![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו HGT
|
האלן צינור קרוע בפונטו ספייס ELX 2001 צריך עזרה
אז ככה הרכב הוא של חברה שלי היום בבוקר היא נסעה כעשר דקות לדואר וחזרה בחזרה היא הפעילה מזגן ושמה לב שמד חום המנוע עלה מעט ממש מעט( תמונה למטה) היא הגיע הביתה פתחה את מכסה המנוע וראתה עשן מליד המצבר מה שמסתבר שזה היה אדים עכשיו אני חזרתי מהעבודה ובדקתי את הרכב וראיתי צינור קרוע שמימנו נזל נוזל הקירור השאלה שלי היא אם אני מסדר את הצינור לבינתיים עם איזו חזק אני יוכל להגיע למוסך בנסיעה כדי שיחליף את הצינור ויחליף מי קירור?
או שזה לא מומלץ בכלל כי מה שראיתי שבמיכל שממלאים מים יש מים עדיין מעל המינימום או שעדיף לי לבינתיים להחליף את הצינור לבד ולמלא מים ולנסות את המדריך שכאן בפורום לניקוז אוויר? אם האופציה השניה עדיפה אשמח שתגידו לי מאיפה אני יכול לרכוש את הצינור. [IMG] [IMG] [IMG] [IMG] תודה רבה מראש איתי נערך לאחרונה על ידי מאפיונר : 07-11-12 ב 19:52. |
|
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| האלן צריך עזרה במציאת פיוז של האורות ערפל בHGT | מאפיונר | פונטו - טכני | 8 | 15-07-12 04:01 |
| האלן צריך עזרה בפירוק בקליות בHGT 2002 | מאפיונר | פונטו - טכני | 4 | 18-01-12 23:01 |
| עזרה בנזילת מים בפונטו ספייס 2001 sx | yaird24@walla.com | פונטו - טכני | 2 | 03-12-11 13:24 |
| צריך עזרה - שיפורים קוסמטים לפונטו ספייס 2001. | xta11 | שיפורים וקוסמטיקה | 15 | 06-03-09 01:15 |
| עזרה בפונטו ספייס 2001 elx | *x* | פיאט כללי | 1 | 17-12-08 20:36 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד