![]() |
|
![]() |
פורום המועדון כל מה שקשור במועדון ובחבריו. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
מנהל
|
צטט:
יש לנער את המועדון, לצרף להנהלה אנשים עם דם חם! אנשים שרוצים להזיז דברים! גילי וחבריו עושים עבודה נהדרת באמת אבל עם כל הכבוד ויש כבוד הגיע הזמן לעשות שינוי הגיע הזמן לגדול, ליזום, למצוא מקורות מימון, לקדם את הקשר עם סמל"ת ובהקדם. הגיע הזמן לשינוי . (ומיותר לציין שכמו בכל מועדון אפשר וצריך לקיים בחירות לועד המועדון וכ"ו)
|
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: z750L
|
בסדר, אני טועה ומטעה. אתה תיסע לאיקאה ומצידי גם סע לקרית שמונה.
לא מכיר את מקורות ההכנסה של המועדון פיאט או של אוטוספורט או של psi או כל מועדון אחר. כל שאני יודע הוא שבשביל להרים מפגש נחמד או טיול נחמד לא צריך לערבב כסף בעניין. והדוגמא לכך היא הפעילויות האחרונות שהיו שאגב אתה לא היית באף אחת מהן אז שמור על פרופרציות פה. או לדוגמא כמו עם האירוע השקה של האבארט פונטו, קובעים תאריך מסוים ואחר כך מזיזים אותו בגלל המזג אוויר ואחר כך אתה מבקש שיזיזו עוד פעם כי זה מתנגש באיזה השקה של אלפא שלא מעניינת לי את הלאו לאו, אז קודם שכל אחד יסתכל על עצמו לפני שהוא מציע הצעות שיפור וייעול וידאג לשפר את עצמו ( עדיף שיפורים חוקיים אבל גם לא חוקיים באים בחשבון ![]()
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
מישהו יכול להגיד לי איפה ניתן להשיג דיזה חשמלית?! | saidy278 | פונטו - טכני | 3 | 04-07-10 08:52 |
טיפול 140K + טיימניג לHGT + פרוט הצעת מחיר | etsuitup | פונטו - טכני | 8 | 09-03-10 19:41 |
האם כדאי להביא טמפרה טורבו ע"י תושב חוזר? | צביקוש23 | פיאט כללי | 1 | 12-10-08 18:58 |
אני הולך להחליף 4 בולמי זעזועים לKYB- מה אני צריך להביא למתקין. | 11efraim | פונטו - טכני | 0 | 27-01-08 20:30 |
סליחה אבל רק יכול להגיב להודעות בפורום זה | אתר המועדון | 2 | 02-01-07 03:07 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד