![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
האם אפשר ליישר ראש מנוע לבד ?.
יאיר כן אפשר.
![]() בתמונה ראש מנוע של ספייס 8 שסתומים שהיה עקום. מאחר שאני לא סומך על הסרגל שלי, לקחתי אותו לבדיקה אצל החרט, אמר עקום. שטפתי וישרתי אותו בעזרת המכשיר שעומד אצלי כבר שנים. שוב לקחתי לחרט ואמרתי לו שזה ראש אחר שאני רוצה לקנות אותו ממישהו. בדק ואמר לא עקום ישר. ![]() דוד.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו SX75
|
איזה יופי..אהבתי!
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
לי זה מאוד ברור שכן אפשר לישר ראש לבד רק צריך לדעת מה עושים הכל במקצוע הזה זה ידע ונסיון
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| אפשר לנסוע בפונטו ספייס בלי מנוע הגה חמלי ? | maher-f | פונטו - טכני | 4 | 11-04-13 08:57 |
| פיאט טמפרה,איפה אפשר לקנות מנוע בזול? | _Driver_ | טמפרה - טכני | 8 | 14-10-11 17:26 |
| אם אפשר מעט עזרה בעליה בבלאנסר מנוע אונו. | asaf123 | אונו - טכני | 10 | 15-09-09 03:33 |
| [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] כמה אפשר ? | pompa | פורום המועדון | 5 | 18-12-08 20:22 |
| האם אפשר לפרק ראש מנוע תקין ולהחזיר אותו ללא השחזה ?? | פורום הגראז' | 3 | 18-09-07 20:49 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד