|
הרכב חזר מתיקון + כמה שאלות.
שלום,
הייתה לי את בעיית הקלאץ' שהיה משמיע רעשים , לקחתי את הרכב למוסך הוחלף קלאץ' והגיר נפתח והוחלף בו מיסבים. ועכשיו בלי עין הרע הקלאץ' כמו שצריך וההילוכים נכנסים יותר בקלות.
עכשיו כמה שאלות ,
1. הרכב חזר ועליו כמה נקודות שחורות (כנראה גריז או שמן), *** לקח את האוטו ולא הייתה לי אפשרות לשטוף אותו רק עכשיו לאחר כשבוע בערך. הנקודות השחורות ירדו אבל נשאר צבע חום מסביבם , ניסיתי לנקות ולא ירד אז שיפשפתי עם סקוץ' רק באזור של הנק'. חלקם ירדו אבל לא רציתי להמשיך כי ידעתי שזה יכול לפגוע בצבע של הרכב ולכן חזרתי להתייעץ אתכם , הנק' בעיקר בסביבת אזור מכסה המנוע. כנראה שפגעתי גם קצת בשכבת ההגנה של הצבע , האם ניתן משהו לעשות כגון ווקס או פוליש ?
וכמה זה אמור לעלות בערך , והאם ניתן לעשות את זה בכל שלב , לדוגמא עכשיו אני מניח לזה לכמה חודשים ואז מטפל בזה או שזה צריך להיות בימים הקרובים?
2. המנוע אינו מתחמם , ז"א בתחילת נסיעה הוא קר (מצב נורמלי) אך לאחר נסיעה של 20 דקות עולה בסביבות לרבע ונשאר שם , הנסיעה הייתה נסיעה בין עירונית עדיין לא יצא לי לנסוע בנסיעה עירונית למשך זמן. איך יודעים אם הטרמוסטט תקין ?
3. גיליתי שאין מים בשביל שוטפי השמשות , באיזה נוזל מומלץ להשתמש ? בספר רכב הם אומרים שצריך נוזל מסויים ב30% ועוד 70% מים. אפשר לשים רק מים , איך זה הולך ?
תודה רבה לעוזרים!
|