![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#91 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
לא. באמת שאני לא בודק אותך. מה התחלנו עם חשדות ?.
![]() הנה לך מס' הטל' של החנות 08-6640020. אתה מוזמן לצלצל ולשאול אותו, אם דיברתי איתו וחזר אלי. שאל אותו כאילו על חלק אחר, ודרך אגב שאל אם דיברתי איתו. מקווה שלא נגיע לזה שוב. ![]() דוד.
|
|
|
|
#92 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו SX75
|
אתה לא באמת מצפה ממני להתקשר.
ברור שאני מאמין לך. רק חשבתי שאתה מותח אותי כדי לבדוק מה אעשה.
|
|
|
|
#93 |
|
Senior Member
|
דווקא כן חשבתי שתצלצל .
גם אני מידי פועם בודק את האנשים איתם אני בקשר. כמובן ללא ידיעתם. הדיבורים הללו לא יקדמו במאום, את הבעיות ברכב שלך. קנה פלגים וכבלי הצתה בב"ש. וצור איתי קשר ביום רביעי, כדי שנבצע ביום חמישי. דוד.
|
|
|
|
#94 | |
|
Senior Member
|
צטט:
האם היא באותה איכות ?. אם אני זוכר נכון אמרת לי שמחירה 300 ש"ח. ולעניין. אם כדאי לשפץ או להביא אחד מפירוק, זה צריך להיות השיקול שלך. כמובן שלשפץ עולה הרבה יותר. אולי פי 3. הבדיקה בסיבוב שעשינו אינה סופית. אמרתי לך שכדאי להרים את האוטו לנסוע במקום, ולשמוע בעזרת סטטוסקופ. ביום שישי בגלל לחץ הזמן לא הספקנו. נסה לדבר עם מאירמן, הוא משפץ גירים ידניים. ואולי יש לו אחד משופץ מוכן. http://www.d.co.il/29209730/28050/ אם תחליט על גיר מפירוק יש ברשותי שניים, אחד על הפונטו מודל 2000 במצב מצויין. דוד.
|
|
|
|
|
#95 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 96
|
אין לי מושג מה מוכרים באוטו דיפו
קניתי אותה ממש בהתחלה כשהם יצאו הדגם הוא DVR-037 HD 720P תברר איזה דגם זה. השאלה אם הגיר יכול לההרס עוד יותר ממיסבים שורקים עם הזמן? |
|
|
|
|
|
#96 |
|
Senior Member
|
האם אתה יודע מה המשמעות של, HD 720P ?.
אפשר לנסות להחליף את שמן הגיר לשמן איכותי, במקרים מסויימים זה עזר. מתי לאחרונה החלפת שמן ?. דוד.
|
|
|
|
#97 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 96
|
זאת הרזולוציה
רזולוציה של טלויזיה מרובעת וישנה היא עד 576 קווים. בטלויזיות החדשות ובמסכי מחשב המונח HD, ישנם 720 קווים או 1080 קווים וזאת האיכות המירבית. אני לא כל כך בקיא בתחום המצלמות כי בטוח יש יותר טובות משלי ושלי כבר נחשבת ישנה. השמן גיר שיש לי כרגע הוחלף לפני חודשיים או 3 עם הקלאץ' ביחד שעשיתי לשמן 75W90 סינטטי מלא אצל איציק. לא יודע אם זה זה של BG אבל זה היה מהמיכל ששמים לכולם. |
|
|
|
|
|
#98 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו SX75
|
המשמעות היא הרזולוציה של הסרטון שמתקבל מהמצלמה.
ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך טוב יותר. אבל לא כל מה שמוצהר על המוצרים באמת נכון. והרזולוציה היא לא הגורם היחיד שמשפיע על איכות הסרטון. מה שמוכרים באוטודיפו זו מצלמה כזאת: http://www.ebay.com/itm/KDQ22-New-Po...item20d5222028 רק עם שם שמצלצל יותר טוב. לפני כמה ימים הזמנתי מעליאקספרס מצלמה לרכב ב-25 דולר, נעדכן כשתגיע.
|
|
|
|
#99 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
צטט:
|
|
|
|
|
|
|
#100 |
|
Senior Member
|
יאיר, איך זאת מצלמת רוורס, אם הוא העלה סרטון שהרכב נוסע קדימה ?.
![]() דוד.
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| עבודה בפוטושופ שלי ל-HGT אולי בקרוב גם אמיתי. או שסתם חלום רטוב. | KHGT | פיאט כללי | 7 | 16-05-12 22:02 |
| ממיר קטליטי וצריכת דלק | komoto | פונטו - טכני | 3 | 30-12-10 16:15 |
| הוספת פראפלו וצריכת שמן - ספייס 01 | Ron_Dadon | פונטו - טכני | 7 | 25-06-09 23:26 |
| פונטו ספייס - פלאג פלסטיק מעל בולם קדמי - תפקידו ? | student | פונטו - טכני | 4 | 03-05-08 19:13 |
| מנוע מקרטע, פלאג עם אבנית, הלך ראש? | איתי_ | אונו - טכני | 5 | 15-03-08 23:50 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד