![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס 2001
|
נזילה לאחר עליות .. ספייס 01
האוטו לא מתחמם , לא מראה שום סימנים של ראש מנוע (טחינה וכו') עבר בדיקת לחץ הפוך שהראתה שאין בועות אוויר ברידאטור אחרי שהכנסנו לחץ לכל הצילינדרים בנמ''ע ועדיין ... אני עולה עליה כלשהי ברכב הוא לא מתחמם או משהו רק כאשר אני מכבה את המנוע המאורר פועל בדרגה ה2 ויוצאים מים מהפקק ... הוא לא מתחמם ולא כלום ויש לציין שבמישורים אין שום בעיה.. שמישהו יגאל אותי מהדילמה הזאת כבר?! דעות?
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
אם כבר הורדתם את הפלגים, למה לא בדקתם קומפרסיה ?.
יש מצב שהמנוע כן מתאמץ בעליות, אבל זה לא יורגש. לדעתי יש לבדוק תחילה את הקומפרסיה, ולאחר מכן את מרווח השסתומים. כמו כן יש לבדוק האם הוונטה עובדת ממש לפני כיבוי המנוע. דוד.
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: ניסאן קשקאי, סניק
|
דבר ראשון ולפי הכל, בדוק את מצב מכסה הרדיאטור עם מכשיר יעודי, כי יתכן וכל הבעיה ברכב היא שהמכסה לא מחזיק לחץ כנדרש.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
אם המכסה תקול, אז למה זה קורה רק לאחר כיבוי המנוע ?.
דוד.
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
בדיוק אותה תופעה שמאוורר קירור ממשיך לעבוד לאחר דימום המנוע, הפסקת פעולת משאבת המים וסחרור הנוזל במערכת גורם לעליית טמפ' רגעית.
אם במצב המכסה אינו מחזיק לחץ אז מים יפרצו החוצה. כמובן שיש אפשרויות אחרות, כמו מעבר קומפרסיה למערכת הקירור, אבל צריך להתחיל מהקל לכבד, הלא כן? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
כן. צריך להתחיל מהקל לכבד.
אבל איך בדיוק יש סיחרור מים, לאחר דימום המנוע ?. הרי המשאבה מפסיקה לפעול. אם לאחר הכיבוי המאוורר ממשיך לעבוד, הוא יקרר את המים שברדיאטור, ולא יהיה עודף לחץ. דוד.
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
כוונתי הייתה שסיחרור המים מפסיק ולכן הנוזל בסביבת המנוע יתחמם והלחץ במערכת יעלה.
אם הפקק רדיאטור אינו תקין, אז מים יגלשו החוצה כתוצאה מכך. נערך לאחרונה על ידי GreaseDonkey : 02-04-13 ב 22:02. |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Senior Member
|
צטט:
אין לנו אלא להסתמך על מה שכתב בעל הרכב. דוד.
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
צטט:
פקק רדיאטור הוא דבר מאוד זול שאפשר להחליף אותו ולבדוק אף פעם לא מזיק שיהיה אחד רזרבי אחרי הכל יש עליו גומיה שעם הזמן מאבדת מיכולתיה |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Senior Member
|
צטט:
![]() יאיר אתה צודק. דוד
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פונטו ספייס 2001- בעיה עם נזילה ממרכז הרכב | motimen | פונטו - טכני | 3 | 21-06-12 00:22 |
| נזילה או לא נזילה זו השאלה [elx 2005] | shachar | פונטו - טכני | 3 | 12-06-11 14:37 |
| נזילה ממחזירי שמן מנוע פיאט פונטו ספייס 2001 | נתי5050 | פיאט כללי | 4 | 11-12-09 15:04 |
| נזילה ברכב - פונטו ספייס 2005 | danielzoran | פונטו - טכני | 8 | 26-05-09 21:20 |
| נזילה של שמן גיר מה לעשות?ספייס 2001 ידנית SX | 11efraim | פונטו - טכני | 2 | 28-08-08 13:33 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד