![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: xst
|
התחממות פיאט פונטו XTZ שנת 2000
לכל המומחים בפורום שלום
ברשותי פיאט פונטו XTZ משנת 2000, ידנית 60 כ"ס לפני כמה ימים התחילו בעיות של התחממות מנוע, לאחר נסיעה של מספר קילומטרים הסקלה מגיעה לאזור האדום, ולא ניתן להמשיך. כמה נתונים על האוטו. 1. הרדיאטור של מזגן מפורק כבר מעל לחצי שנה, יש לציין שהאוטו נסע כך ללא בעיות מיוחדות עד לימים האחרונים. 2.המאורר מחובר ישירות מהמצבר, כך שפועל תמיד, לא משנה באיזה מהירות הרכב נוסע. 3. בעת החלפת מאורר רוקנתי את נזול קירור מהרדיאטור ומלאתי מים מהברז, מהשיטוט פה בפורום הבנתי שזה עלול לגרום לבעיה. 4. היום אני מעוניין לבצע טיפול כללי לאוטו לנקות את הרדיאטור,להכניס נוזל קירור חדש ולהחליף שמן, האם בכלל רלוונטי לתקלה? 5.ניקוי רדיאטור, מה סדר פעולות המדויק? 6. כרגע פוסל אפשרות של דליפת אטם ראש מנוע, מבדיקה של שמן לא זיהיתי חדירה של מים. 7. איך עוד אפשר לטפל בבעיה של התחממות? מה דעתכם על פי התסמינים שתיארתי? 8. אין טרמוסטט באוטו. תודה |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
ניקזת אוויר?
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: xst
|
עדייין לא
הבנתי יש 2 ברזי ניקוז לא? יש חשיבות לסדר בניהם? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
המלצה -
אני ממליץ לך להגש למוסך שיסדרו לך !
כמו שאני עשיתי - עלויות חינם או 20 שקל . |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו S60
|
צטט:
אתה יכול למצוא לא מעט מידע בחיפוש בפורום ויש גם מדריך לניקוז אוויר. לפעמים חשוב לקרוא מס' פעמים, כי צריכים לשים לב לכל פרט והכי חשוב להבין מה בדיוק עומדים לבצע ברכב ולמה. לא ממש מומלץ לבצע תיקון כלשהו ברכב כמו תוכי רק לפי המדריך, חשוב לקרוא ולהבין את התהליך במדויק. רק לאחר שנכנסים לעניינים ויודעים במה זה כרוך, אז מתחילים "להתחרע". לגבי ניקוי רדיאטור (ביתי), יש גם מדריך להורקת הנוזל, ניקוי המערכת, מילוי וניקוז אוויר. אם אתה בטוח בוודאות שאין תרמוסטט במנוע והמאוורר עובד כל העת על מהירותו הגבוהה, אז ככל הנראה מערכת קירור ברכבך מזוהמת במשקעים של חלודה ואבנית והמעברים שברדיאטור נסתמו בחלקם. צריך לבדוק במקרה הזה גם את משאבת המים. אם ניקוי ביתי לא הועיל, אתה צריך לגשת למכון לתיקון רדיאטורים ע"מ לבצע בו ניקוי בעזרת חוטר, או להחליפו בחדש.
בדיקה והחלפת תרמוסטט עשה זאת בעצמך (מצולם). שיפוץ ראש מנוע פונטו עשה זאת בעצמך (מצולם). מדריך החלפת משאבת מים וכיוון טיימינג - עשה זאת בעצמך (מצולם) מדריך הכנה לטסט לרכב עשה זאת בעצמך מדריך ניקוי מערכת הקירור ברכב, החלפת נוזל קירור וניקוז אוויר עשה זאת בעצמך (מצולם) מדריך בדיקה והחלפת הנורות בלוח המחוונים ותיקון נורת בלם היד הסוררת שלא נדלקת |
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| רעש מהגיר, פיאט פונטו 2000 | aloni89 | פונטו - טכני | 11 | 22-05-12 20:39 |