![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#71 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
אין מצב שהכשילו אותך על כיוון פרונט. הכוונה לכיוון גלגלים.
בוא אלי ואני אכוון לך את זה. דוד.
נערך לאחרונה על ידי davidmzr : 23-04-14 ב 11:51. |
|
|
|
|
|
#72 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 96
|
פתרנו את הבעיה ע"י הוצאת הנגד.
עכשיו אפשר להיכנס למחשב ההגה, דשבורד, שינוי ק"מ ועוד שלל שטויות נוספות. ברגע שהוצאנו את הנגד אי אפשר להיכנס למחשב המנוע וצריך להחליף את הכבל ל VAG. |
|
|
|
|
|
#73 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: היה היתה ספייס ולא תהיה יותר
|
מזל טוב
אני חושב שגם לפני הוצאת הנגד לא הצלחתם להתחבר עם הכבל הזה למחשב הרכב |
|
|
|
|
|
#74 |
|
Senior Member
|
הצלחנו אבל עכשיו לא
לא נורא, דוד יחליף ל VAG כשיצטרך להתחבר למחשב ול ELM כשירצה להתחבר להגה לפחות הסתיימה הסגה הזאת עכשיו וגם עברתי טסט לבסוף ^^ |
|
|
|
|
|
#75 |
|
Senior Member
|
אני אגיד לך מה
כשמסתכלים על המפרט של ELM רואים שהנגד הסיני מחובר בין + ל - (הדקים 6 ו14) של ה CAN BUS במקום בין - לאדמה. שזה למעשה חיבור שמנמיך את ה1 לוגי ומגביה את ה0. אין שום היגיון בחיבור כזה וקשה לי להאמין שהוא הועיל לכם לפני. ד"א ה CAN-BUS זה שני הדקים שעליהם עובר כל המידע. עושה רושם הכבל הזה דפוק ואני מקווה שלא יהיה לכם בעיות יציבות איתו בהמשך. כדאי לנסות להעלות כמה פרמטרים על גרף ולראות אם הוא מחזיק כמה דקות ולא בורח החוצה מהתוכנה. |
|
|
|
|
|
#76 |
|
Senior Member
|
חיברתי עכשיו שוב את הסכנר. העלתי גרף עזבתי אותו במשך רבע שעה, ולא ברח החוצה מהתוכנה.
עידן, אין דבר כזה שהבעיה נגמרה. לא הצלחנו בשום מצב להיכנס לחיישן החמצן. למרות שאני יכול לבדוק אותו ידנית, רציתי שיעלה גם בתוכנה. gibson9655, איך בדיוק אתה ניכנס לחיישן ובאיזה כבל ?. לגבי הזיהום שעליו נכשלת בטסט. קשה לי להאמין שההלחמה הקטנה שעשינו בסוף האגזוז, גרמה לזיהום. חור וסחיבת אוויר מסעפת פליטה לפני חיישן החמצן או הממיר, כן יראה בטסט שיש זיהום. אחרי שנסעת הייתי מודאג מהזיהום. וכבר התחלתי לתכנן איך לפתור את זה. שמח שניגמר. דוד.
|
|
|
|
#77 |
|
Senior Member
|
gibson9655, דוד מתכוון ברגע שאנחנו מנתקים את הקונקטור לחיישן חמצן הוא לא מקפיץ תקלה.
רק כשאשר אנחנו משחקים או מנתקים קונקטורים של חיישנים שקשורים להזרקה. בבדיקות בתוכנה, לא בפרמטרים, הוא בודק את הלמבדה ועוד ערכים ורושם "OK". אני חושב שהוא בודק רק את הריליי או אם יש חיבור חשמלי. דוד תיכנס רגע למחשב הרכב עם הכבל VAG תיכנס ללשונית PARAMETERS תסמן Lambda 1 Signal pre cat תיכנס ל GRAPH תחלץ START אתה אמור לראות משהו כזה: ![]() מישהו רשם באיזה פורום שהטווח התקין לחיישן חמצן הוא בין 0.1 ל 0.9 וולט. כמה מראה אצלך כשהחיישן מחובר ומנותק? נערך לאחרונה על ידי chesh : 23-04-14 ב 19:54. |
|
|
|
|
|
#78 |
|
Senior Member
|
טוב אני מחבר שוב עכשיו ואעדכן.
דוד.
|
|
|
|
#79 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
אני מעוניין לקנות כבל ELM327 , יש למישהו המלצה לקישור באיבי , אני רואה שיש הרבה סוגים שונים.
כמו כן מה עדיף חיבור USB או בולוטוס? |
|
|
|
|
|
#80 |
|
Senior Member
|
את התוצאות על החיישן חמצן פירטתי בשרשור על דיאגנוסטיקה שהסתיים בלי הרבה מסקנות חוץ מזה שהתוצאות בשלוש מכוניות יצאו דומות (שתיים תקינות ומאד חסכוניות ושלי שצורכת דלק רב)
בכולן יצא : After-cat sensor signal: 0.659 v Lambda sensor 1 integrator: 0.51445 throttle opening: 4.65% throttle learn results: correct lambda 1 heater pre-cat: active lambda 1 status post-cat: active lambda sensor 1 status (pre-cat): closed loop lambda sensor 1 status (post-cat): closed loop האיטגרטור והממתח לא תואמים לתאוריה , אבל כן תואמים בין המכוניות. לסיכום - אני לא מאמין לתוכנה. עוד דבר ששמתי לב - התחברתי עם התוכנה כשהיא מצביעה פונטו 03 ומנוע 8 שסתומים לרכב שלי (בעל 16 שסתומים) וקיבלתי תוצאות דומות למה שאתה (עידן) שמת, בין 0.9 וולט ל 1 וולט. אלי - אין לי המלצה , דוד הזמין כבל כמו שלי חיצונית אבל התוכן שלו שונה לגמרי. מה שאני כן יכול להגיד בדיעבד זה שבאתר של multiecuscan הם ממליצים שם על כבלים אז אולי כדאי לשלם יותר ולהצמד להמלצות שלהם. נערך לאחרונה על ידי gibson9655 : 23-04-14 ב 21:11. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| התייעצות לאחר החלפת רדיו דיסק | forum770 | אודיו | 8 | 20-12-12 20:02 |
| התייעצות - תקלה לאחר טיפול במוסך מורשה | IdanK | גרנדה פונטו - טכני | 8 | 18-11-10 18:22 |
| מיואש מהפונטו וחושב למכור- הרכב מתחמם. | shaharmilo | פונטו - טכני | 17 | 07-06-10 17:51 |
| התייעצות בנוגע לטיפולים לאחר רכישת ספייס | JunoBoy | פונטו - טכני | 5 | 11-03-10 08:41 |
| אוסף דעות, למכור את האונו או לא למכור | Liber | פיאט כללי | 12 | 12-12-09 22:05 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד