![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#11 | |
Member
הגלגלים שלי: פונטו ELX
|
צטט:
ראה הודעה פרטית. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Member
הגלגלים שלי: Fiat Punto Spice ELX
|
המחיר במורשה יבואן כולל מע"מ , המחירים במוסכים הכלליים לא. וכמובן שתמיד יכולים לגלות דברים חדשים אחרי שמפרקים את הראש ונוברים בתוככי האוטו כמו שקרה לי בפעם הקודמת שעשיתי ראש מנוע. ההצעה התחילה מ-3.5 אלף כמדומני והתחילה לעלות עד שהסיפור נסגר על 6 אלף (לאחר הרבה עצבים שלי).
דוד , מה שאמרת על המנוע מאוד מעניין. מדוע ? כשהתלבטתי ב-2010 איזו פונטו לקנות , זו עם המנוע הפשוט 8 שסתומים 60 כוח סוס או ה-16 שסתומים היותר חזק עם 80 כוח סוס וכביכול גם קצת יותר מסובך לטיפול החלטתי לבסוף ללכת על הגרסה החזקה מפני שאמרתי לעצמי שהמנוע החלש ירגיש לי עצל מדי (למרות שאני נהג מאוד מאוד רגוע). אתמול עשיתי סבב טלפונים למוסכים פה בצפון וקיבלתי תשובה מחלק מהמוסכים שהם לא מטפלים במנוע הזה אלא רק במנוע הפשוט יותר. הייתי צוחק אם היה לי כוח. בכל מקרה .... קיבלתי הצעה ממוסך בירכא לתקן את הראש ב-1500 שקל למרות שאני לא בטוח שהוא הבין אותי בטלפון שזה מנוע ה-16V. ומי יודע אם זה באמת יסגר ב-1500 שקל או שהוא יחליט להוסיף עוד כמה מתנות על הדרך. עדיין מתלבט מה לעשות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
זרוק לברזל או לפרוקיה ותחזיר את הרשיונות
![]() |
#14 |
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
לא חושב שצריך להכליל את כל הספייס במחלה הזאת.
הפונטו ספייס שלי עברה 225K ק"מ עם הרבה מוסך שמשון... התחממה 3 פעמים, אך מעולם לא היה צורך להתעסק בראש מנוע כזה או אחר. (כל פעם היה צריך לפתור את בעיית ההתחממות נקודתית + 300 ש"ח על בדיקת ראש מנוע) בסוף אגיע לסכום של ראש מנוע רק מהבדיקות האלה ![]() לדעתי - ברגע שילך ראש המנוע - זה "הסימן" להחליף רכב... הרכב לא שווה הרבה, אז השיקול צריך להיות אם למכור אותו כמו שהוא או לתקן ולמכור... נערך לאחרונה על ידי draui : 09-02-16 ב 13:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
draui, ואם לשקול למכור אותו כמו שהוא, האם אתה יודע בערך כמה מקבלים ?, לא כמה מבקשים.
לא אכתוב בכמה, כדי לא להדהים אותך. ![]() דוד.
![]() |
#16 | |
Member
|
צטט:
![]() הערכה שלי בלבד (ספייס 2001 16V) - מכירה פרטית רכב תקין: 4-5 אלף. רכב בלי ראש מנוע: 1-2 אלף. מכירה לפירוקיה רכב תקין: 800 ש"ח. רכב בלי ראש מנוע: 500 ש"ח. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Senior Member
|
יפה. מצטער שחשבתי שאתה לא בכיוון.
![]() חוץ מזה, עומד אצלי רכב כזה לחלקים. בשל הצורך לפנות מקום בחצר, פניתי לכמה פירוקיות. אף אחת לא רצתה לשמוע מזה. הרכב מניע ומעשן. בחור אחד מקרספורום צלצל אליי והציע לקנות ב-30 ש"ח ראי צד. סירבתי. דוד.
![]() |
#18 | |
Member
|
צטט:
חיפשתי ראי צד ידני מקורי לפני כמה חודשים בפירוקיות, כולם רצו 150 ש"ח (ומעלה...) אחרי התמקחות קניתי ב-100 ש"ח. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Senior Member
|
תודה draui.
להצעתך צלצלתי ל-י.ב כפיר חלפים בע"מ ב-פ"ת, הוא לא רוצה לקנות. גם כאשר אמרתי לו שישלח גרר וייקח בחינם, לא הסכים. אם היה מסכים בחינם, הייתי כבר ממציא איזה סיפור שלא יבוא. לא התכווצתי לתת בחינם. ![]() דוד.
![]() |
#20 |
Member
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
כבל הילוכים כנראה נקרע... פונטו ספייס ידנית 1.2 8V | gingel | פונטו - טכני | 0 | 17-03-15 17:59 |
בניות לרמקולים בדלת - פונטו ספייס S\SX\ELX\HGT | -אודי- | מכירה | 5 | 18-04-12 13:53 |
דליפה מהצינור - כנראה של המזגן ( פונטו ספייס ) | גיא .ב | פונטו - טכני | 9 | 24-06-10 17:51 |
כמה שניסיתי למנוע ונדליזם לא הצלחתי (או, שברו לי את מראת הצד, כ"ע) | mishel27 | שיפורים וקוסמטיקה | 13 | 10-11-09 22:03 |
שבר ציר בדלת בפונטו ספייס 2002 | פורום הגראז' | 2 | 05-10-06 01:46 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד