![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#21 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו SX75
|
בארשבעים השתלטו על הפורום.
אלי, היכן אתה לומד?
|
|
|
|
#22 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
בן גוריון.
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: היה היתה ספייס ולא תהיה יותר
|
אלי אני גם מצליח אבל זה היה אחרי הרבה דם יזע ודמעות, רק אחרי הסרת נגד טרמינציה ושינוי גרסת תוכנה.
אתה יכול לשים לינק לכבל שבו אתה משתמש ולרשום איזו תוכנה וגרסא ? כמו כן איזה לפטופ יש לך ומערכת ההפעלה של המחשב ? |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Senior Member
|
עידן\יאיר\דוד
פתחתם את הכבל השלישי (התחתון) ברשימה שדוד שם בפורום ? עריכה עכשיו הלינק עובד http://www.fiatclub.co.il/forum/show...43&postcount=1 אם כן זה הכבל שיש לי בבית, חיצונית נראה אותו דבר הבפנוכו שונה. ד"א לי אין 4 ברגים בפתיחה. זה הכבל שצילמתם את הבורד שלו ? נערך לאחרונה על ידי gibson9655 : 18-04-14 ב 15:24. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Senior Member
|
http://www.ebay.com/itm/151202206199...84.m1497.l2649
אני משתמש בתוכנה Multiecuscan בגרסה הכי עדכנית. יש לי מחשב נייד של טושיבה עם מערכת הפעלה וינדוס 7 |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Senior Member
|
הבנתי יאללה בוא נדבר זה נושא חם
- מאיפה התוכנה, מקורית ? (לא חייב לענות פה אפשר גם בפרטי) - אם לא מקורית, במולטיאיסיו סקאן בהתקנה יש קומבינה על ההארד דיסק. בקומבינה הזו השתמשת כי בווינדוס 7 היא קצת בעיייתית? אם לא אז איך ? - עוד משהו , לכאורה יש לך סוויטש שאמור לברור לאיזה מחשב להתחבר (אני מניח שהוא לא עבד? אבל הוא בעצם אמור למלא את תפקיד ההלחמה עם משחק בין הפינים , לא ?) Cable adapted to include a 4 way switch to access different ECUs: Position 1 = Engine ECU (read / clear engine faults) Position 2 = AirBag ECU (read / clear airbag faults) Position 3 = ABS ECU (read / clear break faults) Position 4 = ESP ECU (red / clear stability faults) |
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 96
|
צטט:
מתחת למדבקה עם המנורות יש 4 ברגים. |
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 96
|
הצלחנו להתחבר לפונטו ספייס 8 שסתומים עם הכבל VAG בעזרת FiatECUscan.
בחרנו מהרשימה "Punto 2003 1.2 8v" והדגם מחשב האחרון (Outside EU). הוא נותן מידע רק על המחשב של הרכב, לא נותן מידע על מחשב כרית אויר או הגה. כשאנחנו מנסים להתחבר למחשב של פונטו 16 שסתומים הוא לא נותן. רושם שה ECU אינו מגיב. כל זאת עם הכבל VAG. כשמנסים להתחבר דרך הכבל ELM הכחול, הוא לא מצליח להתחבר לכלום (התוכנה כן מזהה אותו). |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Senior Member
|
אני מחכה לתשובה של אלי אולי יהיו תובנות ואפשר יהיה להשתמש בVAG עם תוכנה עדכנית יותר (multiecuscan)
מצחיק אין לי 4 ברגים יש לי רק הכנה מפלסטיק מתחת למדבקה. להזמין מאיביי שוב לא נראה לי אפשרות טובה כי יכולים שוב ליפול על כבל דומה. (זהה חיצונית בורד שונה) |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Senior Member
|
השתמשתי בתוכנה החינמית גרסת הדוגמה.
אני לא יודע על איזה קומבינה אתה מדבר, פשוט התקנתי את התוכנה שיניתי הגדרות של הUSB במנהל התקנים כפי שמופיע במדריך של התוכנה. כאשר ביצעתי את כל זה הצלחתי להתחבר אך ורק למחשב המנוע. כאשר פתחתי את הכבל ושיניתי את אחד החוטים לפין 3 הצלחתי להתחבר גם למחשב כרית האוויר וגם לABS/ אני אסביר שוב למי שלא הבין/ אין לו כוח לקרוא. הכבל בנוי מ16 פינים, לכל פין תפקיד. פין 1 זה למחשב ABS פין 3 למחשב כרית האוויר פין 7 זה מחשב המנוע, פין 9 ךECU למי שיש. עכשיו התוכנה שאיתה אני עובד יודעת לקרוא נתונים מפין 7 (הם קוראים לזה INTERFACE) ולכן כיוון שגם המחשב מנוע הוא פין 7 אז יש התאמה והתוכנה קוראת בלי בעיה,כדי לקרוא מפין 1/3/9 ישנו צורך במתאמים/ פתיחת הכבל והלחמה של חוט מהפין המבוקש(1/3/9) לפין 7. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| התייעצות לאחר החלפת רדיו דיסק | forum770 | אודיו | 8 | 20-12-12 21:02 |
| התייעצות - תקלה לאחר טיפול במוסך מורשה | IdanK | גרנדה פונטו - טכני | 8 | 18-11-10 19:22 |
| מיואש מהפונטו וחושב למכור- הרכב מתחמם. | shaharmilo | פונטו - טכני | 17 | 07-06-10 18:51 |
| התייעצות בנוגע לטיפולים לאחר רכישת ספייס | JunoBoy | פונטו - טכני | 5 | 11-03-10 09:41 |
| אוסף דעות, למכור את האונו או לא למכור | Liber | פיאט כללי | 12 | 12-12-09 23:05 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד