![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Fiat Punto XTZ
|
||
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
אפשר לקנות טרמוסטט סיני ב-40 ש"ח את זה לא אמרתי חבל על הכסף.
טרמוסטט טוב יעלה 80 ש"ח ספרדי שנחשב טוב עד אוגינלי 150 ש"ח יוניט טובה עולה 80 ש"ח . הטיפול הזה לא יעזור לך כל כך צריך ניתוח שורש. תמשיך לנסוע כך יהרס לך בלוק המנוע והנזק יהיה יותר גדול |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
אני לא נוסע עם האוטו אני מתכוון מחר לבדוק את הונטה ע"י חיבור שיר למצבר לראות אם הפאק בוונטה או ביוניט..ואני יסע עם רכב של חבר להביא את התרמוסטט ויוניט,אני יחליף אותם ואני יראה אם יש שיפור בחום
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
אתה לא צריך חיבור מהמצבר כדי לבדוק את היונית.
קצר את החוטים בחיבור ליונית. סוויצ' דלוק. דוד. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
עדכון:
בדקתי את היוניט,והוא מעביר חשמל כמו שצריך,ככל הנראה נשרף המנוע של הונטה..כמה תעלה כזאת וונטה או שאפשר לקנות רק את המנוע?.. שאלה,איפה נמצא הטרמוסטט ואיך אפשר לבדוק אותו? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
איך בדקת את היונית ?.
איך בדקת שהוונטה שרופה ?. הטרמוסטט נמצא בקצה הצינור העליון, שיוצא מהרדיאטור למנוע. דוד.
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
אבא שלי חשמלאי במקצועו הוא בדק קודם אם מגיע לזרם ליוניט,אחרי זה הוא בדק אם היוניט מעביר את הזרם הלאה (כשהמנוע בחום עבודה,ואיפלו טיפה יותר חם),והיוניט מעביר את הזרם (שאמור להפעיל את הונטה).אבל הונטה פשוט לא מתחילה לעבוד.
ככה הוא בדק את היוניט לפי מה שהבנתי ממנו,אבל לגבי הונטה השרופה אני לא בטוח שנשרף..אבא שלי אמר שאם הונטה לא עובדת כנראה המעגל כבר לא סגור ושצריך לבדוק את הונטה וגם לבדוק עוד אופציות לכן שאלתי לגבי הטרמוסטט כדי לדעת איך בודקים אותו. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו 16V
|
צד ימין בתמונה...
עריכה: לא משנה, העיקר שיש תמונה יפה ונקייה |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
|
תודה לכולם,כמה עדכונים:
1.פירקתי את הבית תרמוסטט ולהפתעתי גיליתי שאין אחד כזה,מה שמצביע על בעיית התחממות שקרתה בעבר ופשוט הוציאו את התרמוסטט.אבא שלי אמר שהיו עושים את זה הרבה במשאיות של פעם שהראש היה מברזל וברגע שהיו מוציאים את התרמוסטט הייתה סירקולציה טובה יותר של מים. 2. תודה דוד על התמונה של הפיוים..אכן בדקנוו את הפיוזים והקונקטורים והם נראו תקינים לחלוטין אבל אחרי שבדקנו והחזרנו אותם למקומם והנעתי את האוטו בכדי להגיע לטמפרטורת עבודה הונטה חזרה לפעלול (כנראה שאחד הפיוזים לא ישב טוב משום מה) כרגיל גם במהירות האיטית וגם במהירות הגבוהה מה שאומר שהונטה והיוניט עובדים טוב. 3. בזמן שהמאוור עבד אבא שלי עשה בדיקה קטנה כדי לבדוק אם המאוור מוציא אוויר חם והוא בעצם הוציא אוויר קר מה שאומר שאין סירקולצייה של הנוזל קירור ושיש סתימה ברדיאטור כנראה..לקחנו את הרכב בבוקר למוסך של חבר של אבא שלי ואכן כל הרדיאטור סתום. הוצע לי להחליף לרדיאטור(כולל מיכל עיבוי חדש) חדש מקורי של פיאט + טרמוסטט + עבודה + מע"מ ב900-1000 שקל..האם המחיר סביר או גבוהה מדי? דוד |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| בעיית התחממות רגעית בפונטו elx 01 | הדר | פונטו - טכני | 26 | 01-08-09 22:24 |
| בעיית התחממות בפיאט פונטו שנת 97 דגם SX 1300 | david266 | פונטו - טכני | 7 | 13-04-09 12:17 |
| בעיית התחממות | גיא127 | טיפו - טכני | 5 | 07-04-09 22:18 |
| בעיית התחממות. | ronip | פונטו - טכני | 9 | 03-08-08 23:26 |
| בעיית התחממות | פורום הגראז' | 4 | 08-08-07 11:23 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד