![]() |
|
![]() |
אונו - טכני טכני - דגמי אונו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Senior Member
|
אם אפשר מעט עזרה בעליה בבלאנסר מנוע אונו.
ערב טוב ושבת שלום
השבוע עשיתי ראש מנוע + שסתומים לפיאט שלי אונו 1.4 יותר נכון 1.6 אבל זו לא הנקודה כרגע. הכל יצא מצויין והמנוע בריא ונוסע יפה מאוד. אבל מפריע לי דבר אחד אחרי שהרכבתי את הטיימינג אני מרגיש שיש רעידות בסרק . ניקיתי מנוע צעדים עשיתי איפוס מחשב הזרקה כמו שררפי לין הסביר. וניסיתי כמה וכמה דברים עברתי שוב ושוב על כווני הטיימינג כדי לוודא שלא טעיתי בשן או חצי שן. ועדיין הרעידות בסרק ממשיכות. החשד שלי מופנה לכוון ה בלאנסר עם קיים אחד כזה במנוע האונו כי אדם אחד אמר שזו הבעיה (ועם קיים החלק אז זה הגיוני כי לא טרחתי לכוון אותו כשהזזתי אותו) הבלאנסר הוא כביכול איפה שיושבת המשאבת שמן הוא עובד יחד איתה לטענת אדם שמכיר את מנוע האונו אבל אדם אחר אמר שאין בלאנסר במנוע האונו אז בבקשה מי שיכול לשפוך קצת אור על ה נושא אני אשמח מאוד ואם מישהו יודע מה הכוון המדוייק של הבלאנסר זה יועיל לי מאוד . תודה רבה לעוזרים אסף. |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
כמה צריכה לנסוע פונטו בעליה? | sasha | פונטו - טכני | 2 | 04-05-08 18:18 |
עזרה במציאת ממיר קטאליטי אונברסלי לפיאט אונו שנת 94 מנוע 1.0 | Fiatuno | פיאט כללי | 3 | 22-10-07 15:15 |
האם אפשר לפרק ראש מנוע תקין ולהחזיר אותו ללא השחזה ?? | פורום הגראז' | 3 | 18-09-07 20:49 | |
אפשר עזרה בבקשה? | קניה | 3 | 02-06-07 19:00 | |
פונטו 2000 TD - התחממות בעליה | פורום הגראז' | 2 | 22-03-07 21:33 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד