![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו קבריולט
|
עזרה | גג לפיאט פונטו
לכל חברי הפורום...
יש לי פיאט פונטו קבריולט ואני מעוניין לרכוש גג חדש ממי ומאיפה אני יכול לרכוש גג חדש [אם אפשר באזור דרום] ואם אפשר לעשות גג חשמלי ?? |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: VW GOLF 2.0 Manual
|
סער, הבמה שלך
נערך לאחרונה על ידי Lexxxa : 07-05-10 ב 15:07. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
מישהו מטפל בך?
הגלגלים שלי: פונטו 90 ELX קבריולט 1600
|
תודה לקסה,
שלום חבר יקר, אם יש לך קבריולט 1300 אז אין לך גג חשמלי, ועל מנת לעשות גג חשמלי יש להביא מנוע הידראולי וכמובן מנגנון הידראולי ולהכניסו לגלגלי שיניים של הגג, עצה ממני, אם אין לך מובנה מהיצרן אל תכנס לזה, זה המון עלויות ולא תמיד זה מצליח (גלגל שיניים קופץ וכל פעם צריך לפרק הכל ולהחזירו למקום). לגבי הגג, במדינת ישראל לדאבוני לא תמיד מי שמתעסק בזה הוא מומחה בזה, וגם מי שמומחה בדרך כלל משתמש בעור לגג, כאשר המקורי הוא מבד דוחה מים. בדרך כלל תמצא שמי שמתעסק בזה הוא בעצם בעל הכשרה של רפד , ולא מומחה לגגות, אני יודע שיש אחד ביפו שמתעסק בזה המחירים מתחילים מ 5000 ש"ח ומעלה. לפני חודש שמעתי שמישהו מרחובות התחיל להתעסק בזה ואצלו המחיר מתחיל מ 2500 ש"ח ומעלה. כמובן שאף אחד לא רוצה לתת אחריות, זאת אומרת שגם עם גג חדש, תמיד יש נזילות של מים בגשם לתוך הרכב (נכנסים במרווחים מילימטרלים בין הגג לשמשה הקידמית, בין הגג לחלונות. לי אישית אין ניסיון איתם, היות ואת הקבריולט שלי רכשתי לאחר שעשו לה גג חדש (עור כמובן).
|
|
|
#4 |
|
Banned
הגלגלים שלי: פיאט בארטונה
|
יאללה חבל שלא ראיתי את ההודעה שלך לפני
בדיוק הזמנתי לעצמי גג לקבריולט כמו שסער התותח אמר בארץ אין ידע ואין עדין מודעות לגגות לקבריולטים לא ראיתי אחד פה במדינה שמייבא בסיטונאות גגות מחול ומוכר פה בארץ או לחילופין בונה גגות יש איזה אחד מיראז' בתל אביב שנראה לי תופר גגות משו כמו 5000 שקל לא ממליץ לאף אחד שיתפרו לו גג רק להזמין מחול קומפלקט עלה לי 200 פאונד אני צריך לקבל אותו עוד שבוע שחור עם חלון אחורי אמרו לי שיש גם בצדדים יש איזה איור מעניין איטליה בשוק המשותף נראה לי פעם הבאה אני יזמין משם למרות שזה ביורו ולא בדולרים. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: UNO 70S, RITMO CABRIO
|
איפה הזמנת?
|
|
|
#6 |
|
Banned
|
פאונד=אנגליה
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: VW GOLF 2.0 Manual
|
מנש, לדעתי הכוונה הייתה לא "מאיפה" אלה "איפה" .
כנראה EBAY? |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Banned
|
לא מאייבי לא ממליץ לאף אחד להזמין גגות לקבריולט משם
הזמנתי ממפעל באנגליה שנמצא בניוקאסל שמתמחה בגגות לקבריולטים בדגש על פיאט וW הגג מגיע קומפלט עם חלון אחורי שקוף נאמר לי עם איורים "ספורטיבים" בצדדים יש כל מיני איורים של אש,דגל מרוצים,איורים של ראלי וכו... יש להזמין גג בצבעים שחור,אדום(בורדו),שמנת,לבן ועוד איזה צבע שברח לי מהראש משלוח בים באוויר לא שווה להביא דבר כזה משקל גודל חבילה וכול מיני שטויות שווה לעבוד עם איזה חברה כזאת שתיתן מחירים של מאסטר ולייבא גגות כאלה ולמכור פה בארץ ביחסית זול יש המון צריכה של גגות כאלה אנשים לא יודעים מאיפה להשיג כי פה אין מודעות לדברים האלה הזמנתי לי ולחבר שלי בשבילו לW בצבע שמנת יכול להיות אני יתחיל לייבא כאלה גגות ואני ימכור. נערך לאחרונה על ידי מנש המטורף : 08-05-10 ב 20:22. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: UNO 70S, RITMO CABRIO
|
תודה
.יש להם אתר?
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| עזרה|במציאת נורות לפיאט פונטו ספייס | lrl23 | שיפורים וקוסמטיקה | 9 | 19-10-09 23:36 |
| עזרה בקניית רדיו-דיסק לפיאט פונטו שלי! | Rotem | אודיו | 10 | 18-06-08 13:42 |
| עזרה לגבי סכמת חשמל לפיאט אונו (92) | פורום הגראז' | 2 | 02-04-07 14:02 | |
| [עזרה]- חנות שמוכרת טמבונים לפיאט פונטו ספייס | פורום הגראז' | 6 | 20-01-07 22:08 | |
| עזרה באיתור חלפים לפיאט 238 | פורום הגראז' | 2 | 17-08-06 20:21 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד