![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
יפה. מצטער שחשבתי שאתה לא בכיוון.
![]() חוץ מזה, עומד אצלי רכב כזה לחלקים. בשל הצורך לפנות מקום בחצר, פניתי לכמה פירוקיות. אף אחת לא רצתה לשמוע מזה. הרכב מניע ומעשן. בחור אחד מקרספורום צלצל אליי והציע לקנות ב-30 ש"ח ראי צד. סירבתי. דוד.
![]() |
![]() |
#2 | |
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
צטט:
חיפשתי ראי צד ידני מקורי לפני כמה חודשים בפירוקיות, כולם רצו 150 ש"ח (ומעלה...) אחרי התמקחות קניתי ב-100 ש"ח. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
תודה draui.
להצעתך צלצלתי ל-י.ב כפיר חלפים בע"מ ב-פ"ת, הוא לא רוצה לקנות. גם כאשר אמרתי לו שישלח גרר וייקח בחינם, לא הסכים. אם היה מסכים בחינם, הייתי כבר ממציא איזה סיפור שלא יבוא. לא התכווצתי לתת בחינם. ![]() דוד.
![]() |
#4 |
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
הגלגלים שלי: Fiat Punto Spice ELX
|
חברים , אני מוכר את האוטו במחיר מצחיק. ראו פרטים נוספים בפורום מכירה. אם יש פה איזה מוסכניק שיודע לעשות ראש מנוע לבד יכול להרוויח אוטו במחיר מגוחך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
כבל הילוכים כנראה נקרע... פונטו ספייס ידנית 1.2 8V | gingel | פונטו - טכני | 0 | 17-03-15 17:59 |
בניות לרמקולים בדלת - פונטו ספייס S\SX\ELX\HGT | -אודי- | מכירה | 5 | 18-04-12 13:53 |
דליפה מהצינור - כנראה של המזגן ( פונטו ספייס ) | גיא .ב | פונטו - טכני | 9 | 24-06-10 17:51 |
כמה שניסיתי למנוע ונדליזם לא הצלחתי (או, שברו לי את מראת הצד, כ"ע) | mishel27 | שיפורים וקוסמטיקה | 13 | 10-11-09 22:03 |
שבר ציר בדלת בפונטו ספייס 2002 | פורום הגראז' | 2 | 05-10-06 01:46 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד