![]() |
|
![]() |
שיפורים וקוסמטיקה שיפורים וקוסמטיקה כלליים. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto 2002 ELX 16V
|
עזרה|במציאת נורות לפיאט פונטו ספייס
שלום לכול חברי הפורום!
יש לי פונטו ספייס 2002 ורציתי להחליף את הנורות של הפנסים הקידמיים לצבע כחול אז מצאתי אתר http://www.dealextreme.com/products.dx/category.712 ששם יש מלא נורות ובזול ושולחים את המשלוח בחינם. אז בבקשה תעזרו לי לבחור מה מתאים כי אני לא מבין בסוגי הנורות. תודה מראש! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
משורר הפורום
הגלגלים שלי: פונטו SX לשעבר. מאזדה 3. רכב שהוא אונייה עם שם של מטוס :)
|
דובר על זה בעבר.
לא חוקי, אני לא מאמין שיתנו לזה במה.
![]() |
#3 |
Senior Member
|
אבל יש מלא רכבי שהם מגיעים ככה מהיצרן!!!
נערך לאחרונה על ידי Caveman : 19-10-09 ב 00:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
משורר הפורום
הגלגלים שלי: פונטו SX לשעבר. מאזדה 3. רכב שהוא אונייה עם שם של מטוס :)
|
נכון, אם זה מגיע ככה מהמפעל, אין בעייה.
ע"פ החוק בישראל, אם הרכב שלך לא יצא מהמפעל עם קסנון, אתה לא יכול להרכיב סט כזה. חייב שיהייו לך מתזים מתאימים ועדשות מתאימות. כנ"ל לגבי דמוי קסנון, כל הצבעוניות למינהן) הסיבה היא שברוב המקרים התוצאה היא לא בטיחותית ועלולה לסנוור נהגים הבאים ממולך. יש מלא רכבים שיוצאים מהמפעל כקבריולט, אתה לא תחתוך את הגג שלך, נכון?
![]() |
#5 |
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto MK2 SX
|
IRL אתה מבלבל פה בין 2 סוגי תאורה.
תאורת הלדים (LED) בDEALEXTREME היא גימיק. נורות כאלו אינן מסוגלות להאיר כמו נורות הלוגן, ובטח שלו כמו נורות XENON. הן כן יכולות לשמש לתאורה פנימית ותאורות לוח שעונים, וזה אפילו מגניב, אבל כל דבר שמצריך תאורה אמיתית - לא יעבוד עם לדים, לפחות לא בגודל כזה. לגבי הקסנון, מדובר בתאורה מעולה, אם כי יקרה. הבעיה היא כמובן שהמחיר גרם לכך שהתקנות של מערכת קסנון תהיינה לרוב פרטאץ' כדי לחסוך בעלות הגבוה, על חשבון סינוור הנהגים. במקום שבו אם יש תור מכוניות לפניה, כל אדם שלילי חותך "על הסיבוב" כי מה פתאום שהוא יחכה, ברור שאין כל בעיה עם זה. אך כאן במפתיע היתה התערבות של המחוקק ומערכת האכיפה - והופ! קסנון נאסר באופן גורף, אלא אם הרכב מגיע עם המערכת מהיצרן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
רקובי מה אני אומר לך אתה תותח עונה בידיוק ולעיניין!
תודה רבה!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
מבקש עזרה במציאת injector ל ספייס 2001 hgt (משומש במחיר ובמצב טוב) | bravisimo | קניה | 9 | 13-04-08 18:30 |
עזרה במציאת ממיר קטאליטי אונברסלי לפיאט אונו שנת 94 מנוע 1.0 | Fiatuno | פיאט כללי | 3 | 22-10-07 15:15 |
שינוי צבע נורות בלוח שעונים - פונטו ספייס mk2 | פורום הגראז' | 53 | 02-03-07 20:04 | |
עזרה במציאת פיוז וערכו פונטו ספייס 02 ידנית | פורום הגראז' | 5 | 07-02-07 23:26 | |
[עזרה]- חנות שמוכרת טמבונים לפיאט פונטו ספייס | פורום הגראז' | 6 | 20-01-07 22:08 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד