![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#111 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
אני קניתי לפיאט מריאה לסעפת בניפרד, משום שבסט לשיפוץ הראש לא היה. בהתחלה שמתי סיליקון, היה זיוף כי משך אוויר.
האטמים החדשים בלי סילקון תיקנו את הזיוף. ביררתי לך עם היבואן. 120 ש"ח כולל מע"מ, קופסה 8 תאים כמו בתמונה שצירפתי. יש גם קופסה עם 16 תאים, לא אמר מחיר משום שהסחורה עדיין בנמל. יש בה יותר סוגים וגדלים. בקופסה עם ה-8 תאים כ-120 יח'. ב-16 תאים כ-260 יח'. העסק לא מוכר ללקוחות פרטיים. אם תרצה אביא לך. כמו כן ביררתי לך אטמים (במקום הסיליקון ששמת) לא עובר את ה-30 ש"ח. רצוי עם דוגמא. דוד. נערך לאחרונה על ידי davidmzr : 11-04-11 ב 17:06. |
|
|
|
|
|
#112 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו דור 1
|
הגיע הזמן לסגור מעגל (ואת המנוע עם כל החלקים)
קצת יותר משנה שהרכב עומד והיום סגרתי את סעפת היניקה והפילטר אוויר עליה - מה שאומר שסיימתי. רק מה, לפני שאני מנסה להניע יש לי שתי בעיות\שאלות: 1. דלק שישב שנה במיכל הדלק יכול להוות בעיה? 2. צריך כיוון רצועת תזמון. אשמח למענה על השאלה הראשונה ולעזרה עם הבעיה השניה. תודה.
מדריך מצולם להחלפת שעונים בפונטו דור 1 נערך לאחרונה על ידי punto-mk1 : 15-05-11 ב 16:31. |
|
|
|
|
|
#113 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
צריך לעשוות את מפגש על האש אצלך ולפתuח שמפניה
כיוון טיימינג יש סימונים 1. על ראש המנוע וסימון על גלגל הקמשפט עליון 2.סימון שני נמצא בחריץ הגיר יש סימון על גלגל התנופה שמתחבר לסימון 0 על הגיר 3.וסימון שלישי על גלגל קרנק כאן יש מדריך ותמונות של החלפת משאבת מים+כיוון טימינג http://punto.org.pl/zrobtosam/model176czylimk1/52 ושלושת התמונות שאתה צריך כפי שציינתי מעל תמונה מס' 3 אפשר לדלג עליה מכיוון שהסימון של גלגל התנופה היינו הך או להפך אם תהיה לך בעיה השאר בהודעה פרטית מס'פלאפון אחזור אליך נערך לאחרונה על ידי yair068 : 15-05-11 ב 19:37. |
|
|
|
|
|
#114 |
|
Member
|
תודה על התגובה יאיר.
באמת שאם היה לי איפה הייתי מזמין את כולכם. בכל מקרה, בדיוק היה אצלי בן וכיוונו יחד את רצועת התזמון, אבל יש בעיה - האוטו לא מניע. בפתיחת הסוויטש, נדלקות הנורות בקרה (מצבר, שמן, מנוע והזרקה), ונשארות כולן דולקות, למרות שעד כמה שזכור לי נורת ההזרקה אמורה להיכבות שניה אחרי פתיחת הסוויטש. בכל זאת ניסינו להניע - לא הלך, אבל משום מה יוצאים פיצוצים מהמצערת אם מנסים לתת גז תוך כדי הנעה, לי זה לא נראה הגיוני. מישהו יכול להסביר לי למה זה? הוצאנו את החליל הזרקה וניסינו להניע כאשר הוא בחוץ והתגלה שרק מזרק אחד מוציא דלק. לא נורא, יש לי שמונה מזרקים בסה"כ (קניתי עוד 4) אז ניסינו אותם אחד אחרי השני - מצאנו שלושה עובדים וחמישה תקולים :=| מוזר. כעת המצב הוא - יש נורת הזרקה דולקת קבוע, יש רק שלושה מזרקים תקינים. האם המערכת יודעת לזהות שיש מזרק תקול ובגלל זה הנורה נשארת דולקת? ולסיום - למישהו יש מזרק מיותר ???
|
|
|
#115 |
|
Senior Member
|
בן בחור זהב
יש מצב שווסת לחץ תקול ונמצא בכניסה לחליל. כמו כן כל מערכת הדלק כולל הבנזין לא נקייה ותקינה נערך לאחרונה על ידי yair068 : 15-05-11 ב 21:01. |
|
|
|
|
|
#116 |
|
Member
|
לגבי ווסת לחץ, יש לי אחר אני אחליף.
לגבי כל מערכת הדלק? לא תקינה? אני מניח שאתה מבין שזו תשובה שיכולתי להגיע אליה לבד אז עצם השאלה היא מה במערכת הדלק לא תקין? ובקשר לפיצוצים מהמצערת? יכול להיות שזה קשור לכיוון של רצועת התזמון?
|
|
|
#117 |
|
Senior Member
|
הייתי מתחיל לבדוק מפילטר דלק שנמצא מתחת לגלגל ימיני אחורי
לפני כן הוצא את צינור המוביל ממשאבת הדלק בכדי שלא תשבור אוזן למשאבה אם אין לך הרבה דלק הייתי מחליף הוספתי מדריך לניקוי אינגקטורים שווה לעשות http://www.youtube.com/watch?v=VFJlTfHyrUk נערך לאחרונה על ידי yair068 : 16-05-11 ב 10:07. |
|
|
|
|
|
#118 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
[quote=punto-mk1;92173]תודה על התגובה יאיר.
באמת שאם היה לי איפה הייתי מזמין את כולכם. בכל זאת ניסינו להניע - לא הלך, אבל משום מה יוצאים פיצוצים מהמצערת אם מנסים לתת גז תוך כדי הנעה, לי זה לא נראה הגיוני. מישהו יכול להסביר לי למה זה? ולסיום - למישהו יש מזרק מיותר ???[/QUOTE פיצוצים מהמצערת וחוסר הנעה, עלולים לנבוע משלוש סיבות: א. סדר ההצתה לא נכון. ב. טיימינג לא מכוון. ג. עודף דלק בצילינדר. דוד.
|
|
|
|
#119 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 1.1 , פגו' 306
|
סדר ההצתה נכון.
טיימינג מכוון בצורה הטובה ביותר ולא מפוספס בשן אחת. מה שנראה לי מוזר זה שכשבדקנו ניצוץ ,דחפנו מברג בתוך אחד חוטי ההצתה וזה עשה רעש של ניצוץ אך לא היה חזק (לפחות כמו אצלי,לא היה ניתן לראות את הניצוץ הכחול).
|
|
|
#120 |
|
Senior Member
|
עשה ניקוי אינגקטורים לפי הלינק ששלחתי לך
פרק את צינור הדלק לפני החנוכיה ובדוק שמגיע לחץ סביר של דלק(הכנס לתוך בקבוק שלא ישפריץ וכך בדוק את איכות הבנזין) הרכב את האינגקטורים כשהחנוכיה לא מורכבת ובדוק אם מרססים טוב(רסס על בדג שיספוג) לאחר שהכל תקין הרכב את החנוכיה ובדוק שלא נוזל דלק מגומיות האינגקטורים ואם תוכל לבדוק במד לחץ שיש לך 3 באר. לאחר כל זה עדיין ישמעו פיצוצים שים את הרכב ללג בעומר או בדוק סדר הצתה וטיימינג מחדש כמובן לפני הנעה עשה ריסט למחשב הרכב |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| [פרוייקט מצולם] ניקוי המזגן מרעשים פונטו דור 1 | Roi b.e | פונטו - טכני | 26 | 14-02-14 13:55 |
| החלפת רפידות בלם בHGT (פרוייקט מצולם) | זאב-ב | פונטו - טכני | 18 | 25-06-09 16:01 |
| [פרוייקט מצולם] ניקוי בית מצערת בפונטו HGT Mk2 Euro3 | Caveman | פונטו - טכני | 23 | 25-05-08 11:10 |
| פרוייקט מצולם איטום ובידוד דלתות HGT | אודיו | 0 | 24-07-07 23:19 | |
| פרוייקט מצולם, בניית גוף מפיברגלאס | פיאט כללי | 4 | 26-04-07 17:17 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד