע"מ שהמאייד לא יקפא.
פעולה קבועה של המדחס לא תגרום נזק, אך מן הסתם תגרום לבלאי מואץ במערכת המיזוג. התנעה של הרכב עם מזגן פועל לא ממש מומלצת. בדוק את הלחצן. האם כאשר בורר המהירויות סגור אתה לא מרגיש/שומע שהמדחס נכנס לפעולה (בסרק הסל"ד משתנה למס' שניות)? יש נורית? היא דולקת?
בדיקה והחלפת תרמוסטט עשה זאת בעצמך (מצולם). שיפוץ ראש מנוע פונטו עשה זאת בעצמך (מצולם). מדריך החלפת משאבת מים וכיוון טיימינג - עשה זאת בעצמך (מצולם) מדריך הכנה לטסט לרכב עשה זאת בעצמך מדריך ניקוי מערכת הקירור ברכב, החלפת נוזל קירור וניקוז אוויר עשה זאת בעצמך (מצולם) מדריך בדיקה והחלפת הנורות בלוח המחוונים ותיקון נורת בלם היד הסוררת שלא נדלקת נערך לאחרונה על ידי mechtech : 13-06-12 ב 19:04. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
איזה רכב?
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
הכפתור אצלך תקול וגורם שכל הזמן המזגן פועל הבעיות שיהיו
עליה גדולה בתצרוכת הדלק כשאין צורך בלילה במזגן הוא פועל |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
הגיוני מה שיאיר כתב.
נסה למשוך את הכפתור החוצה עם שמי טסטרים. דוד.
|
|
|
|
#6 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
לחצן מזגן
מדובר בפונטו דור 1 ואין בעייה להניע המנוע כשלחצן המזגן מופעלף כי הפעלת מדחס המזגן מתבצעת דרך מחשב נהול המנוע, בהשהייה של כמה שניות רק לאחר הנעת המנוע.
בברכה - רפי לין
|
|
|
#7 | |
|
Member
הגלגלים שלי: .
|
צטט:
זה נראה כאילו ענו לי על שאלה אחרת, טוב אולי זה רק אני ולא הבנתי. ![]() תודה רבה רפי. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
לא ענו לך על שאלה אחרת, רפי כתב בדיוק כיצד זה פועל. רק שלא הרחיב מספיק.
בניגוד למה שכתב mechtech, בשעת הנעה המדחס לא יכנס לפעולה, אלא בהשהייה של כ- 5-10 שניות. הוונטה תיכנס לפעולה רק כאשר הלחץ בקו הנוזל יגיע לרמה שיפעיל את מתג הלחץ. לאחר שהלחץ גובר, מתג הלחץ מוציא אות הפעלה אל ממסר השהיה המפעיל את ממסר המהירות 1. לאחר כ 20 שניות ממסר ההשהיה נותן אות לממסר מהירות 2 המהירה, שמפעילה מהר את הוונטה לאחר ירידת לחץ הגז מתג הלחץ מפסיק לתת אות לוונטה והיא מפסיקה לפעול. אם הוונטה לא תפעל כשורה, לחץ הגז יעלה יותר מידי, מתג הלחץ ינתק את ממסר המדחס ואז המדחס ומרים הטורים לא יפעלו. דוד.
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| חיבור יותר מידי רמקולים- בעייתי ? | דניאל -ספייס- | אודיו | 10 | 18-06-12 11:41 |
| פנס קדמי ימני בעייתי מאוד | drweed | פונטו - טכני | 4 | 02-05-11 16:15 |
| פיאט פונטו מזגן.בעייתי | avikoosh | פונטו - טכני | 24 | 21-06-10 13:09 |
| כפתור ההפעלה במזגן לא עובד לאחר התקנת אזעקה ורדיו דיסק.[פונטו 98] | shay2828 | פונטו - טכני | 3 | 06-09-09 00:00 |
| תדלוק בעייתי | עידו אכדרי | פונטו - טכני | 10 | 07-09-08 22:52 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד