![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: סיאט לאון 1.8 TSI
|
דליפה מהצינור - כנראה של המזגן ( פונטו ספייס )
שלום רב
יש לי דליפת גז ממערכת המיזוג. מצורפת תמונה של הצינור שממנו אני חושד שישנה דליפה. ( התמונה נלקחה בצידו הימני של הרכב- בין הרדיאטור למנוע ). 1. האם צינור זה שייך למע' המיזוג? ( מתחבר לרדיאטור המזגן? ) 2. האם הרטיבות מצביעה על דליפה? יש דרך לבדוק? אולי להשפריץ מים וסבון ולחפש בועות? 3. אם יש צורך בהחלפתו- האם רק ע"י הלחמה אצל בעל מקצוע? או שהחיבורים מבוצעים ע"י הברגה? תודה על תגובותיכם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: punto HGT
|
האם מדובר על HGT
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
הגלגלים שלי: סיאט לאון 1.8 TSI
|
שלום רב אורן, אני שמח שענית לי.
אכן מדובר בHGT. זוהו שתי דליפות גז - אחת מהפינים בחיבור של הפרסוסטט ![]() האם דליפה מהצינור היא שכיחה? * יש לציין שמולא גז ( 550 גרם ) - לאחר שבוע המזגן הפסיק לקרר ובבדיקה התגלה שנשאר במע' רק 230 גרם. תודה גיא נערך לאחרונה על ידי גיא .ב : 23-06-10 ב 21:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מועדון
הגלגלים שלי: טמפרה סטיישן קרבורטור
|
כן זהו חיבור לחץ גבוה של גז מזגן.זהו חיבור שנעשה בלחץ ע"י מכשיר יעודי ולא ניתן לפרוק ושימוש חוזר.תנקה ותיבש את האזור עים סקוצ וסבון(גם בדיקה לנזילות טוב לעשות עים סקוץ וסבון כלים)אחרי שיהיה נקי ויבש ,הפעל מזגן ותיראה אים ישנזילות גז\שמן מהחיבור.
![]() |
#5 |
Senior Member
הגלגלים שלי: punto HGT
|
נזילות ממערכת המיזוג ב HGT זה לא דבר שכיח מערכת המזגן שונה קצת מהספייס הרגיל אבל יש יוצא מן הכלל.
לגבי הנזילה אצלך הייתי מציע לך לפנות למקום שמתמחה במזגנים כי אין ספק שיש לך דליפה רצינית צריך לפרק את הצינור ולראות האם הוא בכלל ניתן לתיקון. לצערי ולצערך הצינורות האלה המקוריים מאוד יקרים לכן צריך לבדוק אופציה של תיקון אם ניתן. בכל מקרה כדאי לגשת לבעל מקצוע טוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מועדון
הגלגלים שלי: טמפרה סטיישן קרבורטור
|
הצינור הזה לא ניתן לתיקון..אבל ליפני הכול כדאי לך ליבדוק שהנזילילה בכלל מהצינור ולשם כך יש לנקותו היטב.
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
(פרוייקט מצולם) - פונטו ספייס: החלפת מסנן אוויר של המזגן | student | פונטו - טכני | 40 | 29-08-10 18:59 |
שלום. (דליפה במזגן של לנצ'יה דדרה) | Speed King | שאר הדגמים - טכני | 7 | 15-06-10 16:28 |
המזגן לא מקבל אות להדלק מהכפתור פונטו דור 1 | Amit | פונטו - טכני | 3 | 12-02-10 18:06 |
ספייס ELX - רכב התחמם ברמזור ונכבה, כנראה ראש מנוע. הצעות? (כ"ע) | YOSI-BR | פונטו - טכני | 11 | 04-12-09 03:42 |
ספייס SX 02 - בעיית נורות כנראה בלוח שעונים | פורום הגראז' | 1 | 17-03-07 14:02 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד